- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Valóban, már nincs EU raktárban, miután nekem elküldték, 1-2 napra rá kijavították a leírásban és a képen USB3.0-ról Type-C-re (addig mindenhol USB3.0 szerepelt), persze a termékszám az maradt. Viszont ugyanott volt korábban is Type-C változat is más termékszámmal. Csináltam előrelátóan képernyőképet az oldal akkori verziójáról az esetleges viták elkerülése végett, ugyanis eleve gyanús volt, hogy máshol már mindenhol az új változat van, itt hogy-hogy van még a régi. Ezértr írtam a kommentet is a rendeléshez, hogy az USB3.0-as változatot szeretném. Jól sejtettem, közben, mikor szállítás alatt ránéztem, és láttam, hogy változtattak, már sejtettem, hogy ezt fogom kapni. 1-2 nap utám pedig tényleg out of stock lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Windows 10
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest