- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
válasz
SlayerSub #944 üzenetére
Hááát!
Én még nyomógombosban utazom!
Nokia 5500 Slide. Még 2008-ban vettem 178ezer körüli pénzért!
Idáig megfelelt mert állandóan laptop közelében voltam. Most megláttam ezt a nyomógomb-érintőkijelzős variációt, nagyon megtetszett! Gondoltam így megoldódna a telefonproblémám! Mert tudom előbb-utóbb vennem kéne, de inkább előbb! Amíg megszokom, megismerem stb!
Csak pofán vágott, hogy nem frissítenek.
Ja és köszi a választ!
BlackBerry Keyone is nyomógombos, de az olyan nagynak tűnik, arról nem beszélve, hogy ott a kijelzőből vesz el egy nagy részt a nyomógombsor! -
volandy
senior tag
Ezt találtam:Miután a BlackBerry 2015-ben áttért az Android operációs rendszer használatára, sok minden megváltozott, az első androidos modell, a PRIV, mely egyben a BlackBerry utolsó, saját maga által, házon belül tervezett okostelefonja volt, most nyugdíjba vonul, már ami a havi biztonsági frissítéseket illeti. Kétségtelen, hogy ezt a hírt meglehetősen nehéz megemészteni azoknak, akik elég tekintélyes összegeket fizettek anno a PRIV-ért, bár tény, hogy a bejelentés nem volt minden előzmény nélküli. Egyrészt a PRIV kapcsán korábban kerek-perec kijelentette a BlackBerry, hogy nem kapja meg az Android 7-es verziót, másrészt a cég félig-meddig hivatalosan utalt rá, hogy a biztonsági frissítések a készülék megjelenését követő két évben biztosítottak az androidos modellekre.
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
BlackBerry Priv érdekelne engem, nagyon megtetszett a készülék!
Nem is értem hogy kerülte el a figyelmemet, de lehet hogy a környezetem hatása mert itt mindenki az iPhonra
esküszik (és én is azokat nézegettem főleg). Ami nem baj mert mindenki azt vesz amit akar.
De én a nyomógombos-érintőkijelzős variációt keresek már egy ideje.
Érdemes még megvenni? Olvasom, hogy 2016.ban jött ki a telefon.
Gondolom stabil, nem fagy le, üzembiztos stb.
És ha érdemes akkor hol lehet venni új 0km-s "magyar" készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged