- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomta
tag
A célom a hsz-emmel: csak egy agyondicsért ház negatívumaira akartam rávilágítani.
De úgy látom Ti görcsösen ragaszkodtok a csak pozitívumot vagy semmit mondok felálláshoz.
A szűk látókörű nem az aki felveti azokat a hibákat amiket tapasztalt, hanem pontosan az aki nem látja meg, mert elvakul mások véleményétől, vagy egy cikkben írtaktól és fenntartások nélkül ezekre alapozva vásárol házat, és ha már megvette Ő maga is "vakon" diadalittasan beáll a dicsőítők sorába.
Azt elismerem hogy nem egy drága (bár az ár mindig relatív, attól függ milyen pénztárcához) ház, de vannak ennél sokkal olcsóbb házak ahol az Én általam leírt hibák nem tapasztalhatóak.
Egy ház ha már belül profi akkor adjon a küllemre is (nincs arányban a kettő),
hiszen azt látom minden nap, nem pedig a belsejét bújom napról-napra.Persze sokat számít a belső kialakítás praktikus mivolta,hogy el lehet benne férni, jól szellőző,minőség lemezelés stb.
de egy szó mint száz ami belül igényes legyen kívül is azennyi !
ui: engusz mint (PH! kedvence) nem ezt a lekezelő sértő választ vártam .
Olyan vagy mint egy anyuka aki a számára a világon a legszebbnek tartott gyerekére valaki negatívumot mond.
remélem Én sose leszek ilyen "(PH! kedvence)"
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Windows 10
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest