- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
-
Na jó csak bevizsgálja az ember vásárlás előtt.
Meg aztán... egy igazi nő esetén sem lehetsz biztos semmiben (Az "azt kapod, amit látsz" elv ugyanolyan hibás a szövegszerkesztőknél...)
Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
Olyan furcsa, hogy mindig ezek valahogy akkor lesznek eladóak, mikor egy kis működésüket és felhasználói élményüket (elvileg) nem befolyásoló kár keletkezik rajtuk. Addig valahogy nem eladó ...
Ha nekem lenne hirdetési oldalam, az ilyeneket mind kötelezném, hogy a scrapyard részlegben hirdessék meg a termékeiket, ami egy külön kategória lenne, hogy azok lássák akik mindenféle hibás roncsot akarnak venni.De ilyenkor jövök rá, hogy óvatosabb vagyok mint kb az emberek 95%-a. A mostani telefonom full hibátlan kinézetű, pedig az elmúlt 1,5 évben sokmindent megjártunk együtt. De a Lumia 630-asom is hibátlan, töretlen, pedig se fólia, se tok, 6 év alatt Ciprustól, fesztiválon át, Németországig mindent megjárt.
De nemrégóta még öcsém is pókhálós képernyővel nyomul (asszony meg már régóta), nekem az utolsó telefonom amit sikerült berepesztenem az a Nokia 5510-es volt, valamikor 2004-ben.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
-
Chaser
legenda
de adtam:
vegyék el mindenkitől a jogsit, aki alkalmatlan közlekedésre
ez legalább a közlekedők 50%-át jelenti
ennek örömire' ma belénk jöttek vészfék miatt hátulról, mert egy nagyon intelligens - idióta -, úgy gondolta, azért mert új volvoja van ő a külső sávból bekanyarodhat balra, extraként anélkül, hogy egyáltalán körülnéz...a volvoja új maradt, de a szélessége már kisebb mint a gyári : ) szerencsére senki nem sérült meg, de 4 autó tört kisebb-nagyobb mértékben_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
KROK640
nagyúr
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
-
Előbb-utóbb megtelik
@Cs1csó : "eladod az autót és tömeg közlekedsz, biciklizel stb." -> Fehérváron 100% cumi
BTW nap közben az ingázó súlyosbítja a helyzet. P+R kell nekik, belvárosban meg annak lehet autója, aki ott is lakik pl. Ld. még Tokió.Mutogatni való hater díszpinty
-
szebe
addikt
Ez is ismerős.
De max 2-3 perc sétára mindig találok parkolót, más meg feláll a fűre, a járdára, vagy csak simán valahova az út szélére teszi a kocsit.
A lépcsőház előtt fut egy "utca", amit anno azért hoztak létre, hogy a tűzoltó be tudjon jönni a ház azon oldalára is. Természetesen az is parkoló (önhatalmilag), és múltkor valamelyik kedves szomszéd már nem fért el, így a járdán fordult meg (konkrétan jött mögöttünk a járdán kocsival), ahol a blökit sétáltattuk. Nem értette a számonkérést utána...#91456 TaaT
Pár lépcsőháznyira valamelyik lakásba be van jelentve egy cég, 3-4 transporter + a főnök Q7-ese. Az amúgy is kevés parkolóhelyre.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Cs1csó
félisten
+1 hcl
A megoldás:
1. eladod az autót és tömeg közlekedsz, biciklizel stb.
2. bérelsz/vásárolsz garázst AKÁR 5-10 perc sétára az otthonodtólPont nemrég volt egy cikk arról, hogy BUKARESTBEN arra jöttek rá, hogy a gond nem is az ingázókkal van elsősorban, hanem a városban lakókkal akik mindegyikének van autója és ők azok akik miatt elsősorban be van dugulva a város és egy kényelmes akár 4 sávos utca is 2 sávos utcává csökevényesedik. Vagy ami még rosszabb amikor a járdára állnak felé és nem lehet még elsétálni sem a kocsitól az meg, hogy babakocsit toljon valaki gyakorlatilag elképzelhetetlen.
Egy 5-10km-es belvárosi sugárban - akármelyik nagyvárosban esetleg van ahol kisebb van ahol nagyobb lenne ez a kör - TILOS lenne parkolni autóval, vagy akár be is hajtani. Ez a jövő mert - és erre jöttek rá Bukarestben - akárhogy csűrik-csavarják nincs elég hely és nem is lesz elég hely tehát nem a parkolóhelyek bővítése a megoldás mert sose lesz elég (elméletben talán megoldható lenne, mondjuk 30-40 méter magas sőt akár lefelé is a pince szinten is több emelet mély garázs épületek építése amik esetleg automaták is lehetnének (tehát a kocsit leteszed lenn és egy automata viszi el a helyére ha jössz érte az automata előhozza ezzel ugye szintén egy csomó helyet meg lehet takarítani hiszen így kb. mint a heringek úgy lehet az autókat tárolni, egy speciális liftes rendszerben.)
A felszabaduló utakra pedig rá lehet engedni az elektromos buszhálozatot (csendes, nem bocsájt ki helyben káros anyagot hiszen a működéséhez szükséges áramot máshol állítják elő) nagy mennyiségben sűrű menetidővel.
Esetleg áthajtás engedélyezve lehetne tehát pl. egy önjáró autó elvisz mondjuk a célállomásra ott kiszállsz és az autó pedig elmegy egy a zsúfolt belvároson kívüli parkolóhelyre. -
-
koby11h
őstag
Én már kitaláltam, minden második autót lefoglalom és eladom külföldre... megoldom a parkolási gondot és milliárdos leszek!
Egyedül a rendőrök nem értették meg benne az újító szándékot..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
fatpingvin
addikt
a pincében fogok haldokolni, ahogy szoktam. esetleg árnyékban locsolom magamra a frissen húzott kútvizet.
hogy mit fogok azzal kezdeni hogy még a nyomorult számítógépem is villanykályhát játszik, na azt nem tudom, de nem kizárt hogy építek valami elszívásos rendszert mert ezt máshogy nem fogom bírni.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Cs1csó
félisten
Azért nem minden csak a hőmérséklet, számít a levegő páratartalma is és más dolog is akár a légmozgás. Egy a "Halál vögyét" Death Valley-t megjárt ember írta azt, hogy egyáltalán nem volt elviselhetetlen azért mert a magas hőmérsékletnél a legnagyobb gondot a PÁRATARTALOM jelenti, minél nagyobb a páratartalom annál nehezebb a testünk számára, hogy izzadással leadja a fölösleges hőt, és fordítva: ha nagyon "extrém" száraz az idő akkor nagyon könnyű az izzadás ami hamar fel is szárad - tehát nincs az a nagyon zavaró nyirkos, izzadt bőr - és a szervezet sem fog túlhevülni. Nyilván nem az 50 fok celsiusban kell kiállni a napra de ha egy simán a naptól védett teraszon üldögél az ember ilyen hőségben akkor is kevésbé zavaró mint nálunk a 30 fok celsius 70-80%-os páratartalom mellett.
De az óceánhoz közel is kellemesebb mert ott meg a hatalmas víztömeg nyáron is hűsít.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ért, de ezek nem ugyanarra valók
A robot pont azért jó, mert akkor működik, amikor nem vagy otthon, nem arra használod el az idődet, hogy takaríts. Nyilván nem váltja ki teljesen a manuális takarítást, de kicsit ritkábban kell.@koby11h : Nincsenek magas bútorok, kábel azért akad, de még nem tekert fel egyet sem jópár év alatt
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
A BIZOTTSÁG 666/2013/EU RENDELETE
(2013. július 8.)
a 2009/125/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a porszívók környezettudatos tervezésére vonatkozó követelmények tekintetében történő végrehajtásáról.A lényeg:
1. cikk
Tárgy és hatály
(2) Ez a rendelet nem alkalmazandó:
a) a nedves-, a nedves-száraz, az akkumulátoros, a robot-, az ipari és a központi porszívókra;Ha érted, akkor már elavult.
-
A robotporszívó nem hülyeség, ha elég olcsón kapod. A felmosós mondjuk mindegy, de arra tök jó, hogy amíg nem vagy otthon, felporszívózza a nagyját. Ritkábban kell neked takarítani.
Nekem is a létező legbutább fajta robotporszívó, van, de nagyjából semmibe nem került, és amúgy ilyen kis lakásban baromi hasznosMutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
Igen, valami ilyesmi lenne a megoldás. Emlékszem a 90-es évek végén suliból hazafelé, pláne ha kosáredzés is volt, mindig megálltunk a kútnál, és ittunk, meg megmosakodtunk (főleg tavasz-ősz tengelyen, télen nem annyira). Hiába 10 perc sétára laktunk.
Hárman meglettünk volna 2 liter megivott vízzel meg kb ugyanennyi mosakodással, ami nem lett volna anyagi csőd senkinek ... de sokszor olyan nyomással jött a víz, hogy az egyik aki nyomta a kutat a másiknak, az is bőrig ázott.Egyébként állítható volt ezeken nem csak a víznyomás, hanem az is, hogy mekkora erővel kell lenyomni a kart, hogy jöjjön a víz. Emlékszem olyanra amit egy kézzel is lazán le lehetett nyomni, meg olyanra is, hogy hatodikosként még a teljes súlyommal kellett csimpaszkodni rajta.
-
koby11h
őstag
Bejelentettem, két roma srácot állított meg a járőr, de elengedte Őket szerencsére, egy darab 20 literes kanna volt náluk.
Azok sem arra buknak, akire kellene...Volt olyan késő ősszel, hogy szintén roma srác jött a bozótoson végig, szedte ki az elszáradt vastagabb ágakat. Kint voltam éppen, mondom az árokban is nézd meg, meg a túloldalán is, ott vannak vastagabbak, mert az áramszolgáltató irtatta a bozótost. Megköszönte.
Fél óra telt el, jött járőr, rámászott a srácra, hogy lopja a fát. Ránézésre igen, kiskocsi, balta, fa... de nem! Kimentem, mondom nem lopja, nekem takarítja a bozótost, mert az az én földem. Felügyelet alatt dolgozik, bentről nézem. Elég ha megnézik a fákat, mind korhadt, a balta csak a daraboláshoz kell, mert cserébe elviheti.
Ja, akkor elnézést kérnek... és elmentek. Srác mondta, hogy kiverte a víz, mert ezért kapott volna, mindegy milyen fa! Mondom ha nem kivágod a szilvafáimat, csak a száraz kell, akkor jöhetsz minden ősszel"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
szebe
addikt
Bár régen volt már szerencsém ilyen kúthoz, de arra emlékszem, hogy elég tisztességes nyomással üzemelt, ezen szerintem is lehetne csavarni, ha lehet.
Sokszor nem tudtunk nem lefröcskölni mindenkit, amikor csak egy másfeles flakont akartunk tölteni."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
fatpingvin
addikt
"Aki 15 éves koráig nem képes a 8 osztályt elvégezni, annak nincs jogsi."
nyugodt lehetsz, aki 15 éves koráig nem végzi el a 8 osztályt az nem fog lelkiismereti kérdést csinálni abból hogy jogsi nélkül vezet...A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
BiP
nagyúr
akkor sem képes úgy élvezni és használni, ahogy én, mert buta mindenhez
Ez nem feltétlenül van így.
Lehet, hogy pont ezért tud gyermeki lelkesedéssel örülni egy új autónak, mert fejben megrekedt egy gyerek szintjén.
Mi meg tele vagyunk kétségekkel, (megérdemlem-e, megért-e ez a kocsi 15milliót, hogyan fogom kifizetni, stb)
Míg a hülye meg csak örül neki, és nem gondol a holnapra. Boldog tudatlanság.Nagyon sok ok miatt, a főstrómannal sem cserélnék.
Azért látni most, hogy mennyi orosz oligarcha megöngyilkolja magát meg a családját.
Nem egy nyugdíjas szakma ez az oligarcha / stróman. -
KROK640
nagyúr
És nyugodt lehetsz benne, hogy sok olyan amelyik a kocsija nevét sem tudja leírni, az meg jobban él mint te vagy én. És persze vezet az utakon, úgy, hogy ezekután kétséges benne, hogy mit értett meg a kreszből.
Meg Manci néni a hivatalban, aki azt sem tudja, hogy azért nem ír számokat a gép, mert véletlenül megnyomta a numlockot, meg képest FÉL NAPON ÁT MINDENT CSUPA NAGYBETŰVEL írni mert nem jön rá, hogy caps lock, és mégis évekig ott van, és anyagi biztonságban van, miközben a valós tudása egy nyolcadikosét sem éri el...
"Aki 15 éves koráig nem képes a 8 osztályt elvégezni, annak nincs jogsi." - ezzel abszolút egyetértenék.
-
-
De ennyi? Tegyél ki valamit egy nagyobb hirdetőoldalra, ami érdekli is az embereket, és eret vágsz a jelentkezőktől. (Vagy az egész ország elbutul, nem lepődnék meg. )
@Zolás : Bolgárból, tehát a fordító is javíthatta volna
@koby11h : A kétszikűek és az Aranybulla előfeltétele, hogy tud írni-olvasni... nem vagy-vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Én is rondán írok, de ez rettenetesen néz ki, és hemzseg a hibáktól.
Bár ha jól emlékszem ez az úriember másolta a doktoriját, vagy a diplomamunkáját. Régebben volt az a mondás hogy lesmittelte lemásolta helyett, gondolom a szép írást, meg a nyelvtant nem tudta másolni.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
koby11h
őstag
De ezzel mit ér el az életben? Hogy itt röhögünk rajta? Nem képes egy értelmes szót leírni?
Legyen akkor a tankötelezettség 10 év, és utána mehet a Lidl parkolóba kéregetni...
Engem apám nadrágszíjjal vert volna el, ha így írok harmadikos koromban. Nem kellett."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koko52
nagyúr
Segédmunkás 20k/10 óra. És nem fog megszakadni, cigi, pisi, kaki, 3-4 kajszünet, szieszta minden jár neki.
Nagyon sok kivándorolt szaki hazajött már. Kint alig marad meg több a mai keresetek mellett.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Nincs szakmunkás, mindenki irodában akar ücsörögni, gyerekek 90%-a nem megy olyan szakmára ami fizikai munka. Azért vannak ilyen árak. Már volt itt téma, egy jó burkoló, kőműves, ács, villanyszerelő, autószerelő összemaszekol havi 2 millát. Van, aki többet is.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
szebe
addikt
Múltkor hallottam, hogy a hidegburkolás munkadíja 8-12 ezer/m2.
Fel van pörgetve a piac, annyit kérnek el, amennyi nem szégyellnek.
Meg aztán eszköz, ez-az kell ehhez is, az se lesz olcsóbb.
Arról nem is beszélve, hogy a szakembernek nincs fizetett szabi stb, meg 20-30 év alatt jól tönkre lehet menni egészségügyileg ebben."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Olyan termékeket kéne összehasonlítani, amiknek az árába nem épült be egy rakás adó. Ezért szokás a kenyeret pl.
Az 1000Ft borravaló nekem is sok, de egy 300 ezres cuccnál már lehet értelme -> de ott már annak is, hogy inkább személyesen veszed át
@envagyok : "DDR4 ram árakra hivatkozva árazza alá a DDR3 hirdetésem."
És, lelki problémákat okoz kiröhögni őket?[ Szerkesztve ]
-
-
koko52
nagyúr
Rossz példa, a cigi jövedéki adója más tészta. Amikor 3,60 volt a kenyér 2500 folt a fizu.
-
-
-
koby11h
őstag
Ezeken a fiam szokott nagyokat röhögni, simán kiszúr havi 1 ilyet, pedig csak "tudományos" műsorokat néz Hogyan készült, Hogyan csinálják, utazós és történelmi sorozatok...
Pl. ki van írva valami római számmal, de szinkronban évszázadot tévednek, vagy az évtized és a század fel van cserélve... 90000 tonna össztömegű repülő a 90 tonna helyett.
De sokszor már ugye lektorra sincs keret.[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
Chaser
legenda
van olyan helyzet hogy az ((( :
fatpingvin
akkora állat azért nem tudnék lenni :d - illetve meginni megtudnám annyi idő alatt, de a példád nélkül is tudom hogy nem jó ötlet :d -
egyébként nekem is a vodka a másik amit szívesen megiszok, főleg ha jó de rumot is szeretem, abból is vannak jók, tekilát' pl. nem szeretem
egyébként heineken üdítőnek, köztesnek bélisz' vagy egyéb női lónyál
de nagyon ritkán iszok_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
opr
nagyúr
Ezt a cuccot az ízéért iszod, nem az alkoholjáért.
A link nagyon durva, még relative olcsó is a cucc! Na jó, ha egyszer végre hazajutok, tuti rendelek egyet. Otthon úgyis mindig van ivás haverokkal, berúgni úgyse akarok, és amennyire nem iszok egy ideje, mosolygós szalonspiccre még ez is elég.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
this is life
Ármester
-
koby11h
őstag
I5 7gen procim van, nekem sem megy fel magától pedig UEFI, SecureBoot, TPM2.0 meg van, csak hát ugye a proci korlát benne van a Win11-ben és a miatt...
Amúgy fel lehet tenni mindenféle reg fájllal, meg van előre aktivált, TPM nélküli verziós is...
De én nem akarok szép tálcát középre és nem akarok Android appokat sem futtatni, így nálam az van, hogy még vagy 3 évig van Windows10-re teljes támogatás, így marad ez a gép, mert mindenre elég. És valamikor elad vagy megy családba valakinek én meg veszek egy i3-13100 vagy addigra lehet hatmagos i3-14100-at és le lesz tudva...
Ha tényleg érdekel akkor van rá topic:
Windows 11"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
opr
nagyúr
-
BiP
nagyúr
Azta, érdekes emberek vesznek körül.
Mondjuk biztos az én környezetemben is van ilyen, csak vagy nem veszem észre vagy nem derül ki. Mert biztos, hogy a te példáid közelebb vannak az átlaghoz, mint amikkel én találkozom. (pontosabban nem találkozom)#82698 envagyok: hááááát.
Nyilván, az alap, hogy nem hagyja magára a családot, ez nem kérdés. Gyáva az, aki ilyet tesz.
Viszont nálam a magára hagyásban nem csak az anyagi, hanem az érzelmi magára hagyást is jelenti. Ha néha-néha belógatom másnak is, és az asszony egy utolsó patkánynak tart onnantól, akkor én magára hagytam vagy nem? Végülis továbbra is otthon laknék, eltartanám őket, stb. csak hát az onnantól mégsem család vagy mi. Csak egy szimpla vagyonközösség.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Valamikor hittem a monogámiában. Már nem. És rá kell ébredni, hogy a világ 90%-a se hisz. Csak ezt itthon eröltetik. Mer ugye a nagy tisztesség, föleg falun. De pontosan tudjuk hogy ez csak papiron volt igy. A való élethez ennek semmi köze. Persze nem azt mondom hogy füvel fával naponta kétnaponta.
Amúgy haverjaid feleségét is kár volt kihagyni. Mivel igyis úgyis félreléptek. És ki tudja milyen szemétládával.
Uff én beszéltem.Amd - Radeon - Ryzen
-
BiP
nagyúr
Ha a három hölgy lajstromba vétele nem ütközött volna akadályba, csupán a Te döntéseden múlt, akkor nem irigylem az említett barátaidat. Mert akkor ezeknél a feleségeknél a morális fal nincs kellően magasra építve (mármint nem veled kapcsolatban, hanem általánosan értem, no offense, értsd jól), és bizony előbb-utóbb összetalálkoznak olyan férfivel is, akiktől nem fognak nemleges választ kapni.
-
-
-
törölt tag
Lehetséges, hogy még számlanyitáskor meg lehetett adni, hogy ne keressenek ilyen ügyekben, és amiatt nem hívtak még soha. Hitelajánlatokkal amúgy is hiába keresnének, örökké élni fog az emlékeimben a felvett félmilliós személyi kölcsönöm, amiből végül 2,5 milliót kellett visszafizetnem. Előbb költöznék a híd alá, vagy halnék éhen, minthogy megint hitelt vegyek föl a bankoktól.
-
BiP
nagyúr
Engem banktól ritkán kerestek eddig, és sose kértek még PIN-t, CV-t. Csak valami ajánlattal.
(Email nem minden ügyfélnek van, postacím meg lassú.)
Nálam főleg biztosítók próbálkoznak ajánlatokkal.Emailben viszont aztán van minden. A legérdekesebbek a félrement levelek.
Biztosítós kárrendezéshez az én emailcímemet adják meg (gondolom lemarad a végéről az évszám), családi képek, autós biztosítás, domainregisztráció visszaigazolást, stbstb.
Félrement levélnél, ha van türelmem (és mondjuk valami hivatalos cucc), akkor visszaírok, hogy az eredeti címzett így nem kapja meg, egyeztessenek újra emailcímet.
De volt már, hogy valami regisztrációhoz az egyémet adták meg. Ott beléptem, töröltem "magam", kapják be.
De csomó levelet azért kapok meg, mert a másik címben van egy pont is, amit a google nagyvonalúan figyelmen kívül hagy, úgyhogy nálam is landol egy példány. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest