Új hozzászólás Aktív témák

• zolee3000

tag

válasz engusz #1745 üzenetére

Nem a ventihelyek számával van bajom, hanem az elhelyezésükkel. Tudom sokan filóztak már ezen, van akit ez el is tántorított a ház megvételétől. Nekem nagyon bejön a CM690 (már meg is rendeltem), de ami tény, az tény. Az első venti a HDD-ket hűti és passz. A ház belsejébe egyedül a VGA magasságában tudok hideg levegőt befújatni (egy efölötti venti csak a hátsónak meg a CPU-hűtőnek kavarna be, a szemközti meg a tető alá szerelt légkavarók pedig a meleget szívják ki), és ez kicsit kevés szvsz és a CM-nél is így gondolhatták, máskülönben nem alakítottak volna ki lent is egy foglalatot. Ha itt elegendő levegő jutna be a házba, nem hasogatnám a szőrt, de – és ezt már már azok is leírták, akik a gyakorlatban ki is próbálták – nem így van. Én nem szoktam moddolni, de gondoltam, ha már úgysem használok ki az 5 előlapi bővítőhelyből csak egyet, oda kényelmesen elférne egy venti, ami érdemileg is hozzájárul a házbelső hűtéséhez. Lehet, hogy csak én vagyok maximalista, bocsi a túlbuzgóságomért. :B Valszeg a gyári megoldással sem lesz hőségriadó a házban. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák