- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
válasz
Szajbee
üzenetére
Ha van a környéketeken valami gumis, biztos ad valami szétdurrant darabot. Nekem az egyik fuvaros kolléga adott defekt után.
(Én még a Samu vinyómhoz is vágtam belőle, mert állandóan rezegtette a házat. De azon nem segített, mert akkor is búgott, így inkább lepasszoltam.
)Én az előző tápomnál kívülrő raktam fel a szivacsos verzíójú kétoldalú Tesával.
Jól odafogja, nem esik le. Kis vékony csíkokat vágsz a szűrő műanyag keretjére, hogy ne maradjon rés. Jól odanyomod és már fent is van. Így bármikor könnyen ki tudtam pattintani kis csavarhúzóval rásegítve lemosni. Majd ha hazaérek melóból belinkelem a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Én még a Samu vinyómhoz is vágtam belőle, mert állandóan rezegtette a házat. De azon nem segített, mert akkor is búgott, így inkább lepasszoltam.
)
Jól odafogja, nem esik le. Kis vékony csíkokat vágsz a szűrő műanyag keretjére, hogy ne maradjon rés. Jól odanyomod és már fent is van. Így bármikor könnyen ki tudtam pattintani kis csavarhúzóval rásegítve lemosni. Majd ha hazaérek melóból belinkelem a képet.