- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
szasza_xp
senior tag
Bocsánat, bocsánat!!!!!
De egyre inkább az az érzésem, hogy ha valaki itt szidni meri az intelt, akkor azt ki fogják moderálni, vagy banolással fenyegetik. javítsatok ki, ha tévedek!
Amit meg az intel procikról montam az sajna tapasztalat! Az meg hogy ki mit vesz az meg saját belátásán múlik. Az intelt meg azért nem szertem már, mert elfelejtett processzort gyártani, és a K+F helyett a marketingre áltak rá, sajnos. Azt látom csak amit már itt előttem többen megfogalmaztak, hogy új technológia lassabb teljesítmény ezt adják drágán! Ez az én elveim szerint a fogyasztó átverése!
Ja kérlek olvas figyelmesebben ha látsz egy ilyen jelet :DD akkor az nálam poén lenne!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest