Hirdetés
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeTheWhite
tag
Piros Passport drágább (kivéve Berrybolt ott mindegyik 200k) meg kevesebben is forgalmazzák. Kb. 2 helyről szerezhetem be aminél nem aggódom amiatt, hogy valami kínait sóznak rám
-
válasz
GabeTheWhite
üzenetére
Jaja.. Miss Novembert hamarabb meg lehet kapni, mint egy új Blackberry-t itthon - a bemutató után 3 hónappal.

-
válasz
GabeTheWhite
üzenetére
Nem lehet, hogy a "sörre" siklott el a tekinteted?

Nem tudunk még semmit.. Lesz, mert egyre többet nyomják a képeket. Ha minden igaz, akkor augusztusban még lesz valami érdekes... Majd szeptember és október, meg november is... Ezekből a Miss előtagú csak az érdekes, meg talán egy nem droidos Blackberry..

-
Geno
csendes tag
Piros autóm van, piros fürdőnadragom, és holnaptól piros Passportom, és van barátnőm
, szerintem egyatalan nem nőies Passportban, q5 inkább, de a női szín telefonba a fehér. -
jacis
nagyúr
egyre több kép van a dallasról csak lesz ebből valami

-
Coc@s
őstag
Frissítettem a Blend-et a Worldből.
A PC-n azt mondja, hogy frissítsem a BB megfelelő helyéről. Nyilván a PC-s kliensre gondolt.
PC-ről legyalultam, újratettem, és a csatlakoztatáskor megint ugyanazt mondja. Előtte megcsinálja a kölcsönös ellenőrzést (párosítás ?), de ugyanez.
Volt/van ez másnál is? -
válasz
GabeTheWhite
üzenetére
Szerintem se igazán az. Én is inkább a feketét venném. Valójában azt is vettem.
-
válasz
GabeTheWhite
üzenetére
Téged is kimentettelek, mert nem hiszem, hogy sokáig bírod vele.
Kola kolléga is már vergődik.
jacis! Köszi! Gyári szerkesztő a 120fps-es vidit kiválóan lassítja. Meglepett, már az is, hogy lehet lassítani. 50 és 25% van.
-
bigsee
addikt
válasz
GabeTheWhite
üzenetére
Mivanvele?

-
jacis
nagyúr
válasz
GabeTheWhite
üzenetére
Ezt csak Te tudhatod...
Nekem a munkából kifolyólag sem lehet piros meg amúgy sem egy férfias szín szerintem telefonban. -
GabeTheWhite
tag
Piros vagy fekete Passport?
Szerintetek? -

Készült sj4000+ - effekt BlackBerry Passport
-
Halkan megjegyzem.... van valakinek eladó Passportja??

-
icezozo
addikt
10.3.2.2226 most maszik fel a red Passportra

-
sasa134
addikt
Új Blend elérhető

-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Praetorianus
üzenetére
az a legszörnyűbb, hogy pár hónap és nem számít káromkodásnak

-
válasz
kekkola
üzenetére
Nem igazán. Csak navigáció, illetve sokáig tartó kamera üzemmód (hosszú ideig tartó keresőkép fotózáskor, vagy videó). Olyankor melegszik valamennyire, de nem forró. A másik telefonom jobban melegszik (nokia), bár semmilyen diszfunkcióval nem jár ott sem.
De ha gondolod a kedvedért alágyújtok!
-
sasa134
addikt
válasz
GabeTheWhite
üzenetére
No offense, de ha androidot akarsz...akkor ne gondolkodj BB-ben. Szerintem.
A BB a hw+OS együtt. És ez nem elvakultság vagy fanatizmus kérdése: ha kijön egy droidos BB, akkor az mitől lesz BB? Egy felirattól? Nem.
A legacy BB-ket leginkább a BIS (és az azzal járó kiváltságok: teljes integráció, titkosítás, tömörítés, az OS funkciói, instant levelezés, a spark és a szeder pöttyök együtt) jelentette, az adta meg nekik az értelmet. A BB10 esetében BIS hiányában az OS maga a blackberry-élmény, mit sem ér az egész nélküle. Szóval ha BlackBerry, csakis BB10.@bigsee
még nekem sem jött meg (o2), csak USA/Kanada eddig. -
bigsee
addikt
-
Coc@s
őstag
válasz
GabeTheWhite
üzenetére
Passportom volt, imádtam.
Azért tudna tetszeni a Venice is a nagy kijelzővel, de ugyanakkor ott a billentyűzet is.
De egymás mellett nézném meg a kettőt. -
GabeTheWhite
tag
válasz
Praetorianus
üzenetére
Bocsánat

-
Praetorianus
aktív tag
válasz
GabeTheWhite
üzenetére
Ezt a kérdést egy BB-topikban feltenni kifejezetten káromkodásnak hat

-
Coc@s
őstag
válasz
GabeTheWhite
üzenetére
A Venice-t én nagyon várom, bár valszeg pénzem egyelőr nem lesz rá.
A Passport úgy jó, ahogy van!
-
GabeTheWhite
tag
Most olvasom, jön a Venice (ami szerintem csúnya) meg Androidos Passport?
Szerintetek jobb lesz Androiddal, várjak a vásárlással?
-
kekkola
senior tag
válasz
GabeTheWhite
üzenetére
Sztem méretre nem sokkal kisebb mint az S5, lehet hogy alacsonyabb, de jóval szélesebb + nehezebb is. A samsungot megértem, hogy meguntad, nekem egy is elég volt belőle...
A play áruház gond nélkül telepíthető, arról tudod leszedni az androidos appokat, fizetni is lehet. Viszont! Azok az alkalmazások amihez google play services telepítése szükséges, nem fognak futni. Pl. bkk futár, google earth korlátozottan fut, youtube, facebook, fb messenger, traffi hunter, időkép, stb.
Ajánlott először a BB app worldben natív alkalmazások után nézni (vagy portolt) ha nincs akkor play áruház. Nekem pl a BB-s booking.com gyalázatos, viszont a playről letöltött androidos csodásan fut és működik. Így törölve lett a BB-s... (vsz portolt szutyok)
gmail nem kell, a BB-nek van jó kis levelezője, mindent kezel, naptár, contact, email. pdf reader van, youtube van (én a fast tube-ot használom, gyors és jó natív BB), viber a playről van, inkább szxr mint jó, aki el akar érni az el tud, de nem hozza az android szintet sem (ami nem túl magas...
) sajnos nem integrált a hub-ba sem. -
-
GabeTheWhite
tag
Sziasztok!
Sokadik Samsung mobil után úgy érzem meguntam a böhöm nagy mobilt (S5 van) és nagyon megtetszett a Passport. Nem volt még BBm, de tisztában vagyok vele, hogy nem egy tömegtermék (főleg nem idehaza), viszont tetszik a mérete és a letisztultsága. Lenne tanácsotok így megvétel előtt? A mobilomon amit kb. használok a google maps, pdf reader, gmail, traffi hunter. viber, facebook, facebook pages, messenger, youtube. Ezeket PP-n is futtathatom majd ha jól sejtem? Köszi!
-
kekkola
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Használom
pl. ha zenét hallgatok és közben megy a net meg cset és keményen tolom neki a multitaskingot akkor tud sütni. Amikor navigáltam vele, akkor meg aztán végképp. Igaz napon, melegben, de kifejezetten érződött a jobb felső sarok forrósodása.ezek szerint a "fuu de bika tablet" mégsem olyan bika
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
kekkola
üzenetére
Ti mit csináltok vele? Én tegnap este a 1440P-s vidiket vágtam meg sj4000+-ról wifin szedtem 3 szálon a fájlokat és nem volt vészes. Megegyezném, hogy a droidos fuu de bika tablet megnyekkent a full hd vidin, a 2K meg képkocka vetítés volt. Gyakorlatilag gép nélkül videót vágtam és effekteltem.
-
kekkola
senior tag
Nekem már az akkuidő csak alig 24 óra. Persze tolom neki még mindig rendesen, sőt
nagyon jó kis cucc. Az android appjaim 90%at tudom használni, az érintős billentyűzet fenomenális! Imádom a gépet. Vajon nagy fohász lenne, ha a 10.3.2 esetleg hozna némi kamera javítást? A fókusz lassúságon lehetne csiszolni. A snapi 801 meg kicsit sütős, így 36 fokban
amúgy villám a vas. A legjobb BlackBerry (9700,9780,9900,z3,z10,q10,q5 kipróbálása után persze). A Dallas meg még szebb. -
lezerpiramis
őstag
Mint a Z10 utan a Z3?

-
Coc@s
őstag
Jacis:
Miért árulod a Passportodat?
(Vagy kettő van?) -
kekkola
senior tag
Ebben a nagy melegben hamar sütni kezd a jobb felső sarok
szépen melegszik! Mindenkinél megvan a jelenség? -
jagertibi
aktív tag
meg a droidos BBM el is lehetne videochatelni....
-
válasz
l.sebestyen
üzenetére
Arról is volt hír - függetlenül a készülékekkel kapcsolatos pletykáktól - hogy a hub megjelenik majd külön androidos applikációként.
-
bigsee
addikt
Miért törli ez híváslistát, bejövő-kimenő és nem fogadottat?
-
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone
üzenetére
Én szoktam használni de nincs vele különösebb bajom.
-
válasz
Ceftriaxone
üzenetére
Szerintem annak házszám téren általában gondjai vannak. Bár csak az egy hetes frí időszak alatt használtam, de rossz tapasztalatom van vele.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok maradéktalanul elégedett a Sygic-kel...Budapest egyik nagy kerületében a főúton nem tudta a házszámot...
... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Van az a péz!