- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
unknownerror #7545 üzenetére
Ki lehet azért fogni, nemrég vettem két nexus 4-et az aprón 10K alatt, rendberaktam mindkettőt, egy használt árából lett két fullos. Egyik nap viszont úgy megsz*pattak egy törött S4-el, hogy ketté tudtam volna fejelni a picsát. 5K-ért rakott fel egy törött kijelzős S4-et a jófogásra, kb 5 percre rá már hívtam, adta a címet, pattantam is a buszra, város másik fele, több mint 1 óra út. Félúton eszembe jutott, hogy biztos lesz rá még jó pár vevő, felhívtam, hogy nyomatékosítsam benne, hogy megyek érte, úton vagyok. Erre először úgy beszélt, mintha nem is beszéltünk volna, aztán előkotorta az emlékeit, de benyögi, hogy hívta más aki 7 ezret ad érte. Mondom neki ne szopasson, már félúton vagyok, én is kifizetem a 7K-t de ne szivasson meg, megyek a telefonért. Oké, felhívja a másik embert és szól neki. Odaérek több mint egy óra utazás után, kinyomkodja a telefont és küld egy sms-t, hogy elkelt a cucc. Kötél idegeim vannak, de agyon tudtam volna verni a saját kezével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged