- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
-
zaugheek
tag
Gyanítom többet járattad a Crysis-t mint én, nem is cáfolnék rá az általad állítottakra, bár annyit még hozzátennék, cloak módban könnyen átverhető az Ai. Én cloak nélkül próbálkoztam, kúsztam, próbáltam bujkálni...
Amit te vársz, ahhoz jó fejlesztők, sok idő, és rengeteg pénz kell, de ez manapság nem túl költséghatékony, inkább többlépcsős folyamat. Sokára lesz még az.
Bár ki tudja. Azok a rendszerek kifinomultabbak lehetnek, amik maguktól tanulnak.
Visszatérve a GTA 4 példájára, szerintem egészen valósághűen szimulálja akció közben, ahogy bekerítenek a rohamosztagosok, vagy amikor autóval üldöznek. Egyszer úgy jártam, hogy South Bohan-ben bementem egy sikátorba, ami elágazott sokfelé, és lehetett okoskodni-menekülni, de ezek abszolút bekerítettek, eltorlaszolták az utat autókkal és még fedezékbe is bújtak, habár a tárgyakat nem fordították a saját szakállukra. Ahogy te is említetted ehhez nagyban hozzájárul, hogy nagyobb létszámmal próbál meg leszedni a program. Szóval amikor x oldalról érkeznek az egységek, mindent bedarálnak és nincs egér út, akkor szorul a hurok. -
Pala
veterán
válasz
zaugheek #189 üzenetére
csak hogy magamat idézzem:
"Ahol mégsem, ott sem az eszeden járnak túl, hanem tűzerőben és/vagy célzásban drasztikus fölényben vannak."
Pontosan ugyanez történik a GTA-ban is.
A Crysist meg remélem te magad is viccnek szántad.
Ott úgy "vered" át a (nem létező) AI-t, ahogy kedved tartja. Csoportos rambózás közepéből kiszaladok egy nem túl távoli szikla mögé, és nekiállnak tanakodni, hogy vajon merre lehetek.
Átugrom az ellenfelet, lehasalva a mögötte lévő bokorban, erre nekiáll keresgélni homlokegyenest ellenkező irányban. Cloakban egy hordót magam elé tartva simán odagyaloglok eléjük és csak néznek, hogy mi van.
Áthajtok rajtuk simán terepjáróval, mégcsak félreugrani sincs eszük, és még sorolhatnám. És tökmindegy milyen nehézséhi fokozatra teszed, mert a különbség csak abban nyilvánul meg, hogy nagyobbat sebeznek és jobban céloznak. De az összes többi "forradalmi" AI is ezen a szinten van. Hagyjuk már....
Persze ettől még élvezetesek ezek a játékok, de AI mint olyan, nem létezik. Illetve amit annak csúfolnak, az kimerül annyiban, hogy fedezékbe bújnak, visszadobják a gránátot néha, esetleg bekerítenek, vagy riadóztatják egymást. Igencsak gyerekcipőben jár ez még. Majd amikor ott tartunk, hogy komplett bekerítő hadműveletet terveznek ellened, lesben állva csapdát állítanak, emberi hatékonysággal használják a környezeti elemeket, megtévesztenek, stb, na akkor majd visszatérhetünk a mesterséges intelligenciára.
Addig bullshit.
-
zaugheek
tag
Próbáld ki a GTA 4-et 6*-os körözöttségi szinten. Azon kapod magadat, hogy hiába kempelsz be Niko-val akár egy házba, vagy a metro-ba, a rohamosztagosok hip-hop bekerítenek, megfogják a...
Vagy ott a Crysis, na ez az a játék ahol egy igazán kifinomult AI-t kellett megtapasztalnom. Már nem emlékszem a nehézségi szintek elnevezésére, de azt hiszem, hogy nehéz fokozaton nagyon kellett taktikázni.
Szerintem ez a játék AI-ból közepes, script-ből jeles, de hát melyik Half-Life nem volt az?
-
Pala
veterán
válasz
zaugheek #187 üzenetére
Viszont zavaróan jól céloznak, mégha nekiállok összevissza ugrálni meg manőverezni az orruk előtt, akkor is könnyedén eltalálnak.
Bár igazából jól van ez így. Én még olyan játékot soha nem láttam, amiben akárcsak egy kicsit is elfogadható AI lett volna. Sok-sok évnek / évtizednek kell még eltelnie ahhoz, hogy a mesterséges intelligencia legyőzése valóban kihívást jelentsen az emberi játékos számára. Többnyire rambó-módban mindig le lehet gyűrni az AI-t. Ahol mégsem, ott sem az eszeden járnak túl, hanem tűzerőben és/vagy célzásban drasztikus fölényben vannak.
-
Most már nem csak azt mondhatjuk el Gordon Freeman-ről, hogy szótlan, hanem azt is, hogy egy 20 centis járdaszegélyre is csak SPACE+CRTL kombóval tud csak felugrani
Szerintem viccesre sikerült ez a rész...
-
válasz
Plazmacucci #178 üzenetére
Ja, azt én is nézem, hogy tépi rendesen az SSD-t.
-
-
válasz
WongFeiHong #106 üzenetére
Nekem is laggol. Nem tudom miért, mert ha újra játszom ugyanazt a részt, akkor már nem...
i7 2860QM, 16GB, 560GTX3GB. Szóval nem hardver... -
-
zaugheek
tag
válasz
Plazmacucci #170 üzenetére
Nálam csinált olyat, hogy kilépett, (1x) meg pár alkalommal amikor mentettem, vagy új pályára értem nem írta ki azt, hogy [loading] vagy Saved... ennyi "bugot" véltem fölfedezni.
Hol van már a folytatás? Xent akarok. Most! -
-
Armahun
addikt
válasz
Plazmacucci #168 üzenetére
Igen w7 64, 5 giga ram-mal
-
-
Armahun
addikt
Nektek is olyan nehézkesen, lassan tölti be a pályákat?
-
-
Teasüti
nagyúr
Ez a klasszikus hardcore gamer felfogás. Ettől függetlenül én kétlem, hogy még mindig tudnék élvezni egy Nintendo játékot - vagy mi volt előtte az a fekete konzol-szerű gép rajta négy db kapcsolóval és bordázott készülékházzal, joystick-okkal, beépített játékokkal.
A hőskorszak baltával faragott grafikáját már nem látom szívesen.
Dx7-től és 8-tól korábbi grafikát már temetem. -
BalaNce87
addikt
Ugyanez jutott eszembe
Annyira jók a színek és a hangok. Egyedül a Vortok hangját hiányolom, de azt nagyon (ITT). 0:58 nál van a jellegzetes hang
A toxic waste neon zöld színe! HMMMMMMMMMM
És mindezt úgy, hogy beleszőtték a fizikát (hozzáteszem egy-két résznél nem is emlékszem már az eredetire).
-
Pala
veterán
Szerintem ha egy játék igazán jó, akkor az eredeti grafika nemhogy nem zavaró, de kifejezetten kívánatos is!
Magamra nézve ez pl. a Descent-széria / Deus Ex / Undying trióra nézve mindenképpen igaz. Azok úgy szépek, ahogy vannak. És szépek, tényleg, még csak egy HQ textúra-pakknak sem érzem hiányát.
Ebben a Black Mesában meg az a jó, hogy sikerült úgy megszépíteni, hogy az eredeti atmoszféra lényegében megmaradt, és ez szerintem annak köszönhető, hogy a pályák megvilágítása, a fények/árnyékok/színek kb. ugyanolyan hatást keltenek, ebbe - nagyon helyesen - nem nyúltak bele.
-
GuruZone
őstag
a hústeremben mit kell csinálni, van egy kerék, tekerheted vele a felső síneken futó kampókat. Merre tovább?
-
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Plazmacucci #158 üzenetére
Ezt csak azért mondod, mert az idő megszépítette az eredetit.
Magamból kiindulva így 2012-ben nem hinném, h első indítás után nem lépnék ki azonnal az eredetiből. Főleg a szuper flashlight effektet meglátva.
Nagyon jó játék, de rá is fért a felújítás, ezzel adva még egy esélyt az újrajátszásnak. -
-
zaugheek
tag
Tegnap sikerült befejeznem a játékot... Úgy gondolom, ezt még 1x végig kell játszanom, annyira jó lett. Bár a vége felé (az utolsó pár momentumban) nagyon szaggatott.
A legbetegebb rész a Forget about Freeman, de a Lambda Core sem piskóta... áh a fenébe is, úgy amblokk új élmény volt, hiába, hogy anno végigvittem az original HL1-et. -
fradi81
veterán
Másnál nem lép ki a játék? valami hl2 hiba(win7)
-
Ilsyde
őstag
válasz
GuruZone #150 üzenetére
Nagyon minimalis sztorija van a Half-Life jatekoknak. Csak jatekelmenyrol maradsz le ha nem vitted vegig a kiegeszitoket.
A Blue Shift peldaul arrol szol hogy az egyik biztonsagi or menekules kozben belefut egy csoport tudosba akik ki akarjak teleportalni a tuleloket Black Mesa teruleterol es nekik kell segitened mukodesre birni a berendezest a Xen bolygon. Ennyi az egesz. Anno nem volt divat a csavaros sztori FPS-ekben (tisztelet a kivetelnek).
Nem a tortenet, hanem a jatekelemek, atmoszfera meg palyafelepites miatt szeretjuk a HL-t.
-
GuruZone
őstag
anno 1998-ban (voltam 14) haveromnál ámultam a HL1-en,
később 2004-ben amikor már saját gépem volt, az eddigi legmeghatározóbb játékélményt kaptam a HL2-től. Soha, semmi nem ért a nyomába. Asszony is csatlakozott később EP1 és EP2-re. Ő is nagyon várja a folytatást
Én is abba a táborba tartozok, akik csak zanzásítva ismerik a HL1 történéseit,
és most megadatik a lehetőség végigtolni szép graffal.Remélem, miután kipörgettem, keresek egy DONATE gombot a fejlesztőknél.
-
JSaN
addikt
válasz
GuruZone #141 üzenetére
A problema egyszerubb mint gondolnad, feltetelezem a steam nyelvezete magyar. es itt jon elo a problema. A steam a legtobb jatekot ami engedi megprobalja az ott bealitott nyelvre modositani.
Es ugye ha magyar a steam akkor megprobalja magyarra tenni, de olyan meg nincs. igy nem latsz feliratot (jelen esetben, mert jateka valogatja hogy mi sul ki belole, de legtobszor marad angol stb)
Szoval allotsd a steamet angolra, es lathato lesz a felirat is a jatekban. (most direkt kiprobaltam, es nalam sem volt ha magyar a steam) -
fradi81
veterán
Ez most egy half-life 1, új motorral? Kell telepíteni valamit hogy menjen vagy önálló játék? Ingyenesen letölthető?
-
Teasüti
nagyúr
Nálam sincs felirat. Elég zavaró. Jó adag élményt elvesz a játékból.
-
GuruZone
őstag
-
negro
őstag
Elertem a Lambda Core-ig! Nem tudtam letenni. Csak ismetelni tudom magam milyen eszement jo jatek lett ez. Reg ereztem ezt mar...regi motorosok talan ertik mirol beszelek mert ilyen egy kibaszott jo PC-es jatek. Nem csak a nosztalgia miatt mert igy is, h a sztorit ismerem es 28 vagyok itt az elo pelda, hogy lehet olyan jatekot csinalni ami lebilincseli az embert akar egy jo film csak epp itt a a foszereplo maga a jatekos es ez, magambol kiindulva mar jo 10 oraja tart. Ha hozza vennenk a maradek 4 chaptert akkor ez jo 12 oras jatek idot jelent legalabb. Nem 5-6 mint egy mai FPS. Nem ragozom de a reszletessege, a fizikaja, az elethusege es hogy a Source-bol kihoztak amit lehetett mert baszott jol nez ki az nem semmi. Sokat dolgoztak vele es meglett az eredmenye. Sejtettem, hogy jo lesz de, hogy ennyire? Pedig en mar evek ota varom es kisertem nyomon igy az elvarasaim is nagyobbak voltak es ennek ellenre
-
GuruZone
őstag
beestem az elején a robbanás után a leszakadó lift aknájába, és túléltem
-
zaugheek
tag
Ez a remake minden várakozásomat felülmúlta! Ami első blikkre feltűnt:
- minden aprólékosan ki van dolgozva (az elején nagyot néztem az egyik táblára, ami tele volt írva képletekkel)
- a zene teljességgel eredeti
- precíz célzási rendszer, jó fizika, a grafika is hozza a szintet
- mintha a Valve készítette volna
- a zombiknak az a hang
- pörgős, de valahogy véresebb, filmesebb hangulata van, nagyon tetszikAnnyi negatívumot tudok felhozni, hogy még nincs fent Steam-en, de ez is korrigálódik előbb vagy utóbb. Unforeseen consiquenses-nél tartok. A fejlesztőknek ezért még fizetnék is.
-
Foo
tag
@Jaka: köszi! közben utána néztem fórumokban!
megvan a megoldás! jump+crouch! -
Foo
tag
játékmenetben tudnátok segíteni? olyan piciket ugrik Gordon, hogy egy csomó platformra nem tudok felugrani, így kissé bajos egyes helyek megközelítése...
-
Wolverine
félisten
válasz
raskolnikoff #105 üzenetére
Jól tudod, azt jelenti.
-
Klikodesh
senior tag
Eleg jol sikerult, hozza mindazt amit az eredeti nyujtott, iden vegigjatszottam azt is, bar source 2-n lett volna az igazi.
-
BalaNce87
addikt
Nekem nagyon bejön. Jó hogy van benne fizika, meg a tüzet is lehet használni fáklyák formájában. Frankók a karakter modellek is, a biztonsági őrökkel aprítottam rendesen habár az egyiket felkapta egy barnacle
Most vagyok a kommandós rész elején. Én csak normálon nyomulok, hardon biztosan kihívás lesz! -
Holnap nekiesek, alig várom
-
zaugheek
tag
Végre nekem is feltelepült.
Neki is vágok hardon már azonnal. Majd jövök, és +osztom tapasztalataimat én is.
-
negro
őstag
válasz
WongFeiHong #106 üzenetére
Nalam tokeletesen fut. Se egy bug se grafikai hibak, fagyasok, semmi.
-
WongFeiHong
senior tag
Minden szép és jó tényleg le a kalappal mit hoztak össze de:
1. ha bekapcsolom a lámpát beszaggat a
2.megjönnek a kommandósok megjön a nagyobb akadás isAkár lowon akár fullra húzva. Lehet a quad-core procikat nem birja vagy a Radeont a frász tudja. Másnak nincs ilyen gond?
-
JanR
addikt
Na most már nekem is fel van telepítve, mindjárt ki is próbálom, de lenne egy kérdésem. Ehhez feliratozás van? Akár angolul is? Nem nagyon találtam a menüben. Na meg nem túl very well az english skill-em, paprika, meg paradicsom kolbásszal lesz hozzá (mármint magyarítás)?
mod: megvan a felirat - nem szóltam
(bár a magyar még mindig kérdéses)
-
negro
őstag
Durvan negy ora jatek utan jutottam el a Blast Pit- ig Hard fokozatban! (Igy a fel elet igen talalo mert egyvegbe 30-70 kozotti HP-em van, nehez na) Szoval ez a 10 oranyi jatek ido valos a Lambda Core-ig. Eszement tenyleg milyen jo lett. Megkozkaztatom, h aki nem ismerte az eredetit azt fogja mondani, h jobb mint a HL2.
-
JSaN
addikt
Is is, vannak teljesen uj modelek de jopara klaszikus hl2bol van.
Amugy a jatek istenkiraly, orom vele jatszani. Nagyon eredeti hu lett, csomo minden ugrik be sorba. A garfika eleg szep lett, en maxon tolom.a Fizika is sokat hozza tesz a jatek elmenyhez.
Es koszolodnak a fegyverek, most ahogy szet csaptam ezt az ultrahang kutyat.[link]
Eletem csak azert ennyi mert instant hardon kezdtem, eleg nagyot utnek a dogok. De en igy szeretem. -
Foo
tag
első benyomások? valaki?
bugok? játékélmény? graf/hangok? stb..stb..? -
Ilsyde
őstag
Ha valaki ezért felteszi a HL2:EP2-t akkor a Nightmare House 2 modot se felejtse el!! Horror, méghozzá a leges legjobb fajtából.
-
JSaN
addikt
Az is jo szerintem, nekem is csak a portal 2 es tf2 volt fent. Igy csak par szaz megat toltott le az SDK 2007.
-
Erdei88
veterán
43k peer
-
Faci80
csendes tag
Lassan nekem is lejön Torrentről!
Jó szórakozást mindenkinek!
-
Teasüti
nagyúr
B.zdmeg 43169 peer.
Ehhez képest pár kilóval jön csak.
Vhogy torrent nem a legjobb közeg ezres nagyságrendű peer-nél.Van telepítője? Mit kell felrakni, h menjen? Vagy önállóan is fut? Nincs fent jelenleg semmi, aminek HL-hez köze lenne.
-
JSaN
addikt
válasz
GeneraL_XTX #81 üzenetére
Irja is a telepito hogy lepjel ki, es inditsd ujra a steamet. Akkor mar ott lesz benne egy indito fajl a tobbi game kozt.
-
mttssz
senior tag
Sikerült is kipróbálnom, az eddigiek alapján csak ennyit tudok hozzáfűzni: [link].
-
csaabz
őstag
Kicsit sokat kellett rá várni... de azért megnézős
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
kéne egy kis hel hogy hogy kéne elinditani
letöltöttem, a setup-al feltelepitettem, a steam letöltötte a 2007-es sdk-t na és utána hol tudom elinditani?
-
JSaN
addikt
Na 1 ora es lent van, kezd begyorsulni a torrent.
Eszmeletlen hangulata van, ma ejjel nem fogok aludni.
Erositsetek meg, hogy allitolag celra lehet tartani a fegyvert? Az nekem plusz 1 pont a modnak. -
zaugheek
tag
Még két óra, megőrülök addig.
Meg kell bontani egy Lövenbräu-t -
CsuBaKamBra
tag
válasz
raskolnikoff #77 üzenetére
Jó szórakozást!!
Egyébként én is haladok már lejött 2 % és néha eléri a 100Kb/s-et
-
raskolnikoff
őstag
Legyütt. Szép éjszakám lesz
-
raskolnikoff
őstag
-
mttssz
senior tag
Remélem megérte ennyit várni.
-
CsuBaKamBra
tag
válasz
raskolnikoff #72 üzenetére
Hát remélem is, jelenleg megelégednék 1 Mb/s el is
(#73) sz0k3e_ : hát ami azt illeti én már kb 5-szőr annyit töltöttem fel mint amennyit le
-
sz0k3e_
aktív tag
válasz
CsuBaKamBra #70 üzenetére
pedig seedelek 200k-val
játék közbe úgyse zavar
nagyon beteg lett már a black mesa inbound isasszem egy darabig most nem leszek elérhető
tudja valaki amúgy hogy hol lehet a srácoknak adakozni?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
CsuBaKamBra #70 üzenetére
Kitartás, már 1,5 MB/sec-nál tart
Be fog gyorsulni szép lassan.
-
BalaNce87
addikt
Azért az milyen már hogy greenlighton azért szavazott az ember hogy felkerüljön steamre, és közbe sehol sincs.
Rengeteg modot lehet tölteni egyenesen steamről, de lehet később felkerül rendesen, és nem úgy hogy be kell másolni a sourcemod mappába, de ami jelenleg van (torrent más forrás) azt greenlight nélkül is megtehették volna. -
CsuBaKamBra
tag
Nekem jelenleg egyáltalán nem jön torrenten
(bár most kezdtem csak)
-
negro
őstag
"Gyerekek" ez vmi kesz. OMFG! Diohejban! A padlon keresem azt amivel eddig ragtam... annyira durvan jol meg van csinalva.
Ismerjuk a sztorit es ez "csak" egy MOD de ez ev jateka lesz!
-
Foo
tag
torrentről tisztességesen jön!
-
JSaN
addikt
Koszonom, amugy van akinek most jott les es mar streameli is. [link]
-
mttssz
senior tag
Már jön is lefelé 1-2MB/s-sel.
-
Sonja
nagyúr
Én a Shacknews oldalról szedtem, 6-10MB/sec között jött.
Persze sok szálon, Orbit-tal.
-
JSaN
addikt
torrentrol jon nekem is de 100kb nem akar gyorsabban jonni.
-
negro
őstag
Torrenten probaljatok mert van isten es 1.0 MB/s
-
Foo
tag
nekem már el sem indult a letöltés... :S
-
negro
őstag
Haat...kemeny 100 mega mar megvan de egyre lassul. Meg 2 ora ha igy jon... de estere csak meglesz
Addig hagyom a gepet es bontok egy sort.
-
Jakesz
addikt
-
zaugheek
tag
Ezt várom egész héten erre szerver crash.
Hadd idézzek egy facebook-os kommentert: "Servers are down. Well, those were unforseen consequences... -
negro
őstag
http://cdn.blackmesasource.com/7dc0dc37d4a9e55648ee3f17168c88d1/BlackMesa.7z
Ez lenne a lenyeg de 403, torrent is van de nem aktiv.
-
JSaN
addikt
Hat nem is csodalkozom hogy error 403, XD mikor a fel vilag ugrik egy fanmade kis szerverre.
-
negro
őstag
Na haza ertem, nezem mi a helyzet es lam a server megroppant
-
negro
őstag
En mar este mindenkepp szeretnem kiprobalni. Elivileg meg Zip -kent lesz elerheto ugy meg 3.1 Gigat kell csak leszedni. Az meg pikk-pakk megvan, illetve torrentrol meg szepen osztjak majd visszafele.
-
Ryder62
őstag
Úgy is olyan túlterheltek lesznek a szerverek hogy innen is lehet majd látni a füstöt.
Sztem várok pár napot hogy kicsit stabilizálódjon a helyzet, közben meg jönnek az infók hogy mire lehet számítani.
-
Foo
tag
már csak 5óra!
-
negro
őstag
A BM forumrol. Persze, h megy a vissza szamlalas. Penteken jon ki a jatek az oldalukrol le lehet majd szedni, lesznek kulombozo tukrozesek es valszeg torrentre is ki kerul de kozben a Steam Green Light -ra is felkerult es kapott annyi szavazatot, h igy onnan is elerheto lesz majd de nem biztos, h a hivatalos megjelenes napjaig sikerul aktivizalni a Steamen is.
-
Teasüti
nagyúr
Én nem találom a steam áruházban.
-
negro
őstag
válasz
Plazmacucci #33 üzenetére
Elivleg nem kell. Csak egy 2007-es SDK ami ingyenesen leszedheto a store-bol. De az amugy is fent van ha az embernek meg volt az emiltett orange box vagy Ep2 pl.
-
-
negro
őstag
Na, kozben epp kiderult mar fel is kerul Steamre.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
CsuBaKamBra #29 üzenetére
Vagy ha a HL3 nem lövi le az összes poént és varrja el a sztori minden szálát, akkor a HL4-be beleöregszünk, mire megtudjuk a multiverzum titkait.
Engem pl baromira érdekel ki a pöcsöm az a G-man és miért ekkora legény.
-
negro
őstag
válasz
#65675776 #28 üzenetére
Mar az mekkora nagy erdeklodest valtott mikor kozoltek, h kiadnak 8 uj kepet ha eleri a fb oldaluk a 20k like -ot akkor lathattak mennyire varjak ezt meg mai napig. 2 hete mikor meg azt se lehet tudni mikor jon pontosan mar majdnem 50 ezernel jart es ez nem semmi. Ebbol mar sokat la tudtak szurni. Most meg mar majd 60k.
Igertek egy 2009-et (ami nagy buko volt akkor mert meg 2010 tavaszat is elviseltek volna a rajongok) azota eltelt 3 ev igy epp ideje volt kiadniuk es ezt ok is tudtak. Meg 1x mondom a Xen -en levo reszek kivitelezese lehet meg +1 ev pepecs munka lenne az pedig mar tul sok. igy viszont mar senki nem fogja banni ha a maradek reszek csak 2013 ev vegere lesznek kesz.
Eliveleg ok az Ep2 -ben levo ficsurokat is kihasznaltak es meg raktak is hozza mivel az atlag juzer gepei is erosebbek mar mint anno igy meg reszletesebb grafikat kapunk majd. Ergo nem az eredeti HDR mentes enginel lesz dolgunk. Az, h a Source -ban mi rejlik azt elegge demonstrata pl. a Dear Esther Mod.
http://www.youtube.com/watch?v=Vza4S9pBN1Q&feature=related
-
CsuBaKamBra
tag
Hát szerintem bárhogy is alakul így is úgy is remek darab lesz. Már csak arra kell várni hogy egyszer ez is teljes legyen ( meglegyen a kapcsolat ) és a valamikor elkészülő HL3 al együtt előről elkezdhessük játszani ezt a rohadt jó sorozatot.(feltéve ha megéljük
)
-
törölt tag
Nekem gyanús, hogy a Xex-nel soha nem is fognak elkészülni. Inkább csak teszt jelleggel adják ki ezt is, hogy egyáltalán van-e még értelme a végével pöcsölni (amivel ugye évek óta semennyit sem haladtak). De ezt már leírtam.
A Source-ban meg vannak még tartalékok. Hasonlítsd össze a HL2-t (ha durva akarnék lenni, akkor CS: S-ot mondanék) a Portal 2-vel. Mintha nem is ugyan az a motor lenne alattuk.
-
negro
őstag
válasz
#65675776 #26 üzenetére
Szerintem ezt inkabb ugy kell felfogni, hogy majd idovel jon hozza az Episode Xen mint anno a HL2-hoz az Ep1.
Ha varnak vele meg, amig elkeszul a maradek 4 chapter, akkor lehet csak jovo ilyen korra adtak volna ki. Addigra meg ki tudja? Lehet jon a HL3 uj Source 2.0 engine -el es akkor mar a BM a Source 1.0 -val elavult lesz. Most meg, bar mar nem mai gyerek, meg jol nez ki mindig.
-
törölt tag
válasz
CsuBaKamBra #25 üzenetére
Csak aXen nélkül pont a közvetlen kapcsolat marad ki.
-
CsuBaKamBra
tag
válasz
01101010111 #4 üzenetére
Úgy érzem nekem is hasonlóan fog telni a hétvégém és szerintem elkezdem újra a HL2 epizódokat is.
(#18) negro "Irigylem" is most azokat a suhancokat akik az eredeti HL1 -et nem probaltak, most meg majd amolyan filmes stilusban kapnak egy elozmenyt a HL2 es epizodjaihoz."
Azt hiszem magam is ilyen vagyok habár régen rengeteget játszottam vele de csak multi volt haverokkal de még az is szinte feledhetetlen élményt okozott. (szerintem azért mert maga az csak egy multis változat volt most így vissza tekintve) -
sz0k3e_
aktív tag
OMG van várható időpont, és ilyen közel?? Hány éve várok már erre a bejelentésre, nem is tudom, de hogy pont most szakdolgozat idején kell kiadni áááh....
-
JanR
addikt
Én sajnálom, hogy kimarad a xen, mert azzal teljes a HL1
Na de majd 8 év mulva source2 motorral már talán nem hagyják ki
-
Pedig Xen olyan jó! A kis gyógyító tavacskák, és világító növények, meg a rohangáló csöcs!
-
vidaila
senior tag
válasz
Brutális eb #9 üzenetére
Troll
-
fasirTTT
őstag
én erről csak 4-5 napja hallottam először
azt se tudtam mi ez
most már várós, ez a nem mai projekt
-
negro
őstag
2005 -ben kezdtek el csinalni, igy mar inkabb 7-8 eve keszul. Jo magam 2006 -tol figyeltem rendszeresen hol tart.
A HL2 -ben 12 resz volt... A Lambda Core a (HL1)Black Mesa -ban a 14. chapter, szoval eleg hosszu lesz ez igy is! Hard nehezsegen viszem majd vegig ne legyen konnyu dolgom. Messze a 7vege, kb mintha a Half - Life 3 jonne ki annyira varom ezt most.
"Irigylem" is most azokat a suhancokat akik az eredeti HL1 -et nem probaltak, most meg majd amolyan filmes stilusban kapnak egy elozmenyt a HL2 es epizodjaihoz kb. olyan minosegben, mintha maga a Valve fejlesztette volna a jatekot.
-
Ryder62
őstag
Xen nem a szívem csücske. A lambda core-ig is elég hosszú lesz az út.
Különben is, ha manapság jönne ki a HL1 tuti hogy a teleport után stáblista, vagy vegyél dlc-t bíztató szöveg lenne. Szóval ha teljes játékokat csonkítanak meg mostanság akkor nehogy már egy 6 éve készülő modnál legyen gond hogy jaj xen nem lesz benne.
-
negro
őstag
Alapjaiban veve egy ingerszegenyebb kornyezet a Half Life -ban es viszonylag hosszu is volt en sose szerettem. Plane mert meg ezen kivul 3 chapter is itt jatszodott ezen a bolygon. Viszonyitva egy Office Complex, Blast Pit, Residue Processing vagy Surface Tension -hoz kepest alig varta az ember, h vegre vissza teleportalhasson.
-
Teasüti
nagyúr
Mi a bajotok a Xen-el? Én szerettem azt a pályát.
-
negro
őstag
Anno mikor volt, hogy ujra toltam az eredeti HL1-et a Xen-ig vittem vegig es kesz. En szemely szerint nem banom annyira, h nem lesz benne most. Nem ert volna annyit, hogy teszem azt csak jovo tavasszal adjak ki ezert. De varom mar a penteket...
-
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Brutális eb #9 üzenetére
-
Brutális eb
addikt
-
CocooN-z
őstag
válasz
GeneraL_XTX #6 üzenetére
SDK-ban csinálták az egészet, totally free
-
vidaila
senior tag
Ha minden igaz ingyenes, és lehet azért érezték, hogy "MOST" mert érkezőben egy hivatalos HL rész is.
-
GeneraL_XTX
veterán
Ára vajon mennyi lesz?
Vagy ingyenes?
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
01101010111 #4 üzenetére
Akármi jön idén a Half Life akkor is kiemelkedik.
Legalábbis részemről.
-
01101010111
csendes tag
Ha tényleg kiadják most, akkor azt hiszem ezt a hétvégét monitor előtt fogom tölteni.
Szerintem már érzik, hogy nagy a türelmetlenség a játékkal kapcsolatban, illetve most kezdődik el a játékszezon, sorra fognak jönni a nagy címek, és még mielőtt ez elkezdődne szeretnék kiadni. így talán nagyobb lesz a figyelem, több fórumon megemlítik sőt talán valamelyik magazin hasábjain is megjelenik majd. Szerintem ezért mondhatták hogy úgy érzik, hogy most kell kiadni. -
őőőő
"úgy érezték, hogy most"miért éreztek így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest