- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
tamass.szabo #106 üzenetére
Itt a legolcsóbb a magyar billentyűzet, én is ilyet használok a Lenovo Yogámhoz: [link]
-
Chaser
legenda
válasz
tamass.szabo #119 üzenetére
én is jobban szeretem a 16:10-et, megértem
desktop monitor is 1920x1200
-
kovacs65
őstag
válasz
tamass.szabo #117 üzenetére
Az a 120 pixel??!!!
-
kovacs65
őstag
válasz
tamass.szabo #115 üzenetére
És mit szólnál egy m3-6Y30-as procis I7 Book-hoz?
Nekem van egy ilyen 4GB/256GB kivitelben. Jobb, mint a benti céges gép, csak 10"-os
Nagyon elégedett vagyok vele. -
kenand
veterán
válasz
Hosszú í Alt GR +J vagy beáldozod a bal shiftet..
Mivel nem vettem tollat még nincs vele saját tapasztalatom és emiatt üveget sem vettem rá, amíg bírja a gyári fólia. Toll esetén ha kell az üveg, esetleg más 10.'1 tab üvege jó lehet rá ami keskenyebb és így ugyan csak az aktív felületet takarja (ott munkálkodsz a tollal) de nem ér el a billentyűzet lehajtós részéhez. -
Chaser
legenda
válasz
2. Ezek a tabletek (ha egy egészséges darabról van szó) mennyire szólhatnak hosszabb távra? Értékelném, ha legalább 2 évet kibírna a tablet, egy 3 éves élethossz pedig csodálatos lenne.
- pont annyit mint egy premium fel.millas notebook, 1 naptól 10 év kb, na a kettő közti dátum a csillagok allasatol függ leginkább...a telon két éves hiba nélkül, volt akinél ue. 1 hét alatt besz@rt, xiaomi, de mondhatnék ajfont' v barmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged