Új hozzászólás Aktív témák
-
Lcsaba
csendes tag
Nem. Elbeszélünk egymás mellett. En nem a droid particiokat szeretnem letorolni es egyesiteni a windows ntfs particiojaval, hanem egy teljesen uj rendszert szeretnek feltenni, amivel torolnem az osszes particiot es az egeszet a frissen telepitett windows-nak adnam.
Erre megfelelő a gép, ha bebootolok egy sima win10 telepitovel pendriverol? Működni fog igy?
-
Lcsaba
csendes tag
Hm... most hogy újra elolvastam a cikked, az enyém az a verzio ami gyárilag csak windows-os volt. Akkor ennek buzergalta mar valaki a rendszeret?
Netán a biost is? Mas a bios-a egy dual gepnek mint egy single-nek?
Neki merjek igy állni? (nem vagyok kezdő de nem szeretnem teglasitani sem....)
-
Lcsaba
csendes tag
Sziasztok!
Szert tettem egy ilyen kis masinara, minden rendben vele, de szamomra tok felesleges ra, sot idegesito az android es csak a helyet foglalja. Le szeretnem turni rola.
Ha jol sejtem, egy barmilyen mas win10 felteheto ra, siman bebootolva egy pendriverol. (Van hozza billentyuzetem)
Viszont addig nem merek nekiallni, amig valaki aki mar tul van ezen, azt nem mondja, hogy minden tokeletesen fog mukodni es ebben vagy abban a driver pack-ben benne van minden driver ami szukseges hozza. A touchscreen is.
Szoval halas lennek ezen infokert.
Koszontem szepen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest