- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
unknownerror #7545 üzenetére
Ki lehet azért fogni, nemrég vettem két nexus 4-et az aprón 10K alatt, rendberaktam mindkettőt, egy használt árából lett két fullos. Egyik nap viszont úgy megsz*pattak egy törött S4-el, hogy ketté tudtam volna fejelni a picsát. 5K-ért rakott fel egy törött kijelzős S4-et a jófogásra, kb 5 percre rá már hívtam, adta a címet, pattantam is a buszra, város másik fele, több mint 1 óra út. Félúton eszembe jutott, hogy biztos lesz rá még jó pár vevő, felhívtam, hogy nyomatékosítsam benne, hogy megyek érte, úton vagyok. Erre először úgy beszélt, mintha nem is beszéltünk volna, aztán előkotorta az emlékeit, de benyögi, hogy hívta más aki 7 ezret ad érte. Mondom neki ne szopasson, már félúton vagyok, én is kifizetem a 7K-t de ne szivasson meg, megyek a telefonért. Oké, felhívja a másik embert és szól neki. Odaérek több mint egy óra utazás után, kinyomkodja a telefont és küld egy sms-t, hogy elkelt a cucc. Kötél idegeim vannak, de agyon tudtam volna verni a saját kezével.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest