- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lcsaba
csendes tag
Nem. Elbeszélünk egymás mellett. En nem a droid particiokat szeretnem letorolni es egyesiteni a windows ntfs particiojaval, hanem egy teljesen uj rendszert szeretnek feltenni, amivel torolnem az osszes particiot es az egeszet a frissen telepitett windows-nak adnam.
Erre megfelelő a gép, ha bebootolok egy sima win10 telepitovel pendriverol? Működni fog igy?
-
Lcsaba
csendes tag
Hm... most hogy újra elolvastam a cikked, az enyém az a verzio ami gyárilag csak windows-os volt. Akkor ennek buzergalta mar valaki a rendszeret?
Netán a biost is? Mas a bios-a egy dual gepnek mint egy single-nek?
Neki merjek igy állni? (nem vagyok kezdő de nem szeretnem teglasitani sem....)
-
jhonybravo
csendes tag
heló. megnéztem a típusát: SanDisk DF4064. a SD memoriakártyaosztály vezérlőjét(ahol a sárga felkiáltójel volt) eltávolítottam de semmi. Megpróbálom a linken ami van, de ellőtte tudnád pontosítani ezt a mentést(nem szeretném ha valami nagyobb baj lenne), windows biztonsági mentés elég?
-
Gyura62
csendes tag
-
gergely2005
tag
Intel Core i3 4020Y - Nem tudom, hogy ez rendes core procinak számít-e. Használtan 85-ért tudnék ilyet venni, cube meg ugye kb. 70 körül jönne ki billentyűvel. Szerinted akkor jobban megéri a Dell?
Neked Cube iWork 10-ed van? Mióta van meg? Van vele bármilyen probléma is? Mennyi az esélye, hogy 4 év múlva ugyanúgy működni fog? Nagyon fontos szempont számomra, hogy hosszútávon meddig bírja, a Dell netbookomat már 5 éve használom és még mindig nagyon stabil, csak most már úgy érzem váltanom kell, mert iPad és netbookot cipelek most magammal, ami nem túl praktikus, a kettőt össze szeretném vonni. De remélem amit veszek az is legalább 4-5 évig stabil és jó barátom lesz, mint ezek voltak..
-
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Valóban, már nincs EU raktárban, miután nekem elküldték, 1-2 napra rá kijavították a leírásban és a képen USB3.0-ról Type-C-re (addig mindenhol USB3.0 szerepelt), persze a termékszám az maradt. Viszont ugyanott volt korábban is Type-C változat is más termékszámmal. Csináltam előrelátóan képernyőképet az oldal akkori verziójáról az esetleges viták elkerülése végett, ugyanis eleve gyanús volt, hogy máshol már mindenhol az új változat van, itt hogy-hogy van még a régi. Ezértr írtam a kommentet is a rendeléshez, hogy az USB3.0-as változatot szeretném. Jól sejtettem, közben, mikor szállítás alatt ránéztem, és láttam, hogy változtattak, már sejtettem, hogy ezt fogom kapni. 1-2 nap utám pedig tényleg out of stock lett. -
-
kanyazsombor
tag
Köszi a tesztet!
Gondolkodom a vételen, de mostanában nem a legalkalmasabb.
Mi a véleményetek, 1-2 hónap múlva lesz hasonló áron (eu elfogyott, így most kínai van 165$ért), hasonló vagy jobbkvalitású gép?
Mit jelent, hogy az intel dobta az atomot, és nem érdemes várni a vásárlással. Ezek után milyen procik jönnek? Azok mennyivel jobbak/drágábbak?
Szóval vegyem meg most, vagy várhatok pár hónapot szerintetek?
Köszi! -
zsigus
őstag
Az egyik haverom is mondta, hogy vágjak le belőle, az alsó részét legalábbis ahol a dockba belecsúszik.
De nem tudom. Valami olyan megoldást szeretnék inkább, ahol azért nem csúfitom el a tabot.Ha megjön a fólia (3 db-os), majd lehet, hogy az lesz egy darabig, és meglátom, hogy mennyire birja a nyüstölést.
Jó hir legalább, hogy nem jön fel tovább, még mindig azon a kis részen levegős csak.
Köszönöm ismét a Chuwis ötletet.
-
-
Chaser
legenda
arra gondolok egyik tabnál 18$ az eudrop, másiknál meg 30
és erre még rájön a posta
viccesek
spemallt szeretem ilyen szempontból, ők kiszámíthatóak
nincs külön eu drop, viszont szállításnál be lehet jelölni és akkor onnan küldik, 19$ konstans és abban posta is benne van, nem ez a baromság
viszont billzet nélkül nem veszek tabot, az lenne a lényege, legyen egy ultrabook jó minőségű kijelzővel
a te fajtád is jó lenne éppen, de jobban tetszik az a fém pezsgő színben az akkus dokkal
viszont másutt se nagyon látom azt a dokkot.... -
Chaser
legenda
arra nem jöttem rá, ezek a szerencsétlenek h számolják az eu drop díját, mert itt lazán qrva sok,a teclastnál 18$
a billzet meg preorder 60$-ért, tegnap mintha 50 lett volna készletrőlszerk: ha meg veszek tabletet ilyen billzet dokkos érdekes csak, lehet marad a cube
bár ez a + aksi + pezsgő szín eléggé tetszik -
Chaser
legenda
én ezekkel tisztában vagyok
amint kiderült nem mindenki
arra nem jöttem rá, hogy a kiírt árban benne van-e az eu drop, most 190$, az még talán beleférne, mert ehhez vennék bill dokkot is, az meg 50$ körül van, viszont így már tényleg egy kompakt kis subnotebook arra amire nekem kell, net és mail kb
mindezek persze, ha pwm free a kijelző...célzás -
-
Chaser
legenda
igen, ez a pwm jelenség
közvetlenül nem érzékeli a szem, de akinek hajlamos rá annak fárad, pont olyan mint a régi crt képcsövek 50hz-e volt, a technika fejlődése ugye...1-2k-s alkatrésszel lehet pwm free megoldást is alkalmazni, de pl a notebookok néhány %-a ilyen, lehet csak 1%-a, desktop monitoroknál már azért ráfeküdtek a témára
nem csak szemfájást, de fejfájást, hányingert is tud okozni arra hajlamosaknál 1-2 óra után is
nekem a notebook és desktop monitor is pwm free, azok előtt 12 órát is elvagyok gond nélkülmdseldon van subnotebook, olcsó jó pl hp 2560p, 9 cellás akkuval az akár 10 órát is elmegy
viszont mint kb minden 12" hd tn kijelző notebookokban, botrányfőleg a panel miatt vennék tabot, mert az ips és azélrt lényegesen könnyebb tud lenni még billzet dokkal is, azért tetszik ez a gép mert végre 4gb ram és gyári billzet dokk lehetőség ha nem is olcsón
hol vetted 149$-ért?
ha vámolják tudni fogod, legrosszabb esetben a címedre kapsz egy szép levelet ha emailes lehetőséged nincs
bekérik mit vettél, honnan és mennyiért, behanukázni valamit fake történetet nem kifizetődő
onnantól ha nem változott 2-3 hét és nálad is van a gép, ha postán keresztül jön 2-3k kezelési ktsg-ért és +27% áfáért, vám nincs
ha dhl 4-5k kezelés ktsg, pár nap és 27% áfa, vám szintén nincs
célszerű eu raktárból venni, ott biztos nincs áfa és így kezelési ktsg sem, ha nem úgy vetted ha teheted mondd le a rendelést -
Chaser
legenda
engem érdekel
ramot nézted sw-rel is, tényleg kezeli a win a 4gb-t? intel spec elvileg nem ajánlás, hanem tény, de lehet csak odasütötték max 2gb, kinézem belőlük
$ is felment 10ft-tal s már ákció' sincs, pedig vettem volnakijelzőt megnéznéd pwm mentes-e? kamerán keresztül különböző fényerősségeken ha pwm mentes hullámzás mentes a kép, ha pwm-es akkor nem, csak max fényerőn
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem szeretnék ennyire belemerülni , ezért is lenne jobb csak a droid felület.
Ondaval mintha neked meggyűlt volna a bajdo a wifi részével ha jól emlékszem, de a Teclast tabok tetszetősek csak ritka az egy op rendszeres.A tesztnek és a kisérletezés bevállalásának hatalmas respect
-
-
zsigus
őstag
Még nincs itt a dokkoló, de majd kiderül. Maximum veszek egy pack fóliát, és cserélgetem időnként.
Annyira nem néztem utána a touch driver-nek, de a techtablets-es mentésben nincs benne. Ráadásul a Pro első indítása után kiírja ugyan a Win, hogy 10 pontos érintőkijelző, viszont nem reagál semmire.
Egyszer újra kellett flashelni emiatt az egészet, annyira nem fontos, hogy újra megcsináljam.
Arra leszek majd kíváncsi, hogy a Chrome hogyan fog működni a dokkolóval...
Nem tudom miért, de amikor először feltettem a Chrome-ot tökéletesen működött a virtuális billenyűzet (még amikor nem volt bekapcsolva Win-ben akkor is), aztán egyszer csak nem. Találtam rá megoldást, (--disable-usb-keyboard-detect), viszont így dokkolóval is fel fog jönni a virtuális billentyűzet.
Mondjuk megoldható, max. két ikont teszek ki az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged