- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Aktív témák
-
szasza_xp
senior tag
Bocsánat, bocsánat!!!!!
De egyre inkább az az érzésem, hogy ha valaki itt szidni meri az intelt, akkor azt ki fogják moderálni, vagy banolással fenyegetik. javítsatok ki, ha tévedek!
Amit meg az intel procikról montam az sajna tapasztalat! Az meg hogy ki mit vesz az meg saját belátásán múlik. Az intelt meg azért nem szertem már, mert elfelejtett processzort gyártani, és a K+F helyett a marketingre áltak rá, sajnos. Azt látom csak amit már itt előttem többen megfogalmaztak, hogy új technológia lassabb teljesítmény ezt adják drágán! Ez az én elveim szerint a fogyasztó átverése!
Ja kérlek olvas figyelmesebben ha látsz egy ilyen jelet :DD akkor az nálam poén lenne!!!
[Szerkesztve] -
szasza_xp
senior tag
Huhhh ,nagyon meg lettünk ijesztve, hogy ennyire nincs élet ?
-
szasza_xp
senior tag
Semmi bajom az intel, csak az, hogy a P3 óta és aCentrino kivételével nem nagyon tudot Procit gyártani! Ja amúgy FANTIKUS INTEL práti VOLTAM!
P.s.: Amit fentebb írtam nem vitaindítónak szántam, hanem témazárónak részemről az Intel elmehet oda... na oda! Azt ennyi, ha valaki hitvilágát megbántottam elnézést!! -
szasza_xp
senior tag
Ez igaz, de hol van az a K+F az AMD 64 bites rendszerétől! Istenem, az intel mikor fogja elismerni, hogy csak kullog az AMD után! Ha én lettem volna a vezetője a fejesztési osztálynak inkább felkötöttem volna magamat, amikor nem is olyan rég sorban törölték a CPU fejlesztéseket! Most meg kiálnak ezzel ! Kiváncsi leszek, hogy hány foglalatot fognak kitalálni, mint anno a P4 idejében !
-
szasza_xp
senior tag
Hát ez mind szép és jó, de ez nem gyözött meg engem arról, hogy Intelt vegyek újfent!
Kiváncsi leszek az új celeronra, nagyon gyengusznak fog tünni, különösen, ha az AMD kiadja az olcsó A64-t :) Szóval a szokásos Inteles valamit csináltunk, nesztek stílus, de semmi egetverő új cucc :(
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF GAMING B550-PLUS 31 hó alza gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest