- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamass.szabo
tag
Mivan?
Áh, már értem. Igen, az a 120 pixel igenis sokat számíthat. Jobban kedvelem az 1920*1200-as felbontást, mint az 1080p-t, szimplán mert az arányok és a méretek jobban bejönnek. Ez nem a pixelmennyiségről szól, mert például az 2048x1536-os felbontást is rühellem.
-
tamass.szabo
tag
Hát, egyrészt elég limitált a keret, másrészt az én használati szokásaimnak bőven megfelelne a szokásos 4/64GB z5-8300as gép.
Plusz az i7-nél a felbontás sem tetszik, nekem az 1920x1200 az tökéletes.
-
tamass.szabo
tag
Szóval, lehet, hogy mégsem ezt a készüléket fogom venni, hanem a Chuwi Hi10 Pro-t, mivel az is támogatja az active stylust, jó a billentyűzete, és úgy tűnik, ott nincs probléma a dokkoló+tempered glass kombóval sem.
Kicsit drágább mondjuk, szóval még nem tudom. (cserébe a dokkoló elvileg olcsóbb)
-
tamass.szabo
tag
Helló!
Gondolkodom ezen a tableten, mivel nagyon jónak tűnik. Viszont még várok egy jobb EU raktáras ajánlatra, mindenképp szeretném elkerülni az áfa fizetését.
Lenne egy pár kérdésem, ha nem bánjátok (személyes tapasztalatokról):1. Folyamatos írásra mennyire lehet használni az aktív stylust?
2. Ezek a tabletek (ha egy egészséges darabról van szó) mennyire szólhatnak hosszabb távra? Értékelném, ha legalább 2 évet kibírna a tablet, egy 3 éves élethossz pedig csodálatos lenne.
3. A billentyűzet mennyire használható? Meg lehet oldani rá az ékezetes betűket is? (ha jól számolom, egy betűnek nem jutna csupán hely)
4. Mennyit használjátok egy nap átlagosan ezt a tabletet?
5. Fülessel mennyire jó a hangminőség?
6. Amit olvastam, hogy a tempered glass miatt nehezebben lehet lehajtani a tabletet, arra már van megoldás (ergó vékonyabb TG)?
(+1: ha valaki lát valami jó EU raktáras ajánlatot, ne habozzon magában tartani!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest