- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaugheek
tag
Gyanítom többet járattad a Crysis-t mint én, nem is cáfolnék rá az általad állítottakra, bár annyit még hozzátennék, cloak módban könnyen átverhető az Ai. Én cloak nélkül próbálkoztam, kúsztam, próbáltam bujkálni...
Amit te vársz, ahhoz jó fejlesztők, sok idő, és rengeteg pénz kell, de ez manapság nem túl költséghatékony, inkább többlépcsős folyamat. Sokára lesz még az.
Bár ki tudja. Azok a rendszerek kifinomultabbak lehetnek, amik maguktól tanulnak.
Visszatérve a GTA 4 példájára, szerintem egészen valósághűen szimulálja akció közben, ahogy bekerítenek a rohamosztagosok, vagy amikor autóval üldöznek. Egyszer úgy jártam, hogy South Bohan-ben bementem egy sikátorba, ami elágazott sokfelé, és lehetett okoskodni-menekülni, de ezek abszolút bekerítettek, eltorlaszolták az utat autókkal és még fedezékbe is bújtak, habár a tárgyakat nem fordították a saját szakállukra. Ahogy te is említetted ehhez nagyban hozzájárul, hogy nagyobb létszámmal próbál meg leszedni a program. Szóval amikor x oldalról érkeznek az egységek, mindent bedarálnak és nincs egér út, akkor szorul a hurok. -
zaugheek
tag
Próbáld ki a GTA 4-et 6*-os körözöttségi szinten. Azon kapod magadat, hogy hiába kempelsz be Niko-val akár egy házba, vagy a metro-ba, a rohamosztagosok hip-hop bekerítenek, megfogják a...
Vagy ott a Crysis, na ez az a játék ahol egy igazán kifinomult AI-t kellett megtapasztalnom. Már nem emlékszem a nehézségi szintek elnevezésére, de azt hiszem, hogy nehéz fokozaton nagyon kellett taktikázni.
Szerintem ez a játék AI-ból közepes, script-ből jeles, de hát melyik Half-Life nem volt az?
-
Teasüti
nagyúr
Ez a klasszikus hardcore gamer felfogás. Ettől függetlenül én kétlem, hogy még mindig tudnék élvezni egy Nintendo játékot - vagy mi volt előtte az a fekete konzol-szerű gép rajta négy db kapcsolóval és bordázott készülékházzal, joystick-okkal, beépített játékokkal.
A hőskorszak baltával faragott grafikáját már nem látom szívesen.
Dx7-től és 8-tól korábbi grafikát már temetem. -
BalaNce87
addikt
Ugyanez jutott eszembe
Annyira jók a színek és a hangok. Egyedül a Vortok hangját hiányolom, de azt nagyon (ITT). 0:58 nál van a jellegzetes hang
A toxic waste neon zöld színe! HMMMMMMMMMM
És mindezt úgy, hogy beleszőtték a fizikát (hozzáteszem egy-két résznél nem is emlékszem már az eredetire).
-
GuruZone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- További aktív témák...
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest