- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyura62
csendes tag
-
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Valóban, már nincs EU raktárban, miután nekem elküldték, 1-2 napra rá kijavították a leírásban és a képen USB3.0-ról Type-C-re (addig mindenhol USB3.0 szerepelt), persze a termékszám az maradt. Viszont ugyanott volt korábban is Type-C változat is más termékszámmal. Csináltam előrelátóan képernyőképet az oldal akkori verziójáról az esetleges viták elkerülése végett, ugyanis eleve gyanús volt, hogy máshol már mindenhol az új változat van, itt hogy-hogy van még a régi. Ezértr írtam a kommentet is a rendeléshez, hogy az USB3.0-as változatot szeretném. Jól sejtettem, közben, mikor szállítás alatt ránéztem, és láttam, hogy változtattak, már sejtettem, hogy ezt fogom kapni. 1-2 nap utám pedig tényleg out of stock lett. -
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyet a Tinydealről, azért onnan, mert sokat olvasgatva a fórumokat, én mindenképpen még a korábbi, USB3.0-ás verziót szerettem volna, ezt pedig csak a Tinydeal EU store-jában találtam, legalábbis azt hittem!
A képen, a megnevezésben, a leírásban mindenhol USB3.0 szerepelt és nem Type-C.
A megrendelésnél is odaírtam commentbe:
I would like this USB 3.0 version and NOT the Type-C version! Thank you!
Ma megjött a cucc és döbbenetemre TYPE-C verziót küldtek!
Én mindenképpen a másik verziót akartam, ez nem is kell
Már írtam vissza nekik, hogy én nem ezt rendeltem, és mivel ezek szerint azt már hiába is kérném, full refundot szeretnék, visszaküldés mellett. Meglátjuk, mit válaszolnak.
Viszont csak kérdem tőletek: ha esetleg ez a USB-C-s változat érdekel valakit, szívesem átadom annyiért, amennyiben nekem van, 191 dollár volt. Én keresni nem akarok rajta, nem ez a célom, akit érdekel, írjon!
EU töltőt is küldtek hozzá.
Mivel vissza akarom küldeni, vagy el akarom adni, be sem kapcsoltam, úgy van fóliástól, mindenestől, ahogy jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest