- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Egy újabb érdekes hír:
[L]http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/1/y/5636.html[/L]
Persze az is lehet, hogy kacsa az egész. -
faster
nagyúr
Egyébként nagyon jól összefoglalta az Anandteches cikkíró a végén, mélységesen egyetértek:
It was hard to resist being glib and titling this article, ''Much Ado about Very Little''. That feeling of disappointment comes from seeing so much new technology introduced all at once, and then finding out the real performance benefit is extremely small - if it exists at all. If Intel wants us to turn our computer world upside down, there should be a real tangible benefit to the bucks we are expected to spend. Unfortunately, that performance advantage is pretty hard to find - at least for now. There are certainly a few gems in the total package, but if you're looking for a big performance advantage it just isn't there. -
faster
nagyúr
we'd say that running a fast AGP card on the PCI bus is probably not the best idea for performance. It was a valiant effort by these motherboard companies, but if you're interested in a high performance system then this isn't a solution. You'll either have to turn to VIA or bite the bullet and buy a PCI Express x16 card when they're available.
Ezek szerint a VIA viszont teljesértékű AGP-t rak az új chipsetjébe? -
faster
nagyúr
Nem hiszem, hogy ott tartana a topik, hogy bannolni kéne. Nekem is hiányérzetem van a Prescottal kapcsolatban. Igazából most sem tudom eldönteni, hogy a Prescott miben jobb, mint a Northwood, egyáltalán miért kellett a northwoodot lecserélni. Az AMD64 architektúra, ha nem is nagyságrendi változást hozott, de valamit sikerült felmutatnia, nemcsak a jövő ígéretét, hogy ''majd ha jönnek a sokkal nagyobb órajelű példányok, azok majd jók lesznek''. Ezt hiányolom a legjobban a prescottól, de ugyanezt elmondhatom a DDR2-ről is.
Úgy látom lassul a fejlődés, az erőfeszítések ellenére is...
Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest