- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
kelzsoca #651 üzenetére
Akkor neked is illett volna előtte elmondanod, mint ahogy a társ tette, hogy a tied is magánvélemény, csak te kivételezett helyzetben vagy és ezért többet tudsz a helyzetről. De utána, amikor a társ kellemetlenül érezte magát, azt se tudta hogy meneküljön a helyzetből, pláne megérdemelte volna.
Ma ráadásul így zárod a hozzászólásod: "a webshopnak már a nyitás napján üzemelnie kellett volna..." Ezt mondta ő is és a többiek is akik szóvá tették. Összeborulhatunk velük, mert nagy az egyetértés. Tisztességtelenség a felcsigázott leendő vásárlókkal szemben, de tisztességtelenség a kenyéradó gazdájukkal szemben is, mert az ő hírnevét is rombolja az ilyen magatartás. Az enyém is magán vélemény.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
kelzsoca #651 üzenetére
Nem feltétlen kell online bolt?2018ban?Lassan a mekiből is rendelhetsz online(Ausztriában van már),akkor nehogy már egy Xiaomi kaliberű cégtől meg nem...
Én pl 300km-re lakom a Lurdy-től,nem valószínű,hogy valaha be tudok nézni és gondolom nem vagyok ezzel egyedül.A Xiaomi meg amióta létezik,szinte csak az online terítésben gondolkodott,a boltjai inkább csak demok,hogy meg is lehessen fogdosni a cuccokat.Mennyi a forgalma offline és mennyi online? -
*Mukeey*
addikt
válasz
kelzsoca #635 üzenetére
Irtam,hogy emmi személyes,tudom,hogy nem a bolt hibája.Ezerszer olvastam én is a topikokban.Xiaomi nem nőtt még fel az ilyen feladatokhoz úgy látszik.
Webshop meg legyen má' normális,ha már jelen vannak az országban,ne innen-onnan/kínából kelljen rendelgetni...
De zárom a témát,csak leírtam a full szubjektív véleményem.
(Redmi Note5-öt használok,ez kb a 10. Xiaomim,ráadásnak a Miui-t a 2es verzió óta használom...) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Opel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest