Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berti1992
csendes tag
-
pepimama
tag
Vki Fb-kommentben dícsérte vki ennek a haptikus visszajelzését. Tényleg van ilyen (és jó-e), ha igen akkor azt mi tudja a kijelző, vagy esetleg az ujjlenyomat-olvasó és ha igen, akkor tudja-e más xiaomi is? (Gugli szerint ez Androidokban van és beállításnál lehet állítani, de másik xiaomi-ra keresve nem adott találatot.)
Előre is KÖSZ a segítséget. -
Gombinyó
őstag
válasz
Viktor0610 #1892 üzenetére
Ó, ezzel küzdöttem pár hete. Köszi, ez a beállítás megoldotta! Így vissza tudok térni kiwiről chromera.
-
Wendelke
aktív tag
válasz
csocsoszán #1891 üzenetére
Köszi!
Milyen dac-ot hajtasz vele? Amit írtál, egyébként nem egészen értem, mert amennyiben az USB audiot használod, akkor csak a digit jel megy a dac felé.
-
judas13
addikt
válasz
Viktor0610 #1890 üzenetére
isA fenébe!!!
remélem a frissítés majd segít!
szerk: akkor a chrome kavart be, értem
-
válasz
Viktor0610 #1890 üzenetére
Elvileg Chrome bug.
A chrome://flags/ oldalon ki kell kapcsolni a Dynamic color gamut opciót.Tesztelem.
(Gyanús is volt, mert mindig Chrome alatt jött elő.)
-
Ma elkezdte átállítani magától a színhőmérsékletet.
Nem segít a problémán az újraindítás, hiába állítok a színhőmérsékleten, nincs bekapcsolva semmi ezzel kapcsolatos.Megvárom a következő frissítést, ha nem javít rajta, lehet, tolok egy gyári visszaállítást.
-
Wendelke
aktív tag
Üdv!
Ezt a telefont néztem ki magamnak, viszont ami nagyon fontos lenne, hogy az usb audio jól működik-e?
Zenét szoktam a telórol (Mi A1)hallgatni, egy hordozható dac/amp fejhallgató erősítővel, a telefonon az USB Audio Pro-ról megy a zene.
Szóval ez egy igen fontos momentum a számomra, ettől függően venném a telefont.
Köszi!
-
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610 #1885 üzenetére
Nincs benne csak sim kartya. Tobbszor ujrainditottam most ugy tunik megjavult, de erdekes bolt mert pl. 5 ora alatt 4%-ot tudtam csak beletolteni az aksijaba, amikor fent allt a problema. Lehet valami beragadt a memoriaba az update utan.
-
törölt tag
Mostanában állandóan felugrik az értesítési sávon a gugglé play....valamit tölteni akar, de az istennek nem sikerül neki.....
Másnak is van ez, vagy csak az én telóm zavarodott meg ????
[kép] -
-
Jakuu
őstag
Updateltem 12.0.1-rol 12.0.4-re a telefont, es nagyon nem vagyok megelegedve a vegeredmennyel. Nalatok a 12.0.4en nincsenek mikroakadasok ? Olyan mintha befagynanak 1-2 masodpercre az alkalmazasok, jatekok. Ujrainditas, factory reset se segitett.
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok! Milyen kamera appot használtok? A gyári és az általam próbált pár gcam lényegesen gyengébb, belenagyítva mosottabb képeket produkál, mint a családban lévő Redmi Note 7 gcam-mal.
-
redingitell
senior tag
válasz
Viktor0610 #1880 üzenetére
PIN 2-vel sem megy
-
-
zsola400
aktív tag
válasz
redingitell #1877 üzenetére
Simkártya pin / puk kód kell oda.
-
redingitell
senior tag
A nemzetközi kimenő hívásokat szeretném letiltani. Kér egy 4 jegyűkódot. Ilyet nem kellett megadnom a beállítás során. Valaki esetleg tud segíteni?
-
mrx1212
tag
válasz
Viktor0610 #1875 üzenetére
Köszi!
Dèlután pròbálom
-
-
mrx1212
tag
Sziasztok. Jelenleg : 12.0.4.eu stabil van fent (orange fox)
"Gyári adatok visszaállítása" szeretnék vègrehaajtani! (Beállítások) Mi fog visszaállni? Marad ez a rom ès a revovery is? -
takkert
tag
-
-
-
takkert
tag
válasz
Viktor0610 #1867 üzenetére
köszi
olyan ahol eu raktáron van? -
Goose-T
veterán
válasz
Viktor0610 #1867 üzenetére
Ez nem játszik? Itt legalább van spanyol raktáron. Egy barátom most venne ilyet, azért kérdem.
-
-
takkert
tag
Hello
Ali-ról melyik európai xiaomistorét kell választani? -
mumin007
tag
válasz
#76519680 #1864 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Az a helyzet, hogy szerencsére nem az én telóm produkálja a hibát, hanem egy szervizes ismerősömhöz bevitt készülék. Remélte, hogy szoftveres a hiba, ezért megkért hogy teszteljem erre a hibára a saját telefonomat. De nálam ez nem jelentkezik és ahogy látom, itt másnál sem. Úgyhogy, mélyebbre kell ásnia...
-
mumin007
tag
Kedves Mindenki! Valaki találkozott már olyan hibával, hogy fagy vagy leáll a gyári kamera appja? Esetleg fotózás közben újraindul a telefonja? Köszönöm ha válaszoltok!
-
fradi81
veterán
Truephone appban megoldható hogy hívásindításnál a sip fiókot is felajánlja lehetőségként, ne csak a simkártyákat?
-
kbyte1024
veterán
válasz
tarbela777 #1859 üzenetére
Oké csak a redmi note 8 pro-n ha bekapcsoltam akkor a térerő jel is mutatta. Ennél nem, de a lényeg hogy működik.
-
takkert
tag
honnan lehet most jó áron beszerezni itthon vagy eu raktárból?
-
Atta66
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem valaki használta e már a videóeszköztárt, a beáll,spec funkiók, videóeszköztár menü allatt érhető el,több jó kis funkciója van csak egy nem müködik nekem a hangerő változtatás,van rá valami ötlet? -
kbyte1024
veterán
Na uraim kiprobaltam. Tehát akinek Digi kártyája is van az aktivalhatja a vowifit. A térerő mint nálam nulla lesz de elérhető vagyok, kicsorog.
-
kbyte1024
veterán
válasz
tarbela777 #1852 üzenetére
-
csocsoszán
őstag
válasz
csocsoszán #1844 üzenetére
Na meg van a megoldás! Swipe billentyűzetet használok. A gyárinál engedi. Remélem egyszer segítek valakinek ezzel a bejegyzéssel.
-
szente
addikt
válasz
vilmos.nagy #1840 üzenetére
Nálam most ArrowOS van fent, jól működik, jól is néz ki, de az akksi idő érezhetően rosszabb, mint MIUI-n.
Egyébként tudtok olyan GCam-ot, amiben van ultraszéles látószögű lencse?
-
öregpapa
tag
válasz
vilmos.nagy #1840 üzenetére
Üdv! Én Samsungon is a tiszta androidot szerettem.Ott sokat kipróbáltam és a legstabilabb a crDroid volt.Erre a telefonra most jelent meg és azonnal feltettem,eddig minden rendben müködik.A banki appok kipróbálásáig még nem jutottam el,nekem Erste kell,ha felteszem és kipróbáltam,jelezni fogom,hogy jó-e.
-
kbyte1024
veterán
válasz
csocsoszán #1842 üzenetére
Szerintem nem jó jelszót viszel be.
-
mumin007
tag
Srácok, olyantól kérdezem akinek a telefonján xiaomi.eu ROM van. Abban is a számomra tré Google tárcsázó és SMS app van? És ha igen, le lehet cserélni a MIUI változatra? Előre is köszönöm!
-
vilmos.nagy
tag
-
Amur
addikt
kereskedelemben dolgozom, napi szinten látom hogyan fizetnek telefonnal.
Azt látom hogy sokszor elég ha közelít a telefonnal a terminálhoz, már veszi a jelet, hozzá sem kell érnie.
Tehát felesleges félned hogy bénázni fogsz, még az is mindegy hogy a terminál oldalán vagy a tetején van az olvasó, ha elég közel teszed a telefont venni fogja! -
bcsarli
tag
Sziasztok!
Ma rendeltem egy ilyen telefont a Banggood-ról. Note7-ről váltok. Annál nagyon jól lehetett használni a portolt GCAM alkalmazást.
Erre a telóra létezik jól működő GCAM port? -
Jabby
őstag
válasz
Viktor0610 #1831 üzenetére
Igen, terminál miatt.
Ma aktiváltam a K&H mobiltárcában az NFC-s fizetést, s nem akarok az első alkalommal bénázni, hogy 2 percig keresgélem a megfelelő helyet az érintéshez.
Tehát a teló közepe jó lesz, köszi. -
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Merre található a hátlapon az NFC chip? -
törölt tag
válasz
tarbela777 #1827 üzenetére
Milyen ROM verzió van a telódon ???
-
kbyte1024
veterán
válasz
tarbela777 #1827 üzenetére
Nekem Digivel jó volt a note 8pron. Itt nincs terereje a Digi ék de ha a wifire felmentés akkor mindjárt volt térerő a Diginel is. Most nincs sajnos.
-
mumin007
tag
Sziasztok! Most nekem is megjött egy kék, 6/128-as Honk Kong-ból, 16 nap alatt. A rajta lévő Global ROM nem jött be. Le fogom cserélni xiaomi.eu-ra, 168 óra várakozás után. A hátlap rezgése az tényleg zavaró és gagyi hatást kelt. Remélem, más probléma nem lesz vele.
-
fradi81
veterán
válasz
lfarkas #1819 üzenetére
Ez a videó szólt a hangfalakból a poco mellett, és teljesen érthető volt a beszéd, gyakorlatilag a másik oldalon semmit nem lehetett hallani a zajból.
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok, csatlakoztam tegnap a társasághoz
azt szeretném kérdezni hogy a vowifit megy valakinél?
-
lfarkas
aktív tag
Jó reggelt! Az előző hsz trehány volt.
A külső zajokat mennyire szűri ki a mobilunk telefonálás közben? Kinek mi a tapasztalata?
Nálam nagyon behallatszanak a külső zajok és hangok amikor visszahallgatom beszélgetéseket.
LG G5 volt előtte, az süketszoba volt ehhez képest... Remekül szűrt.
Üdv. -
lfarkas
aktív tag
Jó reggelt!
A külső zajokat mennyire szűri telefonálás közben? Kinek mi a tapasztalata?
Nálam nagyon gyengének tűnik amikor visszahallgatok beszélgetéseket.
LG G5 volt előtte, az süketszoba... Remekül szürt.
Üdv. -
agyarka
aktív tag
Sziasztok! Képet vagy más filet NFC vel hogyan lehet küldeni vagy fogadni más NFC s készülékről? (az NFC szenzor működik Tag-et és ID cardot olvas)
-
Zsozsoka 74
senior tag
Esetleg tudtok a telefonhoz olyan tokot amelyen látni különböző értesítéseket?
-
-
Jakuu
őstag
xiaomi.eu rom van ra ?
-
tihibaby
senior tag
-
fradi81
veterán
Hol van az a beállítás ha van, hogy pl adott helyen ne zárja le a telefont jelkóddal? Ne törölje a jelszót,ujjlenyomatot, csak függessze fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest