- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- uleFone Power
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
fordítsd meg a tápot... nekem is fspm van (bár nem a durvánkék kiszerelés
), énis hasonló problémába ütköztem. valamint a kábeleket a tápból kifele is bizergáld picit, azon is lehet 1-2 centit nyerni. fordított táppal éppen, de elég lesz a távolság. vész esetén húzd át a kártya alatt, nem szép, ámde hatékony megoldás vészhelyzetben.szigetelésnek nem tudom ennél a háznál mennyi értelme lenne, ha lenne egyáltalán. kicsit soknak érzem a ventilátorok számát ahhoz, hogy be lehessen rendesen burkolni, de szóljatok, ha tédvedek.
és mégegy: a venti nekem elölről hátra fúj, IFX14, venti középen. ha rakok fölé is egy szívó ventit, akkor szerintetek csökken vagy nő a hatásfok?
-
engusz
veterán
Egyelőre nincs raktáron, hiszen csak most vittem fel. Kellene rá várni egy kicsit. De jó hír, hogy elérhető, tudunk belőle hozni.
Az Abit-om tuti jól elfér a házban, el tudom vezetni a 24 pines tápkábelt az alaplap tálca mögött. A dupla 4 pineshez rendelek magamnak is egy hosszabbítót a biztonság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), énis hasonló problémába ütköztem. valamint a kábeleket a tápból kifele is bizergáld picit, azon is lehet 1-2 centit nyerni. fordított táppal éppen, de elég lesz a távolság. vész esetén húzd át a kártya alatt, nem szép, ámde hatékony megoldás vészhelyzetben.
mindjárt megnézem az enyémet milyen hosszú bár nemhiszem lenne különbség 500w és 400w között...
nekm is ilyen tápom van, és hétvégén akarom berakni cm690-be, giga p35-ds3 lappal....és sehogysem ér el odáig?? vagy csak az alaplap mögötti elvezetőn keresztül?