Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote66
aktív tag
válasz
jhonybravo #159 üzenetére
Köszi. Ha kritikussá válik a probléma felkeresem. Egyenlőre a win 7 vagy 8, 8.1 felrakásán gondolkodok. meghagyva az androidot. Mobil netet használok néha és ugyanaz a tevékenység win10 alatt az adatforgalom többszörösét produkálja. Frissítés elvileg nem megy. És ez bosszant.
-
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #159 üzenetére
Sajnos a Win 10 gyagyás és állandóan drivert frissít. Macbookom Nvidia vezérlőjének is hibásak a Win 10-es driverei, a 2 éves Win 8-as meg tökéletes Win 10 alatt. De állandóan átfrissíti. Ha letiltom a driver frissítést, akkor semmit sem frissít, és állandóan figyelmeztet rá...
-
coyote66
aktív tag
válasz
jhonybravo #157 üzenetére
Üdv. Mi volt a probléma? Néha nekem sem látja. (holt találom Mobilkirályt)
-
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #155 üzenetére
Igen elég, onnan vissza lehet tölteni.
Más vezérlő van benne, mint nekünk.Egyébként most nekem is gondom van, egyik Windows automatikus frissítés után eltűnt az Android (vagy megsérült) nem indul. Vissza lehetne tenni, de az a Win 10-et is leveszi, most nincs kedven annyit kínlódni.
-
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #153 üzenetére
Pü-ben leírtam honnan látod. Eszközkezelőben nézd meg a lemezmeghajtóknál írja.
Csinálj egy mentést távolítsd el majd próbáld az SD kártya vezérőt újratelepíteni hátha segít.Esetleg kérdez eben a fórumban ide jár az egész iWork 10 közösség dumálni
-
coyote66
aktív tag
válasz
jhonybravo #149 üzenetére
Ezt csinálta nekem is néha win alatt, de mostanában nem. Szerintem frissült valami, és azóta nem találkoztam az üzenettel. (igaz főleg droidot használok)
-
kenand
veterán
válasz
jhonybravo #149 üzenetére
Szia!
Melyik modell a tiéd az iwork 10 ből?
Meg kellene nézni az SD kártyaolvasó pontos típusát és keresni rá drivert (és újratelepíteni a drivert), hátha az segít. nekem ilyen gondom nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest