- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhonybravo
csendes tag
válasz
coyote66 #158 üzenetére
A pontos hiba okát nem mondta el, szerintem driver probléma, mert sajnos azóta frissítette magát a win és újra nem látja a nagyobb sdhc kártyát. De beszéltem már vele csütörtökön viszem vissza hozzá. Megtalálni a Facebookon tudod Mobilkirály néven, vagy azolcsosag.hu / szervíz menüben.
-
jhonybravo
csendes tag
Meg oldódott az sd kártya olvasó problémám, köszönet érte
Petrovics Attilának
. Ha bármi gondotok van a készülékkel bátran ajánlom, Mobilkirály néven meg találjátok.
-
jhonybravo
csendes tag
heló. megnéztem a típusát: SanDisk DF4064. a SD memoriakártyaosztály vezérlőjét(ahol a sárga felkiáltójel volt) eltávolítottam de semmi. Megpróbálom a linken ami van, de ellőtte tudnád pontosítani ezt a mentést(nem szeretném ha valami nagyobb baj lenne), windows biztonsági mentés elég?
-
jhonybravo
csendes tag
Sziasztok. Az gond, hogy nem tudom milyen olvasó van benne. Egyébként nekem szerintem pont miután frissített win utána nem látja a nagyobb kártyákat. Jó lenne ha valaki tudna segíteni, Tinydealnek próbáltam írni egyelőre még válaszra se méltattak
.
-
jhonybravo
csendes tag
Sziasztok.
Én is rendeltem egy cube iwrk 10 ultimate et billentyűzettel a tinydeal -ről karácsonyra a gyereknek.
De van egy kis problémám vele, a nagyobb sd kártyákat nem ismeri fel a win 10. Az eszközkezelőnél sárga felkiáltó jel van, és a csatlakoztatott eszközöknél illesztő hibát ír.
Kérem aki tud segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- REpont és hulladékgazdálkodás
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged