- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
RmegatEx
csendes tag
Sziasztok!
Windows nekem is egyik napról a másikra nem látja az SD kártyát. Android tökéletesen. Sikerült valami megoldást találni?
-
kenand
veterán
válasz
mucsgyver70 #201 üzenetére
Nekem egy Kingston 64-sel szórakozott...előbb Windows 10-zel majd az Androiddal sem ment.
-
-
kenand
veterán
-
Lcsaba
csendes tag
Nem. Elbeszélünk egymás mellett. En nem a droid particiokat szeretnem letorolni es egyesiteni a windows ntfs particiojaval, hanem egy teljesen uj rendszert szeretnek feltenni, amivel torolnem az osszes particiot es az egeszet a frissen telepitett windows-nak adnam.
Erre megfelelő a gép, ha bebootolok egy sima win10 telepitovel pendriverol? Működni fog igy?
-
kenand
veterán
Csak Windowsosra nem szabad dual rendszert megpróbálni feltolni, mert ahhoz át kell programozni. Dual rendszert szerintem lehet csak Windowsosítani...BIOS-t hagyod úgy ahogy van, és le kell venni az Android partíciókat, de e techtabletsen beszélnek róla. Itt Chuwi 10 esetén de a lényeg ugyan az
-
Lcsaba
csendes tag
Hm... most hogy újra elolvastam a cikked, az enyém az a verzio ami gyárilag csak windows-os volt. Akkor ennek buzergalta mar valaki a rendszeret?
Netán a biost is? Mas a bios-a egy dual gepnek mint egy single-nek?
Neki merjek igy állni? (nem vagyok kezdő de nem szeretnem teglasitani sem....)
-
Lcsaba
csendes tag
Sziasztok!
Szert tettem egy ilyen kis masinara, minden rendben vele, de szamomra tok felesleges ra, sot idegesito az android es csak a helyet foglalja. Le szeretnem turni rola.
Ha jol sejtem, egy barmilyen mas win10 felteheto ra, siman bebootolva egy pendriverol. (Van hozza billentyuzetem)
Viszont addig nem merek nekiallni, amig valaki aki mar tul van ezen, azt nem mondja, hogy minden tokeletesen fog mukodni es ebben vagy abban a driver pack-ben benne van minden driver ami szukseges hozza. A touchscreen is.
Szoval halas lennek ezen infokert.
Koszontem szepen!
-
kenand
veterán
válasz
mucsgyver70 #185 üzenetére
Így még nem jártam. De előfordult, hogy a bekapcsoló gombot hosszan kellett nyomi...
-
mucsgyver70
aktív tag
Volt már valakinel olyan hogy nem lehet bekapcsolni a tabletet? Leállítottam a windowst, aztán újra be akartam kapcsolni, de nem tudtam. Minden billentyűopciót kipróbáltam, a töltésre sem villogott a led. Reggel meg simán be tudtam kapcsolni, töltés nélkül.
-
kenand
veterán
válasz
mucsgyver70 #183 üzenetére
Szuper
-
kenand
veterán
válasz
mucsgyver70 #181 üzenetére
Szia!
Nekem TD van de a lényeg ugyan az. Sajna az Android felrakása legyalul mindent. Az orosz oldalról le kell tölteni a szükséges fájlokat (td nél a google drive arhchiv hibás szívtam vele a megás jo) elöször az Androidot kell visszatenni a letölthető szoftverrel előtte fel kell telepíteni a szükséges drivereket. Utána jön a win 10 visszarakás. Ahhoz kell 2 pendrive Az elsőt kell bootolhatóvá tenni a leírás szerint. A másodikat elég csak ntfs-re formázottra rámásolni. Ha van gyári billentyűzeted akkor bedugható mindkettő usb drive az 1-ről kell bootolni. Majd türelmesen várni. Angol nyelv választható. Magy nyelvi pakkot utólag kell telepíteni. -
mucsgyver70
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy i15tg-típusú tabletet. Egyszercsak nem akart bootolni az android. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Hogyan lehet újrahúzni az egészet?
-
buca84
őstag
A tablet -el W10 Home rendszert kapnék, ugye? Ez license vásárlással (pl W10 Pro) upgrade -lhető vagy nem így működik?
-
buca84
őstag
Ez is ajánlott lenne? Ez a tesztelt -nek egy újabb verziója lehet?
-
kenand
veterán
Végre feltoltam újra....nem volt egyszerű.
Mivel van billentyűzetem nem kellett USB hub, a 2 pendriveot bedugtam a billentyűzet 1-1 portjába, USB1-ról bootoltam (F7-tel kiválasztható a boot sorrend), a leírással ellentétben nekem nem kellett cserereberélni ...
Most újra van android és Win 10 is.
Androidnál hogy legyen store rá kell engedni egy OTA frissítést(sokat bogarásztam a menünben mire megtaláltam, sajna desktop ikont nem készítettek hozzá) -
kenand
veterán
TD-hez linkelt Googledriveos acrhívum hibás azzal nem megy a flash mega driveost vagy ez kell levenni
-
Schimi070
csendes tag
Erre már nem jár a madár sem? Mindenkinek rendesen működik a Cube, és senkinek sincs semmi búja-baja?
Ugyan nekem egy iWork 1x van, csak windows oprendel . Használtan vettem, de mintha az aksi már nem lenne toppon,csak pár órát bír. -
-
kenand
veterán
Szia
Ha egyik rendszerrel sem ment, gyanús a hardver probléma
de itt esetleg írnak hasonló problémáról -
rrobo01
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. 1 hete vásároltam egy Cube iWork 10 Flagship tabletet. Windowst frissítettem, magyarosítottam.... minden rendben volt. Többször ki be kapcsoltam és átváltottam androidra és windowsra...semmi gond. Ma bekapcsoltam és az érintőképernyő nem reagál egyik rendszeren sem. Az androidhoz nem is nyúltam. Esetleg valami tipp. Ajándék lenne.....
.
Köszönöm előre is. -
coyote66
aktív tag
válasz
jhonybravo #159 üzenetére
Köszi. Ha kritikussá válik a probléma felkeresem. Egyenlőre a win 7 vagy 8, 8.1 felrakásán gondolkodok. meghagyva az androidot. Mobil netet használok néha és ugyanaz a tevékenység win10 alatt az adatforgalom többszörösét produkálja. Frissítés elvileg nem megy. És ez bosszant.
-
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #159 üzenetére
Sajnos a Win 10 gyagyás és állandóan drivert frissít. Macbookom Nvidia vezérlőjének is hibásak a Win 10-es driverei, a 2 éves Win 8-as meg tökéletes Win 10 alatt. De állandóan átfrissíti. Ha letiltom a driver frissítést, akkor semmit sem frissít, és állandóan figyelmeztet rá...
-
jhonybravo
csendes tag
válasz
coyote66 #158 üzenetére
A pontos hiba okát nem mondta el, szerintem driver probléma, mert sajnos azóta frissítette magát a win és újra nem látja a nagyobb sdhc kártyát. De beszéltem már vele csütörtökön viszem vissza hozzá. Megtalálni a Facebookon tudod Mobilkirály néven, vagy azolcsosag.hu / szervíz menüben.
-
coyote66
aktív tag
válasz
jhonybravo #157 üzenetére
Üdv. Mi volt a probléma? Néha nekem sem látja. (holt találom Mobilkirályt)
-
jhonybravo
csendes tag
Meg oldódott az sd kártya olvasó problémám, köszönet érte
Petrovics Attilának
. Ha bármi gondotok van a készülékkel bátran ajánlom, Mobilkirály néven meg találjátok.
-
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #155 üzenetére
Igen elég, onnan vissza lehet tölteni.
Más vezérlő van benne, mint nekünk.Egyébként most nekem is gondom van, egyik Windows automatikus frissítés után eltűnt az Android (vagy megsérült) nem indul. Vissza lehetne tenni, de az a Win 10-et is leveszi, most nincs kedven annyit kínlódni.
-
jhonybravo
csendes tag
heló. megnéztem a típusát: SanDisk DF4064. a SD memoriakártyaosztály vezérlőjét(ahol a sárga felkiáltójel volt) eltávolítottam de semmi. Megpróbálom a linken ami van, de ellőtte tudnád pontosítani ezt a mentést(nem szeretném ha valami nagyobb baj lenne), windows biztonsági mentés elég?
-
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #153 üzenetére
Pü-ben leírtam honnan látod. Eszközkezelőben nézd meg a lemezmeghajtóknál írja.
Csinálj egy mentést távolítsd el majd próbáld az SD kártya vezérőt újratelepíteni hátha segít.Esetleg kérdez eben a fórumban ide jár az egész iWork 10 közösség dumálni
-
jhonybravo
csendes tag
Sziasztok. Az gond, hogy nem tudom milyen olvasó van benne. Egyébként nekem szerintem pont miután frissített win utána nem látja a nagyobb kártyákat. Jó lenne ha valaki tudna segíteni, Tinydealnek próbáltam írni egyelőre még válaszra se méltattak
.
-
kenand
veterán
Nekem Toshiba SD olvasó van de egy Microsoft drivert használ, próbálj win 10-et frissíteni.
-
coyote66
aktív tag
válasz
jhonybravo #149 üzenetére
Ezt csinálta nekem is néha win alatt, de mostanában nem. Szerintem frissült valami, és azóta nem találkoztam az üzenettel. (igaz főleg droidot használok)
-
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #149 üzenetére
Szia!
Melyik modell a tiéd az iwork 10 ből?
Meg kellene nézni az SD kártyaolvasó pontos típusát és keresni rá drivert (és újratelepíteni a drivert), hátha az segít. nekem ilyen gondom nem volt. -
jhonybravo
csendes tag
Sziasztok.
Én is rendeltem egy cube iwrk 10 ultimate et billentyűzettel a tinydeal -ről karácsonyra a gyereknek.
De van egy kis problémám vele, a nagyobb sd kártyákat nem ismeri fel a win 10. Az eszközkezelőnél sárga felkiáltó jel van, és a csatlakoztatott eszközöknél illesztő hibát ír.
Kérem aki tud segítsen! -
kenand
veterán
válasz
coyote66 #146 üzenetére
Sorozatszám lefele kompatibilis szokott lenni, max. telefonon kell beaktiválni.
BIOS sorozatszámot meg tudod nézni Win 10 alatt. De előtte nézz utána a Neten (lehet csak a Binges 8.1 megy rá) Hivartalosan nem adták 8.1-gyel, de szerintem menne rajta, még a driverek jelenthetnek problémát, esetleg a neten kérdezz utána -
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Kérdésem lenne. Windows 10-ről vissza lehet lépni valahogy 8.1-re? Esetleg ezzel: Windows Device Recovery Tool. Köszi.
-
laposonly11
senior tag
válasz
tamass.szabo #106 üzenetére
Itt a legolcsóbb a magyar billentyűzet, én is ilyet használok a Lenovo Yogámhoz: [link]
-
TransAm88
csendes tag
Hello, lenne itt valaki, aki nagyon ért szoftveresen ehhez a tablethez? Nem indul, megáll a logonál és nem tudok életet lehelni belé sehogy
-
TransAm88
csendes tag
Hello,
találkozott már valaki ennél aTABnál olyan jelenséggel, hogy nem megy az SD olvasó?
5 kártyával próbáltam, kisebb nagyobbal, de semmi. A vicc hogy Androidon sem, nem csak Windowson rossz.
Aztán rájöttem hogy windows alatt pittyen egyet, tehát észleli, hogy valami történt, de nem látszik a rendszerben. Aztán kiderült, hogy az eszközkezelőben van egy sárga felkiáltójeles eszköz, ami "SD-memóriakártyaosztály verzérlője" névre hallgat. Bármit csinálok vele, nem változik a helyzet. Hiába távolítom el, instalállom újra, semmi. A driver visszaállítást is megcsináltam, semmi. Lenne valakinek esetleg ötlete? -
Gyura62
csendes tag
-
kenand
veterán
válasz
gergely2005 #131 üzenetére
Szia!
Megvan, használgatom, baja nincs, de 4 évet biztosan nem bír.
pü-ben írok linket ahol vannak használt notik, nekem is van onnan 2530p-m (játékon kívül mindenre jó)
-
gergely2005
tag
Intel Core i3 4020Y - Nem tudom, hogy ez rendes core procinak számít-e. Használtan 85-ért tudnék ilyet venni, cube meg ugye kb. 70 körül jönne ki billentyűvel. Szerinted akkor jobban megéri a Dell?
Neked Cube iWork 10-ed van? Mióta van meg? Van vele bármilyen probléma is? Mennyi az esélye, hogy 4 év múlva ugyanúgy működni fog? Nagyon fontos szempont számomra, hogy hosszútávon meddig bírja, a Dell netbookomat már 5 éve használom és még mindig nagyon stabil, csak most már úgy érzem váltanom kell, mert iPad és netbookot cipelek most magammal, ami nem túl praktikus, a kettőt össze szeretném vonni. De remélem amit veszek az is legalább 4-5 évig stabil és jó barátom lesz, mint ezek voltak..
-
kenand
veterán
válasz
gergely2005 #128 üzenetére
Rendes Core procisok biztosan gyorsabbak, nem kétség...ha többet tudsz áldozni, jobban jársz olyannal.
A billentyűzet stabilan tartja a gépet, de a proci az csak egy Atom...
-
gergely2005
tag
Sziasztok!
Olyan tablet-netbook kombót keresek, amit rendes netbookként is lehet használni, tehát nem lötyög a kijelzője, ha a billentyűre rakjuk, hanem stabilan áll és lehet bármilyen szögbe beállítani, lehessen stabilan akár ölben is dolgozni rajta. A Cube iWork 10 ilyen a billentyűzetével?
Böngészés, photoshop, weboldal készítés/szerkesztés, powerpoint és ehhez hasonló alap dolgokra használnám. Fontos, hogy gördülékeny legyen, ne fagyoskodjon programok/ablakok váltása között stb. Ne akadozzon a "scrollozás". Mi a tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Bírja a gép az ilyesfajta használatot?
Vagy amin még erősen gondolkodok pár hónapos, újszerű állapotban tudnék hasonló árban (max. 10-15 ezerrel drágábban) venni Lenovo Miix 310, vagy Lenovo Yoga 11-et vagy Dell Venue 11 pro-t (a dellt128 Gb-al és i3-as procival)... Melyik teljesítménye jobb? Mennyire megbízható a Cube ezekkel szemben? Melyik lenne a legjobb választás?
Köszönöm előre is a választ!
-
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Valóban, már nincs EU raktárban, miután nekem elküldték, 1-2 napra rá kijavították a leírásban és a képen USB3.0-ról Type-C-re (addig mindenhol USB3.0 szerepelt), persze a termékszám az maradt. Viszont ugyanott volt korábban is Type-C változat is más termékszámmal. Csináltam előrelátóan képernyőképet az oldal akkori verziójáról az esetleges viták elkerülése végett, ugyanis eleve gyanús volt, hogy máshol már mindenhol az új változat van, itt hogy-hogy van még a régi. Ezértr írtam a kommentet is a rendeléshez, hogy az USB3.0-as változatot szeretném. Jól sejtettem, közben, mikor szállítás alatt ránéztem, és láttam, hogy változtattak, már sejtettem, hogy ezt fogom kapni. 1-2 nap utám pedig tényleg out of stock lett. -
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyet a Tinydealről, azért onnan, mert sokat olvasgatva a fórumokat, én mindenképpen még a korábbi, USB3.0-ás verziót szerettem volna, ezt pedig csak a Tinydeal EU store-jában találtam, legalábbis azt hittem!
A képen, a megnevezésben, a leírásban mindenhol USB3.0 szerepelt és nem Type-C.
A megrendelésnél is odaírtam commentbe:
I would like this USB 3.0 version and NOT the Type-C version! Thank you!
Ma megjött a cucc és döbbenetemre TYPE-C verziót küldtek!
Én mindenképpen a másik verziót akartam, ez nem is kell
Már írtam vissza nekik, hogy én nem ezt rendeltem, és mivel ezek szerint azt már hiába is kérném, full refundot szeretnék, visszaküldés mellett. Meglátjuk, mit válaszolnak.
Viszont csak kérdem tőletek: ha esetleg ez a USB-C-s változat érdekel valakit, szívesem átadom annyiért, amennyiben nekem van, 191 dollár volt. Én keresni nem akarok rajta, nem ez a célom, akit érdekel, írjon!
EU töltőt is küldtek hozzá.
Mivel vissza akarom küldeni, vagy el akarom adni, be sem kapcsoltam, úgy van fóliástól, mindenestől, ahogy jött. -
Chaser
legenda
válasz
tamass.szabo #119 üzenetére
én is jobban szeretem a 16:10-et, megértem
desktop monitor is 1920x1200
-
tamass.szabo
tag
Mivan?
Áh, már értem. Igen, az a 120 pixel igenis sokat számíthat. Jobban kedvelem az 1920*1200-as felbontást, mint az 1080p-t, szimplán mert az arányok és a méretek jobban bejönnek. Ez nem a pixelmennyiségről szól, mert például az 2048x1536-os felbontást is rühellem.
-
kovacs65
őstag
válasz
tamass.szabo #117 üzenetére
Az a 120 pixel??!!!
-
tamass.szabo
tag
Hát, egyrészt elég limitált a keret, másrészt az én használati szokásaimnak bőven megfelelne a szokásos 4/64GB z5-8300as gép.
Plusz az i7-nél a felbontás sem tetszik, nekem az 1920x1200 az tökéletes.
-
kovacs65
őstag
válasz
tamass.szabo #115 üzenetére
És mit szólnál egy m3-6Y30-as procis I7 Book-hoz?
Nekem van egy ilyen 4GB/256GB kivitelben. Jobb, mint a benti céges gép, csak 10"-os
Nagyon elégedett vagyok vele. -
tamass.szabo
tag
Szóval, lehet, hogy mégsem ezt a készüléket fogom venni, hanem a Chuwi Hi10 Pro-t, mivel az is támogatja az active stylust, jó a billentyűzete, és úgy tűnik, ott nincs probléma a dokkoló+tempered glass kombóval sem.
Kicsit drágább mondjuk, szóval még nem tudom. (cserébe a dokkoló elvileg olcsóbb)
-
kenand
veterán
Aliexpressen vettem jó töltőt, ez olyan "laptopszerű" így akár ha kell 220V-ba dugva is használható (hosszú a vezeték)
-
Ferlito
tag
Sziasztok!
Töltéshez itthon is vehetek usb-s adaptert bármilyet? Addig meg számítógére csatlakozva sima usb-vel is tölthető az akksi?
-
kovacs65
őstag
A billentyűzettel kapcsolatban van kérdésem:
Alaphelyzetben az F1...F12 gombot csak az Fn-nel együtt lehet elérni.
Ezt meg tudom változtatni, hogy a funkciógombok legyenek az elsődlegesek?THX
-
kenand
veterán
válasz
Hosszú í Alt GR +J vagy beáldozod a bal shiftet..
Mivel nem vettem tollat még nincs vele saját tapasztalatom és emiatt üveget sem vettem rá, amíg bírja a gyári fólia. Toll esetén ha kell az üveg, esetleg más 10.'1 tab üvege jó lehet rá ami keskenyebb és így ugyan csak az aktív felületet takarja (ott munkálkodsz a tollal) de nem ér el a billentyűzet lehajtós részéhez. -
Chaser
legenda
válasz
2. Ezek a tabletek (ha egy egészséges darabról van szó) mennyire szólhatnak hosszabb távra? Értékelném, ha legalább 2 évet kibírna a tablet, egy 3 éves élethossz pedig csodálatos lenne.
- pont annyit mint egy premium fel.millas notebook, 1 naptól 10 év kb, na a kettő közti dátum a csillagok allasatol függ leginkább...a telon két éves hiba nélkül, volt akinél ue. 1 hét alatt besz@rt, xiaomi, de mondhatnék ajfont' v barmit -
tamass.szabo
tag
Helló!
Gondolkodom ezen a tableten, mivel nagyon jónak tűnik. Viszont még várok egy jobb EU raktáras ajánlatra, mindenképp szeretném elkerülni az áfa fizetését.
Lenne egy pár kérdésem, ha nem bánjátok (személyes tapasztalatokról):1. Folyamatos írásra mennyire lehet használni az aktív stylust?
2. Ezek a tabletek (ha egy egészséges darabról van szó) mennyire szólhatnak hosszabb távra? Értékelném, ha legalább 2 évet kibírna a tablet, egy 3 éves élethossz pedig csodálatos lenne.
3. A billentyűzet mennyire használható? Meg lehet oldani rá az ékezetes betűket is? (ha jól számolom, egy betűnek nem jutna csupán hely)
4. Mennyit használjátok egy nap átlagosan ezt a tabletet?
5. Fülessel mennyire jó a hangminőség?
6. Amit olvastam, hogy a tempered glass miatt nehezebben lehet lehajtani a tabletet, arra már van megoldás (ergó vékonyabb TG)?
(+1: ha valaki lát valami jó EU raktáras ajánlatot, ne habozzon magában tartani!) -
Nixon18
senior tag
Próbálgattam már vezeték nélküli programokat, de hatalmas input lag volt.
És működik úgy is osztott képernyőként rendesen, viszont pl photoshopban nem lehet rajzolni. Konkrétan olyan, mintha inaktiválná a kijelzőnek azt a részét, ahol a ps ablak aktív.Ha lesz időm, akkor keresek valami kábelt, vagy esetleg megpróbálom még egy USB-s bluetoothos stickel a PC-hez kapcsolni, de nem hiszem, hogy az jobb lenne, mint egy hálózati kapcsolat.
-
kovacs65
őstag
válasz
shortcutme #97 üzenetére
Én inkább ezt szoktam nézegetni:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest