Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NGA
addikt
Na berendeltem a gyermeknek
Azért gondolom a P30pro-mat nem nyomná le. Neki a redmi5plus-nál jobb lesz -
-
stilo18
addikt
Marad a Mi mix 3 5g.
... és újra azt rendelném 100k Ft környékén. Támogatás ide, támogatás oda. -
-
NB2
aktív tag
Ha Amoled kijelzője lenne, már rendelném is...
-
-
juuzer
addikt
Jónak tűnik, de az a hatalmas POCO felirat a hátlapon rettentően gagyi/bazári.
-
zolikaDB
veterán
Ma 250$ + 5.6$ spanyol raktárból a 6/128GB-os.
Hát, mindent figyelembe véve azért megremegett a kezem az Order gombon, holott S7 után S10e lett az utód, ami nem véletlen.
De ez nagyon adja, főleg ha jó lesz az sw és a support is hozzá. -
m0py
tag
Jaja, en is ennyit terveztem kolteni. Ennyiert nagyon megeros ez a telo. RN9Pro-t akartunk venni, de vegul pont jokor jott ez a Poco. Csak kar hogy a Note 9-hez mar megjott 3 Nillkin tok.
Sebaj, mennek fel hardveraprora.
Az egyiket a Xiaomi aliexpress store Flip'n'win jatekan nyertem, a tobbit meg egy couponos telegram csoportban lattam.
-
Vektast
aktív tag
Vajon játékban mekkora lehet az eltérés az X3 meg az F1 között. Mert F1-em van amit 60kért vettem 2 hónaposan. Gondolom erre még ne váltsak, igaz? Amúgy nagyon jó árban van 68k aliról 7 napos szállítással.
-
scyllarus
veterán
válasz
Lincoln6echo #19 üzenetére
Tisztázzuk: szerintem ez egy jó telefon. Mindenkinek más dolgok fontosak: tőlem a kamerák 3/4-ét kidobhatnák belőle, de legyen amoled. Ennyi.
-
-
m0py
tag
Na en meg is rendeltem kettot a 64+giftes verziobol.
Nyertem hozza egy $10 seller coupont, meg talaltam $10 store coupont is, igy sikerult lefaragni 65k/db-ra spanyolbol szallitassal.
Kuponok: POCOX3DDM10, POCOX3DDM5, POCOX317 -
válasz
twollah1976 #83 üzenetére
Miben látnád a különbséget?
Hozzák ide is, ez le van írva.
-
twollah1976
őstag
Mar csak az a kerdes, hogy lesz belole EU-s verzio is vagy csak GLOBAL.
-
-
válasz
twollah1976 #77 üzenetére
Még a Mi Note 10 Lite az erős versenyző, mert az kisebb méretben tud hasonló jókat.
@berzser67: Hol lehet rendelni?
Cikkben ennyi volt: amely hazánkban, 6/64 GB-os kiszerelésben várhatóan 90 ezer, 6/128 GB-os variációban pedig kerek 100 ezer forintért lesz zsebre vágható, bár azt még pontosan nem tudjuk, mikor.
Igen, Global ROM. -
berzser67
tag
Azt írják, hogy lehet rendelni,ez Global ROM-os tud magyarul?
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #71 üzenetére
Ezt annyival kiegészíteném, hogy cellaterheltség. Bár a fővárosban elég jól van ez szabályozva, bizony itt is szoktk linkelgetni (pláne a digitális baromkod... oktatás idejében), hogy bizony estek lefele az értékek. Kivéve a pinggé, mert az meg nőtt, illetve a jitter is.
Ez leginkább a nyaralóközpontoknál érdekes, mint a Balaton bizonyos zsúfolt területei például. Illetve az 5G-nek hála elindulhat majd egy olyan fejlesztés, ahol a régi kábeleket (csavart érpár?) váltják ki. (FWA, Fixed Wireless Access). Ugye egyre több szolgáltató kínál olyan TV előfizetést, ami notin, mobiln, tableten is nézhető, nem helyhez kötötten. Ezt most 4G-n oldják meg, illetve te otthon routerrel.
Illetve a Digi 1800 MHz-en kínál FWA-t.
-
Ekkora aksival, és a 732-es teljesítményével számomra érdekes lett pedig.
NEm igazán érdekel a Note széria, annál ez erősebb, nagyobb az aksi is.
Minden benne van, amiért én most telefont cserélnék, a teljesítménye meg nem igazán marad el mindennapok során az F1-től.
Oldalt van az ujjlenyomat olvasó, ez kifejezetten tetszik, nekem a hátlap design-ja is bejön, a kamera elrendezés sem a szokványos.
UFS tárolóval gyors is lesz a cucc, és a kijelző is 120Hz-es. És még infra is van , ami jól jön otthon is és a munkahelyemen is.
Egyértelmű a csere. Nekem ez most nagyon bejön.
Egy valami maradt le a hírből : 165 × 77 × 9,4 mm méret.
-
Magnat
veterán
Hmm, nem gondoltam volna ... amit eddig Xiaomiról hallottam, az a max 1 főverzió frissítés volt. Nekem 2 ilyen készülékem volt, ok egyik gy olcsó vmi Redmi 3 Note Pro v mi, arra 1 jött, a másik A1, de azt is úgy frissítették mintha a fogukat húzták volna, pedig azt kötelező
-
ProEvoFan
nagyúr
"értelmetlenné tesz sok modellt"...
Igazad van.Pont ez a probléma az évente kiadott két vagy három modell stratégiával.A redmi note 9 pro egy remek telefon, amivel még tele vannak a boltok polcai, erre a nyakára jön a Poco X3 és ősz végére a redmi 10.Ja, és ne feledkezzünk meg a tavaly decemberben nagyot ment redmi note 8 pro-ról sem, ami a mai napig teljesen jó telefon ebben a kategóriában....
Érdekes szisztéma, amit Xiaomi a folytat. -
batai15
félisten
Ronda , és ismét értelmetlenné tesz sok modellt.
-
7Heads Drago
veterán
És szted hol szenvedsz hátrányt egy 4g-s teloval? Nem 3 mp alatt tölt be a 4k-s videó hanem 6 mp? Mellesleg az 5g csak belvárosban, üzlet központokban fog jó lenni. Ettől kintebb mindenhol a 4G-t vagy még attól is rosszabbat fogsz használni. A legtöbb ember továbbra is a 4 G-t fogja használni zömmel.
-
Thor71
tag
Tetszik csak sajnos kicsi
szintén Mi Max 3 tulaj
-
Ezen lesz xiaomi telefonkönyv és hívásrögzítés, vagy ezen is herélt android lesz és a xiaomi.eu ROM lesz csak a megoldás?
-
JoseGee
tag
válasz
SkyLine3000 #54 üzenetére
Ha szerencséd van, és nem kell reballozni vagy nem lesz bootloopos a G3-ad, megjöhet még az értesítés, hogy átutalták a nyugdíjad.
-
ProEvoFan
nagyúr
"A gyártó mindemellett hároméves terméktámogatást ígér, amibe a szoftver is belefoglalta"
Azért ez szimpatikus.Samsung, OnePlus után a Xiaomi is elkezdi?
-
Napfénysüti
nagyúr
Egész jónak tűnik csak kicsit nagy lett. Asszonynak Mix 2 utódnak el tudnám képzelni.
-
mbotnd
tag
Best buy!
-
hroberto
veterán
Úgy látszik a Xiaomi csak a Mi vonal árazásával szállt el. Reméljük az idei flaskó után átgondoltabban áraznak.
-
Reméljük, hamarosan jön Európába is, mert a Xiaomi UK oldalra már felkerült teljesen korrekt áron.
Redmi Note 9 Prot kannibalizálni fogja.
Reméljük ebben nem lesznek olyan bakik mint porosodó kamera, jack bug, és GPS bug. -
Namelesske
addikt
Elég sok a branding... jobban szeretem a kevésbé giccses dolgokat
-
mdraco
őstag
Nem győzött meg, hogy a google pixel 4a helyett ezt vegyem. Hol van a kompakt méret, oled, jó kamera.Nincs többé utódja a mi 9 se-nek a xiaomi részéről
-
doooo
veterán
válasz
gyonyoruwok #31 üzenetére
Ilyen makró kamerát olcsóbban is kapsz... annyit is érnek, 2 megapixeles hulladékok. ToF pedig nincs is benne. FHD kijelzőt is találni olcsóbban (nem 120Hz-eset persze, de nem is azt írtad).
-
doooo
veterán
"NFC"... ilyet sem láttam még megnevezésben... Mi lesz az X4? Bluetooth?
-
JoHn123
tag
Nézegetem a 2+ éves mi8 pro-mat és a tartalék Mi mix 2s-t, és valahogy nem kap el a kell érzés. Jobban belegondolva azon az áron lehet venni picit szemetebb lassabb, telefonokat.
-
SkyLine3000
addikt
-
RoBos
senior tag
válasz
Viktor0610 #52 üzenetére
Hát most már várd meg az RN10/10 Pro-t, elvileg a hónap végén jön!
-
Utállak, Xiaomi!
Az X2-t nem adtátok ki itthon/global verzióban, megveszem a Redmi Note 9 Prót, erre bejelentitek az X3-at.
Jóvanakkó.
Csak azért sem cserélem le a telót! -
RoBos
senior tag
válasz
Victoryus94 #41 üzenetére
A Poco M2 jön majd holnap Indiába...
-
-
az IPS szócskáig olvastam... (persze amúgy is kicsi, mi max 3-at kéne váltani valaminek...)
-
Ádám16
addikt
Ezek mellet 400-ért hol éri meg a többi csúcstelefon? Nemhogy 4x, 2x sem adnak többet. Ez a telefon BB cucc lesz, az már tuti.
-
-
-
eclipse19
senior tag
Nem igaz, hogy ebben sincs zoom kamera. -
YellowFlash
aktív tag
válasz
#90305280 #38 üzenetére
Valóban...
A kommentednél nem volt jelzés, hogy kinek a hsz-re írtál választ, én meg pont gyaloglás közben sietve b.sztam átolvasni az összes kommentet.Bazári kinézet viszont továbbra is áll. Nem kell fognom valamit a kezemben ahhoz, hogy megállapítsam a kinézetét. A kép pont elég volt hozzá.
Egy leszállóágban lévő ZTE-nél pedig nem bízok a frissítésben. Már mint a minőségében. A gyakoriságával még nincs is gond. Aztán ha itt pont jól megy minden, akkor juppi.
-
margithid
veterán
Jövőre vagy azután valami ilyesmire fogok benevezni, kijelző alá épített előlapi kamerával.
-
törölt tag
válasz
YellowFlash #36 üzenetére
3x jött már rá frissítés;
megkerestem, ki vinnyogott, Nekton:'Most akkor lesznek 100 ezer és az alatti, valamint 300 ezer és a feletti telefonok? A kettő közé nem lehet pozícionálni terméket?
A másik: jelenik meg egyáltalán a jövőben 6,6-os kijelző és 200 gramm alatt telefon? Olyan, ami itt is elérhető és nem erősen kompromisszumos (Helio P22).'Szóval olvasni sem tudsz.
Bazári kinézet: nem fogtad a kezedben.
Hülyeségeket beszélsz; lapozzunk!
Szerk.:
A súlya 218g, komoly alátámasztása a mondanivalódnak...Szerk.2.:
Nekton, nem veled vitatkozom; bocsi! -
ProEvoFan
nagyúr
Kedvelem a Xiaomit...de ennyire nem kellene szarni a telefonokat....fél évente jönnek az új modellek.Biztos jó ez nekünk?
-
törölt tag
Valaki felettem vinnyogott, hogy nincs a 200-as kategóriában semmi.
Segítek: van.
RedMagic 5G144Hz refresh rate | Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G | Active Liquid-Cooling with Turbo Fan 3.0 | LPDDR5 | Built-in Shoulder Triggers | 64MP Sony Triple Camera
Kompromisszum-mentes.
Hogy hogy néz ki, az ízlés dolga; jópofa minden esetre.
Nem kölöknek csinálják, csak olyannak, aki szereti a poénos dolgokat.
Kb. 210.000.-, és minden benne van.
Akinek ez is kevés, azakassza fel magátnagyon magának való ember! -
YellowFlash
aktív tag
Az a punch hole borzadály. Ha már kell előre rakni valami zavarót, akkor inkább már egy alap notch középre, hogy legalább "rendesen" törje meg a kijelzőt.
Árát tekintve viszont egész jó. Kár a lyukért.
-
twollah1976
őstag
Ha tenyleg ennyibe be fog kerulni akkor valoszinuleg lecserelem a Redmi Note 8 Prom erre.
-
gyonyoruwok
tag
macro kamera, tof szenzor, és óriási fhd+ kijelző? ezeket más gyártótól is megkapom sokkal drágábban
-
-
RoBos
senior tag
Nyilván nem 2021/01/01-től fog betörni széleskörben az 5G idehaza, de én 2020 Q4-be, lassan 2021-be már nem vennék 4G-s telefont, pláne ha hosszútávra tervezem az új telefon vásárlást. Azt ugye nem lehet elvitatni, h az 5G a jövő, az már más kérdés, h itthon ez miben és mikor fog jelentkezni.
Persze aki 2-3 havonta cserélgeti a telefonját amint kijön egy újabb verzió, annak itt a remek alkalom bevásárolnia az X3-ból!
Idén még jön a RN10/10 Pro, a Mi 10T/10T Pro, és sztem lesz Poco X3 5G vagy X3 Pro verzió is... -
pepimama
tag
Bocs, de tudja vki, hogy mikor lesz elérhető itthon SZÉLESKÖRBEN az 5G és konkrétan mire lesz jó (gyorsabb letöltésen kívül)? Esetleg van erről vmi összefoglaló cikk, mert ha jól értem, akkor a letöltési sebesség csökken le nagyon, de ha nem szedek le komplett filmeket a telón 5G-vel, akkor a 7köznapi használatban nekem nem fog nagyon hiányozni, nem?
-
Nekem bejön, lehet erre váltok.
-
holozis_HUN
addikt
Ott a Nord.
Írták páran, hogy ez megöli majd a Nordot... Hát közelsem. Oké 120Hz, de IPS, Nord ugye amoled, kamerák kb hasonlók úgy is, X3 jobb szenzor, de Nordban van OIS, műanyag hátlap az X3 (oké, Nordnak a kerete) és eléggé nagy az X3 mind méretre és súlyra a Nordhoz képest... Ráadásul a nOrd kicsit erősebb is. Viszont nyilván drágább...
Ez nem Nord gyilkos, csak egy középkategóriás teló. Nord feljebb van kicsit pozicionálva.
-
rigoberto
őstag
Lyuk az kellett bele..
-
Icetee
aktív tag
Az Aliexpressen már rendelhető Spanyol raktárról a 128GB-os ~93 500 Ft-ért
-
zeon.hu
nagyúr
"On the other hand, if there is the Poco X3 Pro, we can expect at least a larger display. Even if the processor remains the same, we can expect a higher RAM and storage option as well. Camera enhancements, bigger battery, and a few other upgraded features can be expected on the Pro version - if it's really there!"
A Pro talán leváltja nálam a Mi Max 3-at. -
OIS lesz benne?
-
fatty
aktív tag
Ali akcióban [link] 200/250usd holnaptól, van eu raktár.
-
Dayerdroid
tag
A Redmi note 9 proban Samsung Gw1 senzor van ha jól tudom.
-
RoBos
senior tag
Itt van egy másik Unboxing video!
-
joey04
titán
nem annyira világbajnok ajánlat mint sokan mondják szvsz, de nem rossz.
-
-
F.B.I.
veterán
Megy a Note 9 az asszonynak.
[Teszt, angol nyelvű.] -
jUUh
addikt
Itthon vajon mennyi lesz?
-
RoBos
senior tag
A Poco X3 Pro meg valszeg 5G-s SoC-kal jön majd, az még várós azért vásárlás előtt, már aki időtálló telót akar venni magának a közeljövőben!
-
scyllarus
veterán
Kár az IPS-ért.
-
KillBorn
senior tag
A Poco nagyot dob megint az F1 után újra. A Mi 8 Lite-om utódja vagy ez, vagy egy 8/128-as realme 7 lesz. Amelyik olcsóbban lesz kapható.
-
Nekton
aktív tag
Most akkor lesznek 100 ezer és az alatti, valamint 300 ezer és a feletti telefonok? A kettő közé nem lehet pozícionálni terméket?
A másik: jelenik meg egyáltalán a jövőben 6,6-os kijelző és 200 gramm alatt telefon? Olyan, ami itt is elérhető és nem erősen kompromisszumos (Helio P22).
-
Doki42
őstag
Nagyon bejön ennyiért. Jó vas jó áron
-
akooos
veterán
Ezen az áron világbajnok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest