- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
zárt házban ment a teszt, s igy volt 60+ fok ? vagy a teszt-szerűbb nyitott házban? :)
a cikkhez grat, én jobbra számitottam, bár tudtam hogy csupa döglött cucc lesz, de azrért lasabbnak nem vártam... amugy az intelesek most jól jártak, nekik nem kell cserélni, az athlonosok meg vehetnek a64et ... :D
ha a 3.6 feletti procik már 1066fsbsek lesznek, akkor ezek a lapok a 3.6ghz procit tudják csak ???? s478ba ugye van 3.4, a 3.8 meg mondjuk 1066al már nem megy bele...
jokis s423 feeling :D -
Surranó
aktív tag
Ne haragudj, nem belédkötni, hanem segíteni próbáltam. Hatalmas cikk, sok munka, nem csoda, ha van benne egy-két elírás vagy kopipészt error.
... és akkor most jön a ''fikázni könnyű'' rész ;]
Há' elóvastam én, osztan ha a ''két lényegesebb'' közül emeltük ki a jobbat, akkor oké, csak engem is úgy becsapott, hogy színfalak mögé kukkantva akár csúsztatással is gyanúsíthatnálak. Tény persze, hogy az eredeti táblázatban a fullos jobb oldali oszlopvastagítás nagyon szépen mutatja a dolgot. -
Surranó
aktív tag
A memóriateszteket?
A vastagítást itt pótlom ;) 200/266 lenyomja a Canterwoodot a következőkben:
Sisoftware Sandra Memory Bandwidth (int/fp) MB/s --- 5053 / 5047 vs 4996 / 4987
WinRAR tömörítés ideje (p:mp) --- 01:40 vs 01:43
3DMark2001SE benchmark - 1024x768 --- 13296 vs 13220 -
Tényleg, mutasd már azokat a doksikat, hagy szórakozzunk... ;]
Ha ott vannak még a deszkák, meg tudnád nézni, hogy milyen clockgent használnak? Pl. az az IDT chip ott a bal szélen ([L]http://prohardver.hu/html/lap/925x_referencia/mobos/intelsocket.jpg[/L]) nem véletlenül a CV115...? :F -
''Erről az Intel doksikban nincs szó, ezért nem is lett róla írva.''
Azt értem, hogy az Intel ezt nem szívesen szellőztetné még, de hogy ez Nektek miért szempont, azt fel nem foghatom. Illetve tippjeim lennének, de ne ítéljük elhamarkodottan, tehát rákérdezek:
Vajon miért nem tartottátok érdemesnek legalább megemlíteni, holott még a ''közmondásosan'' PR-bajnok THG is kitért rá? :U -
szasza_xp
senior tag
Ez igaz, de hol van az a K+F az AMD 64 bites rendszerétől! Istenem, az intel mikor fogja elismerni, hogy csak kullog az AMD után! Ha én lettem volna a vezetője a fejesztési osztálynak inkább felkötöttem volna magamat, amikor nem is olyan rég sorban törölték a CPU fejlesztéseket! Most meg kiálnak ezzel ! Kiváncsi leszek, hogy hány foglalatot fognak kitalálni, mint anno a P4 idejében !
-
AceTom
aktív tag
Úgy tudom, hogy az új Intel procik meg tuning elleni védelemmel lesznek ellátva, és csak 10% körüli túlhúzást engednek majd. ( kivéve néhány alaplapban... :) )
Az rendben, hogy akinek van P4 annak nem érdemes cserélni, de akinek régebbi gépe van, annak most érdemes lesz venni ilyen gépeket, ha nem csak 1évig szeretné használni??? (lehet majd bővíteni az újabb ramokkal?)
És lesz most akkor olyan alaplap, amiben lesz AGP is a PCIe mellett?
Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest