- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
StSanya #2165 üzenetére
Nem hívtam őket. Én naív gondoltam ha elviszem hozzájuk, akkor nem kell majd a rendelési szám ami a dobozon van - a doboz meg már sehol nincs. Így végül Humansoftnál landoltak a monitorok. Most nagy vadászat van az order numberek után, mert mégis kell hogy meg tudják kezdeni az ügyintézést.
Egyébként meg csak egy nagyobb köpésre van innen a szervíz. -
HungarinBen
csendes tag
válasz
StSanya #2111 üzenetére
Az enyém 16 hónapos volt! Akkor szerintetek cseréltessem ki? Meg ma azt is észre vettem, hogy a monitorom olyan elosztóba van bedugva amit le lehet kapcsolni az áramot és amikor visszakapcsolom akkor a monitor is bekapcsol. Pedig mielőtt leáramtalanítom az elosztót előtte kikapcsolom a monitort. Tegnap is csinálta ezt, de azt hittem, hogy bekapcsolva hagytam.
-
-
asdf_
veterán
válasz
StSanya #1987 üzenetére
No, ha decemberben vetted, akkor te jogtalanul kaptal hasznaltat, mert az elso evben csak ujat kaphatnal, masreszt a hibas teljesitesbol eredo karokkal kapcsolatban valami olyasmifelet irtak a ptk-ban, hogy az eladot felelosseg terheli, ergo -szerintem es elvileg- neked jarna egy ingyen ujrakalibralas. Az mas kerdes, hogy ezt ki tudod-e verni az adott cegbol (meg a Dellbol a nullkilometeres monitort, ha epp ramennel arra is, mondjuk 200 ora valoban nem a vilag teteje, ha mostani gyartasu, akkor valoszinu en is leszarnam)
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
StSanya #1657 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Engem csak az frusztrál, hogy 1" miatt plusz 10 ezer? Persze, gondolom nem csak ennyi áll emögött de akkor is fura nekem.
Webdesign készitéséhez használnám, persze mindennapi teendők mellett, de Photoshop/Dreamweaver ,videóvágások stb mind játszanak.Még gondolkozom de köszönöm a segitséget
-
korcsi
veterán
Az a probléma, hogy a képek nem adják vissza a glow igazi zavaró jellegét.
Én fényképeztem a régi TN-em mellett a U2312hm-et és a képek alapján az (a TN-es) sokkal rosszabb volt (bevilágítás, rosszabb fekete stb.) de élőben mégis más, a glow-nál nem csak világos a képernyő a sarkokban hanem "ragyog" ahogy a neve is mutatja, érdemes mindenképp megnézni élőben.Itt linkelek egy-két képet, ahol láthatóan sokkal rosszabb a TN panel, a valós használatban a glow mégis zavaróbb mint a TN ócska feketéje és bevilágítása!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fűnyíró topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged