- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
ERDOKE: hivatalosan csak a 925XE vagymi fogja tudni az 1066ot vs. ezek a lapok max 10% tuningot engednek ... azaz szinte tuti hogy nem fog ebben menni a 3.6oson kivül semmi :(
(
itt találtam prohardveren:
''A 915 és 925X lapkakészletekbe azonban az Intel hardveres tuningzárat szerelt, hogy megakadályozza az alaplapgyártókat a DDR2-667 memóriamodulok és az 1066 MHz-es rendszerbusz támogatásának idő előtti bevezetésében. A zár úgy működik, hogy az északi hídba (MCH) épített fáziszárt hurok (PLL) reseteli magát, amint a processzor frekvenciája 10 százalékkal meghaladja a gyári értéket. A gyakorlatban a korlátot meghaladó tuning a számítógép automatikus újraindításával vagy lekapcsolásával jár együtt.''
)
FLESS: akkor nem gondolok bele, zárt házban mennyire melegszik :D
[Szerkesztve] -
zárt házban ment a teszt, s igy volt 60+ fok ? vagy a teszt-szerűbb nyitott házban? :)
a cikkhez grat, én jobbra számitottam, bár tudtam hogy csupa döglött cucc lesz, de azrért lasabbnak nem vártam... amugy az intelesek most jól jártak, nekik nem kell cserélni, az athlonosok meg vehetnek a64et ... :D
ha a 3.6 feletti procik már 1066fsbsek lesznek, akkor ezek a lapok a 3.6ghz procit tudják csak ???? s478ba ugye van 3.4, a 3.8 meg mondjuk 1066al már nem megy bele...
jokis s423 feeling :D
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged