- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
grosy
senior tag
válasz
aztekkakas #1191 üzenetére
Nekem sem frissül, de a playből sem települnek a cuccok. Mi lehet a gond?
-
-
kicsako
őstag
Ki milyen tokot / képernyővédő fóliát/üveget rendelt eddig a telefonhoz? Végre látni Gearbesten a telefonhoz ilyesmiket is. Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, úgyhogy tanácsokat is szívesen elfogadok melyiket lenne érdemes megvenni.
Ahogy látom Nillkin most ad ajándékba : 1 x Free Screen Protector
Ez vajon fólia, vagy üveg? Esetleg valami más lenne? -
laciba77
tag
válasz
aztekkakas #1188 üzenetére
9.6.14.0 a szoftververziód vagy a legfrisebb a 9.6.18.0-ás ? Mi a régiód ?
-
aztekkakas
csendes tag
Sziasztok,
En is tulajdonosa lettem egy Pocoknak.A frissites mindenkinek megerkezett mar? Nekem nem akarja az igazat, azt allitja, hogy nincs frissebb szoftver. Xiaomi Store-ban vasaroltam tegnap a Lurdy Hazban...
A telefon egyebkent szuper.
-
Kettőre emlékszem hirtelen: megfagyott a kijelzőn a jobbra-balra húzás, tehát a gombokat értékelte, lezárás, nyitás ment, de a lapozás nem, volt olyan, hogy a dual simnél a sim kártyákhoz valamiért nem voltak ott a beállítások, amik kellettek volna. Mindkettőnél visszacserélve a gyári skinre megoldódtak/előkerültek a dolgok. Az, hogy ezek között hogy függött össze a dolog, passzolom, mert engem addig érdekelt, amíg meg nem "javult", utána elengedtem a történetet.
-
válasz
PowerBuldog #1182 üzenetére
A nova launchert nem ismerem, de eddig ahány kollégának baja volt a telefonnal, amire azt hitte, hogy bug, mindig a custom téma volt a ludas. Én ezért nem is erőltetem őket.
-
haris
őstag
válasz
PowerBuldog #1182 üzenetére
-
PowerBuldog
veterán
Ezek a témák amúgy egy Nova launcherrel mennyire kavarnak be egymásnak?
-
tihibaby
senior tag
Az automata fényerő gondom megoldódott, valószínűleg magamnak generáltam a problémát.
Tudniillik témázgattam a telefont,és észrevettem,hogy nem mindegyik passzol a Pocokhoz a noccs miatt.
Addig keresgettem,mígnem találtam olyat,ami megfelelt, beállítottam,majd csináltam egy újraindítást,és lám,megjavult az auto fényerő.
Úgyhogy,"örömbódottá"! -
grafnet
veterán
Gazdák!
Tennétek még egy próbát a kedvemért:
Polár szűrős napszemüvegben nézzétek a kijelzőt, miközben elfordítod fekvő/álló pozícióból a másikba.Látod a kijelzőt végig?
-
novinyul
veterán
[link]
Gondolom mindenkinek fent van már -
-
Valaki nem tud Jack Csati helyére tehető infrás eszközt?
Hátha menne a Mi Remote úgy
-
atiska007
senior tag
válasz
tomboy0013 #1166 üzenetére
aztaqrva, hát ilyen is van?
soha nem használtam ikonnal, köszi a tippet
-
atiska007
senior tag
ha teljes kijelzős módban használom a telefont (gesture vezérlés, alsó ikonok nélkül), akkor van valami magic mozdulat amivel elő tudom varázsolni a google now-t?
Vagy ezt csak az ikonnal (home gomb hosszan) hozható elő?
-
dime27
őstag
5D tempered glass jó lesz a telóra ebayről?!
-
-
-
válasz
atiska007 #1156 üzenetére
Jelezni kell feléjük a hibát, az alapján hamarabb tudnak javítást eszközölni.
Illetve keresni, hátha van már nyitott topicja.
-
laciba77
tag
a hivatalos fórumról: hibajavítások
-
zsocy
őstag
Tegnap megnéztem a lurdyban a pockot, tényleg rendben van élőben is a teló. Nem vettem meg, csak tapogatási szándékkal mentem oda.
Viszont aki venni is akart, lehet erről a szállítmányról már lemaradt, tegnap délután a 4 kiállított telón kívül 2 darab volt nekik, legalábbis az eladó szerint.
Rákérdeztem az armored editionre is, azt mondta a srác hogy lesz olyanjuk is, kb egy hónap múlva. Kék és armored is várható, mindkettő 6/128 verzióban. Amikor mondtam hogy armored csak 8/256 létezik azt mondta hogy kérésre gyártja nekik a Xiaomi, és lesz 6/128 armored, nem is drágábban mint a sima.
Úgy legyen, ez szerintem elég jó hír a türelmeseknek!Én azt már megvárom szerintem, utána beleugrok én is egy pocokba. Addigra kiderül ha bármi baja van, a szoftver is kiheverheti a kezdeti nehézségeit, ha vannak neki.
@novinyul, te erről a 6/128 armored-ről hallottál valamit?
-
GSMarenán össze tudod hasonlítani a kettőt a tesztképen, különböző fényviszonyokban. Normál fényben még a mi8tól sincs mesze, sötétben azért elmarad, de a Note5nél szerintem jobb. OIS nincs, csak EIS (videókhoz).
Én 5S Plusról mentem Note5re, kamerában jobb volt, de megyek is tovább, bár inkább a SOC miatt.
kissady: Nem akarom őket zaklatni, mivel mások úgyis megteszik. Ha lesz valami, kiírják. Nagy csoda nincsen, mivel nekem a nettó ár számít, így kb. az artisjus lesz a különbözet a két bolt között. Az armoredről meg kezdek lemondani, ha kereskedelmi verzióban tényleg csak a 8/256-osból van, akkor felejtős, sose használnám ki.
-
atiska007
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Pocokfon mikor lesz Eustocknál, nem mondta véletlen kelzsoca? Valaki esetleg tudja-e?
Köszi!
-
novinyul
veterán
Mondjuk szèp nagy ívek vannak a kijelző alján, ez nekem sem tetszik.Gondolom ő arra èrtette ha, a notch ki van lőve akkor alul marad az ív, felül meg semmi, emiatt meg hülyèn nèz ki.
Land: kamerában jobb az A1-nèl, akkumulátor ugyan az mint a Note 5, prociban csúcs + folyadék hűtès, stereo hangszóró, van jack csati. Sajnos az infra + NFC kimaradt, nekem az infra hiányzik csak, van keret rá akkor F1 -
Ez egy közép/felsőkategóriás mobil csúcs procival.
Kamerában jobb lesz/lehet, mint a Mi A1, de elmarad a flagshipektől.
Elvileg érkezett valami frissítés, ami javított a kamerán.Még valami. Ezen alapból aktív a Camera2 API, ez a kamerának jót szokott tenni, főleg a külsős kameraappokkal.
-
Land
veterán
válasz
Viktor0610 #1136 üzenetére
Kamerájáról olvastam itt megosztó véleményeket. A1-gyel egyik bajom pont a kamera gyengesége. Várok valamilyen tesztet róla, hogy dönteni tudjak.
-
-
Land
veterán
Visszatalálós hozzászólás.
Note 5 vs Pocophone F1 csata zajlik nálam. Majd döntenem kellene....
-
NemMo
őstag
Mi storeban nem árulnak tokot a telefonhoz vagy akár más típusokhoz?
-
dime27
őstag
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
tomboy0013 #1127 üzenetére
Oh félre értelmeztem.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Depression #1125 üzenetére
Mindenkinek másak az igényeik. Persze hogy jobb az amoled.
-
Kovács Zoli
tag
Köszönöm a segítséget srácok!
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
alexandrosz #1121 üzenetére
Így van. Plusz a memória bővíthetőség, jack csati, nem kísérleti GPS ami állandóan jelet veszít, teljesen nyílt lesz így lesz majd rá egy pöpec lineage OS, könnyebben szerelhető ha baja lenne, FM rádió, sztereó hangszóró ennyi ami most eszembe jut. Ja jobb hűtés.
-
válasz
alexandrosz #1121 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert nálam a pocok egyetlen tekintetben vezet a Mi8 előtt, az pedig az ár.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
atiska007 #1118 üzenetére
Ebayen 6 dolcsi körül van.
Voltam a Lurdyban, nagyon bejön a telefon, igazából nem lettem biztosabb hogy mit szeretnék, Mi8 prémium érzetet ad, gyönyörű az amoled kijelző, csak vannak még betegségei ahogy fórumon olvasom. Pocophone eszméletlen jó annak is nagyon szép a kijelzője és a "műanyag" hátlap egyáltalán nem gagyi, bár én minden telefonon tokban hordom így annyira nem érdekel. Pocophonet fogok venni mert több olyan tulajdonság van a Mi8al szemben ami nekem fontosabb. Valószínű viszont hogy a vásárlással megvárom míg megjönnek ebayről a cuccok.
-
atiska007
senior tag
eddig szinte az összes telefonomon Nillkin tok volt és nagyon elégedett voltam.
fyi, popófónhoz is kapható már, free shippinges, rendeltem is
-
novinyul
veterán
válasz
PowerBuldog #1116 üzenetére
Már csak azt kell eldönteni vásárláskor hogy, megèri-e spórolni 4000ft a garancián. Szerintem nem èri meg ekkora különbségnèl.
-
Bagoly01
senior tag
Most néztem hogy az xxlgsm honlapján a 64Gb. verzió, 100k. Érdemes lenne onann venni, vagy inkább nem ajánlott?
-
Bagoly01
senior tag
válasz
PowerBuldog #1111 üzenetére
Köszi a választ.
-
grafnet
veterán
Már az aprón is van F1 hirdetés... brutál áron.
-
Aky
tag
Szerintetek Type C fulhallgatok mukodnenek a telefonnal gond nelkul? pl Xiaomi Noise Cancellation In-ear Earphones Type-C (gondolom igen, de semmi tapasztalatom vele ezert kerdezem
)
-
válasz
Graphics #1104 üzenetére
Közben néztem, hogy kihozott egy új videót az unboxing therapy (ő is a 6/128-as armoredet mutogatta), most költözik be a Poco F1-be és ott mondja, hogy ezt a telefont a gyártótól kapták, szóval az is lehet, hogy tényleg csak a kiküldött tesztpéldányokból létezik 6/128Gb-os armored verzió. Gearbesten már van előrendelés rá, de a 8/256-os már a MIX2s fölé megy árban.
-
-
válasz
Kovács Zoli #1097 üzenetére
gogle cuccok tiltása root nélkül
not5-nél működik
-
Aky
tag
válasz
Kovács Zoli #1097 üzenetére
Home screenen nyomvatart majd settings es ott hide app icon. Itt be tudod allitani, hogyaz App Drawert balra huzva erd csak el az elrejtett appokat. Alapvetoen privacy miatt van de neked is jo lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest