- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
mucsgyver70 #201 üzenetére
Nekem egy Kingston 64-sel szórakozott...előbb Windows 10-zel majd az Androiddal sem ment.
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Csak Windowsosra nem szabad dual rendszert megpróbálni feltolni, mert ahhoz át kell programozni. Dual rendszert szerintem lehet csak Windowsosítani...BIOS-t hagyod úgy ahogy van, és le kell venni az Android partíciókat, de e techtabletsen beszélnek róla. Itt Chuwi 10 esetén de a lényeg ugyan az
-
kenand
veterán
válasz
mucsgyver70 #185 üzenetére
Így még nem jártam. De előfordult, hogy a bekapcsoló gombot hosszan kellett nyomi...
-
kenand
veterán
válasz
mucsgyver70 #183 üzenetére
Szuper
-
kenand
veterán
válasz
mucsgyver70 #181 üzenetére
Szia!
Nekem TD van de a lényeg ugyan az. Sajna az Android felrakása legyalul mindent. Az orosz oldalról le kell tölteni a szükséges fájlokat (td nél a google drive arhchiv hibás szívtam vele a megás jo) elöször az Androidot kell visszatenni a letölthető szoftverrel előtte fel kell telepíteni a szükséges drivereket. Utána jön a win 10 visszarakás. Ahhoz kell 2 pendrive Az elsőt kell bootolhatóvá tenni a leírás szerint. A másodikat elég csak ntfs-re formázottra rámásolni. Ha van gyári billentyűzeted akkor bedugható mindkettő usb drive az 1-ről kell bootolni. Majd türelmesen várni. Angol nyelv választható. Magy nyelvi pakkot utólag kell telepíteni. -
kenand
veterán
Végre feltoltam újra....nem volt egyszerű.
Mivel van billentyűzetem nem kellett USB hub, a 2 pendriveot bedugtam a billentyűzet 1-1 portjába, USB1-ról bootoltam (F7-tel kiválasztható a boot sorrend), a leírással ellentétben nekem nem kellett cserereberélni ...
Most újra van android és Win 10 is.
Androidnál hogy legyen store rá kell engedni egy OTA frissítést(sokat bogarásztam a menünben mire megtaláltam, sajna desktop ikont nem készítettek hozzá) -
kenand
veterán
TD-hez linkelt Googledriveos acrhívum hibás azzal nem megy a flash mega driveost vagy ez kell levenni
-
kenand
veterán
Szia
Ha egyik rendszerrel sem ment, gyanús a hardver probléma
de itt esetleg írnak hasonló problémáról -
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #159 üzenetére
Sajnos a Win 10 gyagyás és állandóan drivert frissít. Macbookom Nvidia vezérlőjének is hibásak a Win 10-es driverei, a 2 éves Win 8-as meg tökéletes Win 10 alatt. De állandóan átfrissíti. Ha letiltom a driver frissítést, akkor semmit sem frissít, és állandóan figyelmeztet rá...
-
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #155 üzenetére
Igen elég, onnan vissza lehet tölteni.
Más vezérlő van benne, mint nekünk.Egyébként most nekem is gondom van, egyik Windows automatikus frissítés után eltűnt az Android (vagy megsérült) nem indul. Vissza lehetne tenni, de az a Win 10-et is leveszi, most nincs kedven annyit kínlódni.
-
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #153 üzenetére
Pü-ben leírtam honnan látod. Eszközkezelőben nézd meg a lemezmeghajtóknál írja.
Csinálj egy mentést távolítsd el majd próbáld az SD kártya vezérőt újratelepíteni hátha segít.Esetleg kérdez eben a fórumban ide jár az egész iWork 10 közösség dumálni
-
kenand
veterán
Nekem Toshiba SD olvasó van de egy Microsoft drivert használ, próbálj win 10-et frissíteni.
-
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #149 üzenetére
Szia!
Melyik modell a tiéd az iwork 10 ből?
Meg kellene nézni az SD kártyaolvasó pontos típusát és keresni rá drivert (és újratelepíteni a drivert), hátha az segít. nekem ilyen gondom nem volt. -
kenand
veterán
válasz
coyote66 #146 üzenetére
Sorozatszám lefele kompatibilis szokott lenni, max. telefonon kell beaktiválni.
BIOS sorozatszámot meg tudod nézni Win 10 alatt. De előtte nézz utána a Neten (lehet csak a Binges 8.1 megy rá) Hivartalosan nem adták 8.1-gyel, de szerintem menne rajta, még a driverek jelenthetnek problémát, esetleg a neten kérdezz utána -
kenand
veterán
válasz
gergely2005 #131 üzenetére
Szia!
Megvan, használgatom, baja nincs, de 4 évet biztosan nem bír.
pü-ben írok linket ahol vannak használt notik, nekem is van onnan 2530p-m (játékon kívül mindenre jó)
-
kenand
veterán
válasz
gergely2005 #128 üzenetére
Rendes Core procisok biztosan gyorsabbak, nem kétség...ha többet tudsz áldozni, jobban jársz olyannal.
A billentyűzet stabilan tartja a gépet, de a proci az csak egy Atom...
-
kenand
veterán
Aliexpressen vettem jó töltőt, ez olyan "laptopszerű" így akár ha kell 220V-ba dugva is használható (hosszú a vezeték)
-
kenand
veterán
válasz
tamass.szabo #106 üzenetére
Hosszú í Alt GR +J vagy beáldozod a bal shiftet..
Mivel nem vettem tollat még nincs vele saját tapasztalatom és emiatt üveget sem vettem rá, amíg bírja a gyári fólia. Toll esetén ha kell az üveg, esetleg más 10.'1 tab üvege jó lehet rá ami keskenyebb és így ugyan csak az aktív felületet takarja (ott munkálkodsz a tollal) de nem ér el a billentyűzet lehajtós részéhez. -
kenand
veterán
válasz
shortcutme #97 üzenetére
Jónak tűnik, de sajna még az Atom hűtése is problémát okoz a kínaiak számára, itt meg még nagyobb, a gond...
(komolyabb Core M-es táblákban folyadékhűtés is van...
-
kenand
veterán
válasz
Bornie127 #95 üzenetére
Sajna több, mint 100USD az ártöbblet egy Z8700-as esetén. Kínaiak fejébe nem lehet belelátni, az árakat is össze vissza variálják, és ez hatványozottan igaz az EU raktárkészletre. Utóbbi szerintem tiszta öngól nekik, ha valami kapható ott, majd nem, akkor az ember nem akarja megvenni már a CN üzletből hiába kínálják ott....
-
kenand
veterán
válasz
kanyazsombor #88 üzenetére
Kínaiaknál van egy kis latencia.
Most jönnek Z8500 Z8700-as táblák is, de jóval drágábban.
A Intel dobja az Atomot hír meg lehet egy kicsit félreértelmezett, mert csak a még gyengébb telefonokba szánt Atomot dobja, és talán a 2:1 gépekbe valót nem, de majd meglátjuk.
Teclast T book 10 szokott lenni EU raktáron, hasonló gép. -
kenand
veterán
Type_C re jó, az EU raktáros 165 USD-re viszi le, az EU raktárból nagyon jó ár.
Itt a teljes akciós kupon tábla, ha több változat lenne akkor SKU alapján kell beazanosítani melyikre vonatkozik
Párszor írtam a egy Gearbestes managernek, hogy tartsák az iWork 10-et EU raktáron, úgy tűnik sikerült elérni
(A szerepem ebben teljesen karitatív, én nem árulom, hasznom nincs belőle csak a jó szándék vezetett)
-
kenand
veterán
Kupon akció iwork 10-hez a Gearbesten
165USD-re mérsékli az árat, júl 9-aug 9-ig él,
kód CUBE10GB -
kenand
veterán
Igazán nincs mit, legalább te nem jártad meg
, csak azután írtam miután mások is visszajelezték.
Én ugyan ott kaptam az infot (techtablets), hogy jó a Hibook billentyűzete az iWorkhöz, (fő tesztelő a Chris G írta) mivel 20 USD-vel olcsóbb volt megvettem (ezüst szín a kék helyett nem zavart), de sem fizikálisan sem elektronikusan nem kompatibilis sajnos. Fizikálisan moddoltam (elszórakoztam vagy 30 percet és így már vissza sem küldhetném), de sajna úgy sem ment.... meg is írtam a topikban hogy kerüljék. -
-
-
kenand
veterán
Megint promóció van (165 USD az iWork)
-
kenand
veterán
Jártam már úgy, hogy az EU ár olcsóbb volt (de általában drágább). És a posta tényleg drágább, de ez nem a GB hibája, a futár cégek drágábban szolgálatnak, de mint ahogy említettem, lehet vele játszani.
De én nekem is tetszene, ha jóval bővebb lenne az EU stock és nem is lenne drágább (max a küldés) -
kenand
veterán
Ez a pontos posta leírás GB EU ból
Flat rate shipping - Royalmail, majd itthon a GLS átveszi, és az hozza házhoz.
Standard Shipping - dpd
Expedited Shipping - DHLdpd -re panaszkodnak, hogy piszok lassú
-
kenand
veterán
Szia!
Geranesten nincs más csak posta költség az EU storeból, ami vagy egy vagy 2 opciót enged Flat rate és Expedited (valahol csak expedited)
A termék ára tény hogy jelentősen ingadozik van amikor jóval drábább, mint a kínai ár, de van amikor olcsóbb
Az küldés ára is változik, hol ennyi-hol annyi, de ha hozzáraksz olcsó küyüket-lehetőleg egy féléből többet
pl eztAkkor totál le lehet tornászni a küldés árát. Mindkettő egyébként futár DPD vagy DHL
-
kenand
veterán
Posta költséggel úgy lehet játszani, hogy 1 USD dologból az EU raktárból hozzá teszel még 2-3 DB-ot, akkor jelentősen lecsökken a posta ára (nem mindig listázza a nagyon olcsót, de meg lehet találni)
Azt nem lehet érteni időnként az olcsóbb -DPD- futár postát kombináltként miért nem engedi, de kombináltként
a DHL-t is 10 USD alá lehet vinni általában. -
kenand
veterán
Cube iWork10 is megjelent az EU store-ban, ugyan out of stock és drága, de talán valamit jelent és lesz tényleg és az árát is lejjebb teszik
-
kenand
veterán
Ez most tényleg jó ár és van EU-ban is.
Én azért nem mertem bevállalni mert egy hónapja még -amikor a Cube-ot vettem- semmi info nem volt róla, teljesen fém, emiatt az Obook 10 után nem mertem megvenni. Obook 10 is teljesen rendben lenne (többi hibája nem gond), de a használhatatlan belső Wifi teljesen lehangoló. -
kenand
veterán
Múltkor billentyű is meg volt 43 USD-ből.
Aki sokat vásárol a Gearbesten annak vannak pontjai amivel tovább csökkenthető az ár. (Sokan azzal játszanak, hogy vesznek egy 0.10 centes-1 USD dolgot, írnak értékelést ami ha videot is készít, 50 bvagy több pontot ér, erre nekem sincs egergiám, de rövid reviewt én is szoktam írni 10 pontért)
De tény így is drágább, mint a Hibook vagy Obook 10 hasonló billentyűje, de azok nem jók hozzá sajnos....
Teclast Tbook 10 van még EU raktáron is (de ahhoz még drágább a billentyű mivel aksi is van benn) -
kenand
veterán
Gerbesten múlt héten 149 USD volt.
Vám nem negy gond, ha megcsipik jön az sms a postától. Ki kell töltened egy papirtk üldened a paypal bizonylatot és kiszámolják a 27% ÁFÁt és postán a 2000FT eljárási dijat. Postásnak ell fizetni kézbesitéskorDHL még nagyobb szivás ott 4750FT a sarc
-
kenand
veterán
Fejtsd ezt ki? Erre gondolsz?
Kamerával nézzem pl telefon?
És változtassam a fényerőt?A 4GB RAM-ot hasznája a Windows, nem csak fake.
Ismert tény, hogy a Kínaiak meghackelték a Z8300-at és 4GB RAM-mal jönnek ki a 10" táblák általában (olcsóbb 8 colosak mint pl. Chuwi Hi 8 pro 2 GB RAM-mal jönnek továbbra is)
Szerintem ha a fejlesztő környezet kihasználja a 4 magot akkor futni fog rendesen. kb úgy, mintha egy SSD-s Core Duo-s gépen használnád. Ha csak 1 magot használ rendesen, akkor elég lassú lesz.
-
kenand
veterán
válasz
WhiteWalker #27 üzenetére
Az az igazság, hogy nekem ez olyan hobbi, a stresszes munkám mellett - ha éppen nem lakást/házat újítok fel 90% saját magam - kell valami ami leköt és mozgatja az agyam. Fizikai munka is jó (terméskő rakás, gipszkartonozás, svédpadló fektetés stb), de a folytatáshoz még gyűjtenem kell(ene), aztán majd jöhet egy újabb menet...
Addig tesztelek, bár viszi a pénzt ez is... de kíváncsi vagyok...
-
kenand
veterán
Tuti
Más az ár és más a szállítási opció. Mindig drágább EU-ból a szállítás költség, de biztosan nincs ÁFA+sarc
Flat rate is futár (de szárazföldi) az expedited DHL és repcsi.
lehet jétszadozni, ha valami olcsóbb cumót találsz az EU-ban hozzáteszed- főleg ha többet- jelentősen csökken a szállítási költség. -
kenand
veterán
Nem vagyunk egyformák...
Nem meg pont tetszik. Mivel mindkettőt másra használom.Android:
Ebook és képregény olvasás, film nézés, egyszerűbb böngészés.Windows 10
"komolyabb feladatok" a billentyűzettel együtt (táblagép módban nem szeretem a Win 10-et)
pl. szöveg szerkesztés, logout böngészés és válasz írás, cikk írás, fiaimnak a mamánál játék.Még komolyabb feladatokra (kép retusálás, video vágás, szinkron készítés) ott van az asztali gép... (771/775 ill. 1366)
#21) Giinos
Most jutott az eszembe, a Tecast X16 Plust-ot neked találták ki. Intel SOC de csak Android, 1920x1080 képernyő és nem is drága. (3G nincs de lehet nélküle élni, netet bármivel meg lehet osztani))
Múltkor akcióban 119USD volt -
kenand
veterán
válasz
WhiteWalker #21 üzenetére
Ha nagyon akarod le lehet rugni ezekről is a Win 10-et, bár érteni kell az android partíciók átméretezéséhez.
Teclast X10 3G, bár csak 1GB a RAM
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_330510.html?wid=3Onda V919 3G csak 1GB a RAM
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_356668.htmlTeclast X98 Plus 3G 4GB RAM, 64GB tár, de Win 10 is van rajta
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_330509.html?wid=3 -
kenand
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #18 üzenetére
Köszönöm a biztató szavakat
Kitartó leszek a fórumban, ha valakinek kérdése lenne....
Szerintem a prohardver/mobilarena/logout a legjobb hely arra kis hazánkban ha valaminek utána akar nézni az ember. Én mindig itt és külföldi fórumokon kezdem...
Az ilyen kínai cuccok estén meg alapvető a előtanulmány (Obook 10-nél "érzelmi okok", időfaktor meg az EU store miatt elkapkodtam és meg is lett az eredménye...)(#19) kene84
Próbálok utána kérdezni, lesz-e újabb promó belátható időn belül, ha tudok valamit megírom..
-
kenand
veterán
Hát tényleg nagyon uborka szezon van.. azt gondoltam több embert érdekel egy ilyen jól sikerült táblagép...
Bár előbb-utóbb csak ráakad akit érdekel..... a múlt heti tablet promóknak és a 149 USD-s árnak éppen vége, amúgy is érdemes várni egy picit. -
kenand
veterán
Azt írják ebben a driver mentésben van touch screen driver is
Aksi ezekben csak "munkásan" cserélhető. (már szétszedni sem olyan egyszerű ezeket.)
Fényerőt nem mértem, de főleg beltérben használom, de most kiültem a teraszra és lehet használni, h nem is olyan jól, mint beltérben. -
kenand
veterán
Hangszóró a többi táblagépben még gyengébb, van windowsos alkalmazás amivel egy picit lehet javítani rajta.
Pattogást nem észleltem.
Nem tökéletes, de a többi kínai táblagéphez képest elég jól sikerült (a nem kínaiak meg drágábbak, mint amennyit érnek)Windows 10 hez nekem nagyon kell a billentyűzet, android alá nem, ott másra használom.
-
kenand
veterán
Én sajnos techtablets-es hozzászólás alapján megvettem a Hibook billentyűjét hozzá (akkor még 50 USD felett adták a sajátját) de sajna nem kompatibilis (ráadásul megfaragatm, hogy belemenjen, de utána sem megy
)
Állítólag bilentyű+toll + tempered glass kombóval meg lehet járni, mivel ha ráteszed a galsst, nem lehet rendesen összecsukni. Ha jól megfigyeled tényleg elég közel van a tablet a billentyűhöz.Techtabletsen kérdezz rá az érintő driverre, működnie kell, pl double driverrel lementve és pro-ra visszatöltve?
-
kenand
veterán
Köszönöm.
Prohardver Cherry trail tesztben pont ezt emelték ki, hogy a CPU rész nem igazán gyorsult, ellenben a GPU igen.
8500 ill 8700 még jobb lenne, de a kínai gyártók az ára miatt 90%-ban a 8300-at választották és inkább hackeltek rajta (RAM, SD kártya sebesség)
Pedig 8500 8700 is jóval olcsóbb, mint egy ugyan ilyen Celeron/pentium (azok támogatnak SATA-t de eMMC+ USB 3.0 külső HDD/pendrive kombóval ki lehet jönni.) Mondjuk egy mini PC esetén nekem hiányozna a SATA port. (kis home mindenesem csak 1 magos Cortex A9 de sokat dob rajta a SATA )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest