- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz csanalaci #23270 üzenetére
Ez elég fura, attól, hogy az active frame-ben bezárod, majd újra rányomsz az okinra, indulnia kéne - mindennek. A Vibert tedd fel sztem a Snap-ből,bár a többiek jobban tudnak ezügyben nyilatkozni, hogy honnan érdemes. Megnéztem azt a Silent! envű alkalmazást, hát másfél csillag az értékelése és szidja mindenki mint a bokrot. Szóval ha minden egyéb rendesen műkösik, és csak ez a 2 alkalmazás produkál fura dolgokat, akkor Silent - kuka, a Vibert meg töltsd le máshonnan.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz csanalaci #23264 üzenetére
értem, tehát ha a Vibert akartad indítani, akkor mi indult el helyette? ez a Silent nevű alkalmazás?
Az active frame az a felület, ahova az alkalmazást lepöckölöd (a HUB és a menű közti terület gyakorlatilag) - itt látod a futó alkalmazásokat kicsi ablakban, itt tudod bezárni is őket (kis ablak sarkában az X-szel), itt tudsz váltani köztük, azaz ezzel van lehetőség multitaskingra.
De. Vannak appok amik headless tudnak futni (ilyen a skype, a whatsapp, de ilyen a FB alkalmazás is) - ezeket nem látod az Active frame-ben, de futnak a háttérben - azaz beépülnek. Nem tudom, hogy a Viber milyen ebből a szempontból mert nem használom . Meg kéne nézni a Beállítások/ Alkalmazáskezelő / készülékfigyelés alatt, hogy mi fut a háttérben.
Sztem a Viber szarakodik, elég gány app, próbáld meg ne a BBW-ből feltenni, hanem pl a SNAP alól, azzal nem jeleztek ilyesmi anomáliát.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz csanalaci #23255 üzenetére
szia,
ne haragudj, de annyira fura ez a jelenség, hogy muszáj evidensnek tűnő kérdést feltennem - mert ilyenre még a fórumon nem volt példa.
- a frissen telepített alkalmazást a BB Worldból nyitod meg, vagy az "ikonjával" a telefon menüjéből?
- az active frame-ben minden be van zárva?
- milyen appal adja ezt elő? csak bizonyos appokkal vagy mindennel?Avanti Roma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest