- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
hehe. nekem a 333-as ramom szokott 333-on fagyni (vagyis valami, ha a ram 333-on megy, pedig papíron a lap is bírja), de extrém melegben 266-on is. A venti nem hűt (hacsak oda nem rakom, de az sok hely meg közeli zaj, a klíma viszont príma. Van, hogy érzem, hogy a szoba túlsó végéből végigsimítja a lábomat pár jégcsap :DD
-
-
Surranó
aktív tag
Zárt házban alacsonyabb a hőmérséklet, nem? mert nem az egész lakást hűtöd a cpu-ventivel. (Ezt is a PH!-n hallottam, úgyhogy ne engem kövezzetek meg)
Ha a cpu-hűtő (egységnyi térfogatra?) izmosabb, mint a klímád, legalábbis... jó a gondolatmenet?
(szerk) bocs a duplázásért. Kedves Fórumprogramodzók! nem lehetne az ilyen véletlen repostokat visszadobni?
[Szerkesztve] -
Surranó
aktív tag
Ne haragudj, nem belédkötni, hanem segíteni próbáltam. Hatalmas cikk, sok munka, nem csoda, ha van benne egy-két elírás vagy kopipészt error.
... és akkor most jön a ''fikázni könnyű'' rész ;]
Há' elóvastam én, osztan ha a ''két lényegesebb'' közül emeltük ki a jobbat, akkor oké, csak engem is úgy becsapott, hogy színfalak mögé kukkantva akár csúsztatással is gyanúsíthatnálak. Tény persze, hogy az eredeti táblázatban a fullos jobb oldali oszlopvastagítás nagyon szépen mutatja a dolgot. -
Surranó
aktív tag
A memóriateszteket?
A vastagítást itt pótlom ;) 200/266 lenyomja a Canterwoodot a következőkben:
Sisoftware Sandra Memory Bandwidth (int/fp) MB/s --- 5053 / 5047 vs 4996 / 4987
WinRAR tömörítés ideje (p:mp) --- 01:40 vs 01:43
3DMark2001SE benchmark - 1024x768 --- 13296 vs 13220 -
Surranó
aktív tag
Kedves Fless!
ArGab-nak igaza van, de ez a cikkből annyira nem is látszik. Talán jobb lett volna számpárok helyett csak azok nagyobbik tagját kiemelni. Akkor jól látszana, hogy az X600 XT még nagyobb órajelen is csak nagy felbontás mellett veri stabilan a kisöcsit. (persze, ez egy Intel platform teszt...) Vagy az mérési hiba?
Továbbá: azon oldal alja táján a ''370 - 300 = 170'' egyenlet gyanús. Melyik szám helytelen? Egyetlen előfordulása miatt statisztikailag a 170-et tartom esélyesnek... :)
Különben kösz a cikket; asszem, megint kihagyok egy generációt :)
1. 486DLC33 512k VGA
2. 486DX4/100 4M S3Virge (dx2 skip)
3. Cel300 (virge->)32M TNT2Pro (P1, voodoo skip)
4. XP1700+ (tnt2) (P3 skip)
5. K9 vagy P6 :DDD (K8/Prescott, GF1-FX, ATI 7xxx-9xxx skip)
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest