Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomta

tag

A célom a hsz-emmel: csak egy agyondicsért ház negatívumaira akartam rávilágítani.
    De úgy látom Ti görcsösen ragaszkodtok a csak pozitívumot vagy semmit mondok felálláshoz.
    A szűk látókörű nem az aki felveti azokat a hibákat amiket tapasztalt, hanem pontosan az aki nem látja meg, mert elvakul mások véleményétől, vagy egy cikkben írtaktól és fenntartások nélkül ezekre alapozva vásárol házat, és ha már megvette Ő maga is "vakon" diadalittasan beáll a dicsőítők sorába.
    Azt elismerem hogy nem egy drága (bár az ár mindig relatív, attól függ milyen pénztárcához) ház, de vannak ennél sokkal olcsóbb házak ahol az Én általam leírt hibák nem tapasztalhatóak.
    Egy ház ha már belül profi akkor adjon a küllemre is (nincs arányban a kettő),
    hiszen azt látom minden nap, nem pedig a belsejét bújom napról-napra.Persze sokat számít a belső kialakítás praktikus mivolta,hogy el lehet benne férni, jól szellőző,minőség lemezelés stb.
    de egy szó mint száz ami belül igényes legyen kívül is az

ennyi !

ui: engusz mint (PH! kedvence) nem ezt a lekezelő sértő választ vártam .
    Olyan vagy mint egy anyuka aki a számára a világon a legszebbnek tartott gyerekére valaki negatívumot mond.
    remélem Én sose leszek ilyen "(PH! kedvence)"

Új hozzászólás Aktív témák