- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
válasz
Fuvaros #2471 üzenetére
A Goboo a Poco hivatalos partnere, mint ahogyan pl. az Aliexpress, s az Amazon.
A bolt 100% garanciát vállal, hogy minden termékük eredeti, 24 órán belül útnak indítják a termékeiket spanyol raktárból, a 2 év garancia igénybevételéhez Spanyolországba kell a telót visszaküldeni, nem pedig Kínába. -
Jabby
őstag
válasz
balazs1022 #2157 üzenetére
"- Van valami alkalmazás, ami az alkalmazások beállításait is átviszi? (root nélkül)"
Pár hónapja két új telefonra a Super Backup-al (V2.3.20) költöztetem át az alkalmazásokat, SMS-eket, naptárat és a hívásnaplót.
Kb. az alkalmazások 70-80 százalékánál az adatok is rendben voltak. -
Jabby
őstag
válasz
grafikus17 #2081 üzenetére
Nekem az LG van vagy 6 éves, utoljára frissítést 2017.04.28.-án kapott.
Párom X3-a ha nem is villám gyorsan, de mindig csatlakozik rá ha használja a kivetítést.
De ebben a 6 évben nem kevés telefon megfordult a családban, de nem emlékszek, hogy bármelyikkel is gond lett volna a tükrözéssel.
Ha sehogy sem tudod összehozni, akkor a helyedben ráakasztanék a TV-re pl. egy Chromecast 2-t (használtan 5e Ft-ért vettem), s még a filmekkel is jobban boldogulnál, mint az LG beépített appjaival. -
Jabby
őstag
válasz
grafikus17 #2078 üzenetére
Nálam LG-n WiFi Direct BE, Miracast/WiDi szintén BE
Telefonon kivetítés, s hamarosan egymásra találnak, s megy a Poco tükrözés a TV-re. -
Jabby
őstag
válasz
grafikus17 #2064 üzenetére
Vevő vagyok a Poco-dra!
Pedig szintén LG a tv-m... -
Jabby
őstag
válasz
Viktor0610 #1913 üzenetére
Köszi a választ!
Bocsi, de nem találkoztam eddig a linkelt új topic-al, nyilván azért, mert ez két hónappal megelőzte.
De gondolom az is jelent valamit, hogy itt a hozzászólások száma közelíti a 2 ezret, míg ott 1 hónap alatt nem érte el a 300-at. -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Gyárilag van valami fólia a kijelzőn? -
Jabby
őstag
válasz
Viktor0610 #1831 üzenetére
Igen, terminál miatt.
Ma aktiváltam a K&H mobiltárcában az NFC-s fizetést, s nem akarok az első alkalommal bénázni, hogy 2 percig keresgélem a megfelelő helyet az érintéshez.
Tehát a teló közepe jó lesz, köszi. -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Merre található a hátlapon az NFC chip? -
Jabby
őstag
válasz
Viktor0610 #1775 üzenetére
Így igaz, ezt Xiaomi A1 esetében tapasztaltuk az Android 9-re való frissítés után, hogy bekapcsolt BT-nál a 2,4GHz-es WiFi letöltési sebessége drasztikusan leesett (4-5 Mbps).
Azt nem tudom, hogy ennek az oka-e, hogy a GPS szinte használhatatlanná vált. -
Jabby
őstag
Talán van remény!
"Kedves Megrendelőink! Sajnos a Turbado.hu webáruház tevékenysége jelenleg szünetel. A függőben lévő megrendelések törlődnek. Előre kifizetett megrendelések esetén az összeget a lehető leghamarabb visszatérítjük. Köszönjük megértésüket, és mindenkitől elnézést kérünk az okozott kellemetlenség miatt!"
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Nőnek nem túl nagy/nehéz ez a telefon? Jelenleg egy Mi 8-at használ a párom, s neki néztem ki az X3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest