- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nixon18
senior tag
Próbálgattam már vezeték nélküli programokat, de hatalmas input lag volt.
És működik úgy is osztott képernyőként rendesen, viszont pl photoshopban nem lehet rajzolni. Konkrétan olyan, mintha inaktiválná a kijelzőnek azt a részét, ahol a ps ablak aktív.Ha lesz időm, akkor keresek valami kábelt, vagy esetleg megpróbálom még egy USB-s bluetoothos stickel a PC-hez kapcsolni, de nem hiszem, hogy az jobb lenne, mint egy hálózati kapcsolat.
-
Nixon18
senior tag
Szaisztok!
Megjött a HiPen amit még korábban rendeltem. Elég szépen működik az iwork 10-en.
Már csak az lenne a kérdésem, hogy el lehet-e érni azt, hogy összekössem a táblagépet úgy a PC-vel, hogy digitalizálótáblaként funkcionáljon a táblagép?
Tudom, hogy eredetileg nem ez a funkciója, de amíg próbálkozom csak ezzel és megoldható, miért ne.
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Van egy cube i10-em és az lenne kérdésem, hogy egy nyomásérzékeny stylussal lehetne-e digitalizáló táblaként használni.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged