Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruzsass
tag
Én még korábban nyitottam boatloadert, mert a VoWifi-t akartam DIGI-hez igazítani és a modem fájljaihoz hozzáférni. Most megpróbáltam az OTA frissítést az gondolom a 700 MB körülit hozhatta le, de újraindításkor már a Fastboot fogadott, akkor jutott eszembe a root-os videó, hogy az OTA frissítés ilyenkor ha rootolt már akkor a teljes 2 GB körülit kell lehúzni és TWRP-ből felrakni. Újraindítottam és TWRP-ből próbáltam meg felrakni, de wipe cache és társait valóban elfelejtettem, de azóta már azt is futtattam install előtt de nem tudja a fentieket mountolni, de nekem az a furcsa hogy a Zip signature verification failed-et ír ki azért kérdeztem, hogy az előző posztomban lévő fájl biztosan jó -e mert az MD5 check az jó tehát a file nem sérült.
-
-
ruzsass
tag
válasz
Viktor0610 #2596 üzenetére
Akkor én bénázok már elszoktam a ROM-olástól, de amikor raknám fel ezt kapom tudnátok segíteni? Annyit látok hogy nem tudja felcsatlakoztatni a mappákat.
Nyitott és rootolt volt a telefon és amikor az új ROM-ot felajánlotta le is töltettem vele és újra is indult, de már Fastboot módba ragadt akkor jutott eszembe hogy nekem a teljes ROM kellett volna akkor lehúztam gyorsan SD kártyára és TWRP-vel próbáltam volna felrakni de nem jutok tovább az install részben a mount hibák miatt. -
-
ruzsass
tag
Sziasztok,
valaki tudna nekem linkelni egy teljes V12.0.7.0.RJGEUXM-es ROM-ot, mert amit én találtam azt valamiért nem akarja megenni a TWRP és gyanús nekem hogy stable beta és április 15-i. -
-
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2591 üzenetére
Sokaknak állítólag random rebootokat produkált a 12.0.6.0.-ás rom. Nálam tegnap csinálta egyszer hogy újraindult, ezen kívül semmi probléma nem volt vele.
-
-
-
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2588 üzenetére
De igen, a 12.0.6.0 volt fent, most a ~700mb-os OTA frissítést telepítettem fel [link]. Én sem igazán értem ezt a changelogot.
-
-
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2575 üzenetére
-
Használjátok az off gombot, ha nem erről a készülékről van szó!
Köszi! -
toga77
tag
Ezt próbáltam. A mi flash is csak a telepítő scriptet futtatja, abban is a fastboot oem lock parancs van, amitől soft brick lesz a telefon. Úgy néz ki, hogy ez a telefon már így marad. Végig próbáltam az összes stock romot mi flash-el meg terminálból telepítve is.... Az eredmény mindig ugyanaz ha lezárom.
-
Jakuu
őstag
You have to flash the stock miui again without DFE. Then your Custom Recovery will automatically be replaced with stock recovery. After this connect your phone to PC in Fastboot mode. Open CMD Terminal. Type "fastboot devices" to see if you device is connected. Then type "fastboot oem lock". After typing this your phone should automatically reboot and delete data. After this Bootloader is locked again.
De talan a Miflash is visszatud zarni az emlekeim szerint a Clean all and Lock opcioval.
-
toga77
tag
Én egyelőre nem szeretnék bl-t nyitni, ezelőtt Redmi 7-em volt, amin elég rendesen megszívtam. A LOS fejlesztői úgy elb*szták az egyik buildet, hogy azóta se lehet visszazárni a bootloadert. A rollback index rendben van, mégis system has been destroyed az eredmény relock után, bárhogy is próbáltam. A hibát elismerték, megoldást nem tudnak rá.... Szóval én most kicsit még várok vele
-
Klown
aktív tag
DIGI-s VoWifi-t használ valaki a telefonnal? Ha igen, akkor hogyan sikerült működésre bírnia?
Üdv: Klown
P.s.: Akinek hiányzik a hívásrögzítés, az miért nem tesz fel EU ROM-ot? Nekem is az volt az első, mert a gyári ROM-tól kirázott a hideg az RN5 után...
-
-
-
toga77
tag
Kijött ma a 12.0.7.0 RJGEUXM rom. Próbálta már valaki? link
-
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2572 üzenetére
Ez érdekes... A rom és az app verziója is stimmel, a régió is, de nekem még sincs hívásrögzítés gomb.
-
-
-
toga77
tag
válasz
Viktor0610 #2568 üzenetére
Nekem is ez a verzió van fent a telefon appból, de nincs benne hívásrögzítés. Azt olvastam, hogy csak bizonyos régiókban érhető el, neked melyikre van állítva?
-
novoszath
senior tag
válasz
Viktor0610 #2562 üzenetére
ezt hogy sikerult elocsalnod a hivas rogzitest mert nalam nincs ilyen lehetoseg vagy nem gyari telo appot hasznalsz mi a verzio szama az appnak?
-
válasz
Próbálgattam.
Manuálisan kell indítani a felvételt, bemondja (angolul) a rögzítés tényét, nem tudom, hova menti a fájlt.
Más baj nincs.
Találtam infót a témában, de nálam tök másképp' működik, nincsenek olyan menüpontok, amire hivatkozik: [link]
-
válasz
grafikus17 #2566 üzenetére
MIUI Global 12.0.6.0(RJGEUXM)
Telefon app verziója: 64.0.367290399-publicbeta -
grafikus17
senior tag
válasz
Viktor0610 #2565 üzenetére
Szia! ez most milyen rom? EU vagy globál?
-
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Elvileg csak azokat engedi rögzíteni, amelyek nem szerepelnek a nèvjegyzèkben.
-
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #2555 üzenetére
Köszönöm, ez volt a jó értelmezés. Egy másik probléma a Poco-nál, sokáig azt hittem, hogy program függő, de nem, hanem rendszer hibának nevezném. Ha valami beállítást végzek, mondjuk a telefon alkalmazásnál, vagy törlök a képet a galériából, akkor kiírja, hogy törölt, vagy milyen müveletet végzett. De nem ám addig amig képernyőt váltok, vagy más programot indítok, akkor is ott marad az értesítés minimum 2-3 percig. Ezt le lehet valahogy csökkenteni?
-
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610 #2555 üzenetére
Tehat ha leirja hogy hogyan tudja felulbiralni, az a torlest jelenti ? Kinel ?
Ez a legjobb megkozelitesi mod szerintem. Igy mindent eler, betud mast tenni, vagy kivenni es nem csak kitorolni. De az is jo ha kiakarja venni, vegulis a megoldas vege ugyanaz, de a kerdes a felulbiralas volt, ami nalam nem a torlest jelenti szimplan. -
-
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610 #2553 üzenetére
Akkor mi volt ?
"Óhatatlanul rányomtam a hang file lejátszásánál az Aimp-ra, hogy mindig az nyissa meg. Hogyan tudom ezt felülbírálni?"
-
-
Jakuu
őstag
Amugy igazabol, nem ott kell az alapertelmezett alkalmazasokat hozzaadni illetve beallitani, hanem a beallitasok,alkalmazasok,alkalmazaskezeles es ott felul jobb oldalt a harom pontnal, azaz a beallitasnal az alapertelmezett alkalmazasok menuben lehet mindent beallitani, hogy mi legyen az alapertelmezett tarcsazo,bongeszo,launcher stb.
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Gondolom egy általános, de ugyanakkor a Pocohoz köthető problémám van. Óhatatlanul rányomtam a hang file lejátszásánál az Aimp-ra, hogy mindig az nyissa meg. Hogyan tudom ezt felülbírálni?
Köszönöm a válaszokat. -
-
Fuvaros
senior tag
sziasztok a poco hátán van egy matrica, az maradjon vagy leszedhető?
a hátlapra ragasztották vagy egy fóliára? -
Fuvaros
senior tag
-
Poco X3 Pro témával a Fuvaros által linkelt topikba, légy szíves!
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Fuvaros #2542 üzenetére
Az az alapbeállítás, azon is laggol. Dehogy adom el, akar bukni a fene ezen. Csessze meg a Xiaomi.... 6 éve ezeket veszem, de ekkorát még nem szívtam telóval... Na mind1.
De nem hiszem el, hogy az itteni tulajoknak ezzel nem volt gondja. Az angol fórumok tele vannak vele. Itt van 2 említés.
-
Bikkrom
senior tag
Közben csak kipróbáltam mindent amit leltem a neten. Fix 120 hz, msaa 4*, previous-driver stb. Van ezer meg egy topic redditen, meg youtube-on de semmi nem hatott eddig. Ötlet?
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Egy Mi A2 Lite-ot meg egy Mi9T-t váltottam x3 pro-kra és meglepődve tapasztalom, hogy 5-6 éves játékok is szaggatnak. De olyan kibaszott idegesítő módon. Pl pokemon go, minden komolyabb pvp résznél szaggat. Ötlet, hogy mi oldja meg? Nem szeretnék mindent forcex 120 hz-re tenni. Mert eszi az aksit, ki se próbáltam, de eddig csak ezt találtam neten, mint megoldás javaslat.
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
-
Fuvaros
senior tag
gyári visszaállítás után gyors a wifi is. De még nem másoltam vissza a google mentést....lehet az lassítja?
-
Fuvaros
senior tag
az új X3 NFC 3 wifire csatlakozik fel nálam. Legnagyobb letöltési sebessége csa 10 Mbps, míg a régi Redmi Note 7 telo 200. ilyennel találkoztatok?
-
Fuvaros
senior tag
még egy apró dolog, azt vettem észre, hogy ez a telo választ itt házon belül a legerősebb wifi jelekből (3 van) és az erősebbet használja, azt írja. viszont a wifi jel nem jelenik meg a képernyő jobb felső sorában. ki lehet hozni oda valahogy?
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Viktor0610 #2528 üzenetére
köszönöm szépen megjelent a két kiegészítő menűpont az új telon is.
-
blueye
veterán
-
válasz
Fuvaros #2527 üzenetére
A beírható kódokkal csak a menüpont megjelenítését/elrejtését tudod szabályozni, maga a funkció vagy működik bekapcsolás után vagy nem.
VoLTE: *#*#86583#*#*
VoWIFI: *#*#869434#*#*
(a betűkhöz tartozó számokat kell lenyomni)Bővebb infó a VoLTE/VoWiFi topikban.
-
Fuvaros
senior tag
sziasztok nem emlékszem mit kell beírni az új telomba, ami digis kártyás, hogy aktív legyen a volte és a vowifi köszi a segítséget
-
Fuvaros
senior tag
Holnap érkezik az új telom, 128-as X3 NFC...és nem az aliról, banggoodról vagy más kinai oldalról...Angyalföldről jön, az angyalok hozzák és az ördög fizet majd!
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Remélem ez a hivatalos x3 topic. Tokot és üvegfóliát ki melyiket ajánlja? Mi vált be? Mit kerüljek el? Úton az x3 pro aztán mire megjön jó lenne ezeket is beszerezni.
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
-
Jakuu
őstag
válasz
Gombinyó #2517 üzenetére
Miert nincs meg ?
Probalkozz ezzel. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1497/
-
Gombinyó
őstag
válasz
OberMotz #2515 üzenetére
Igen, már én is leírtam ugyanezeket a tapasztalatokat a telefonnal és AA-val kapcsolatban, de lehet, hogy a másik topikba. A probléma nálam a miui volt, mert felraktam a pixel experience custom romot és azóta minden idegesítő bug megszűnt. Egyetlen hátránya, hogy nincs még rá kész az anx cam, csak gcammal lehet fotózni normálisan, de ott nincs meg a 64MP mód.
-
Jakuu
őstag
válasz
OberMotz #2515 üzenetére
Nem a Miuival van gond. Errol irtak mar nekik kozel egy eve is kulonbozo telefon es autipusok kombojaval. Persze azota se javitottak.
Kb ez volt ra a reakcio az userektol."I HAVE STOPPED USING ANDROID AUTO. I POSTED THIS PROBLEM ALMOST A YEAR AGO AND NOTHING HAS BEEN DONE. I GET ALONG FINE WITHOUT IT. USELESS APP."
Megoldast nem talaltak.
Esetleg probalkozz meg alternativ megoldassal, mint az AutoMate -
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, van itt a topikban valaki, aki nem MIUI alapú ROM-ot használ? Egy olyan 1st world problémám van, hogy Android Autóval bugzik a telefon (biztos hogy a készülékkel van a gond, nejem Huawei P30-ával nem jelentkezik pl. a probléma). A jelenség: zenét hallgatok Android Autón keresztül, bejön egy hívás és a hívás befejezte után már csak a telefon hangszóróján fog szólni a zene, nem hajlandó sehogy sem visszamenni a kocsi hangszóróira. Ezen csak az segít, ha lecsatlakoztatom a telefont az AA-ról és újraindítom a kocsit - vezetés közben nem annyira akarok ilyesmivel foglalkozni. Jelenleg 12.0.8-as MIUI van a telefonon (Android 11 alapút nem akartam, mert tönkrevágja a Nova launcher / Fluid NG alapú kis bejáratott rendszeremet), de tennék egy próbát valami másnál is bevált, nem MIUI ROM-mal, hátha ott nem jön elő ez a bug.
-
Dottorei
tag
válasz
aprokaroka87 #2513 üzenetére
köszönöm
-
Dottorei
tag
válasz
aprokaroka87 #2511 üzenetére
feltöltős azon van mindegyik nem?
-
Dottorei
tag
válasz
aprokaroka87 #2509 üzenetére
telenor online pipa, meg telenor mms (proxy port, fh név ilyenek a hozzáférésiben nincsenek megadva
-
Dottorei
tag
mobiladat nem megy valamiért, nyilván rosszul állítottam ba valamit. Segítenétek mit hogyan kell beállítani a telón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest