- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee3000
tag
Nem a ventihelyek számával van bajom, hanem az elhelyezésükkel. Tudom sokan filóztak már ezen, van akit ez el is tántorított a ház megvételétől. Nekem nagyon bejön a CM690 (már meg is rendeltem), de ami tény, az tény. Az első venti a HDD-ket hűti és passz. A ház belsejébe egyedül a VGA magasságában tudok hideg levegőt befújatni (egy efölötti venti csak a hátsónak meg a CPU-hűtőnek kavarna be, a szemközti meg a tető alá szerelt légkavarók pedig a meleget szívják ki), és ez kicsit kevés szvsz és a CM-nél is így gondolhatták, máskülönben nem alakítottak volna ki lent is egy foglalatot. Ha itt elegendő levegő jutna be a házba, nem hasogatnám a szőrt, de – és ezt már már azok is leírták, akik a gyakorlatban ki is próbálták – nem így van. Én nem szoktam moddolni, de gondoltam, ha már úgysem használok ki az 5 előlapi bővítőhelyből csak egyet, oda kényelmesen elférne egy venti, ami érdemileg is hozzájárul a házbelső hűtéséhez. Lehet, hogy csak én vagyok maximalista, bocsi a túlbuzgóságomért.
Valszeg a gyári megoldással sem lesz hőségriadó a házban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Witcher topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Valszeg a gyári megoldással sem lesz hőségriadó a házban.