- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Elertem a Lambda Core-ig! Nem tudtam letenni. Csak ismetelni tudom magam milyen eszement jo jatek lett ez. Reg ereztem ezt mar...regi motorosok talan ertik mirol beszelek mert ilyen egy kibaszott jo PC-es jatek. Nem csak a nosztalgia miatt mert igy is, h a sztorit ismerem es 28 vagyok itt az elo pelda, hogy lehet olyan jatekot csinalni ami lebilincseli az embert akar egy jo film csak epp itt a a foszereplo maga a jatekos es ez, magambol kiindulva mar jo 10 oraja tart. Ha hozza vennenk a maradek 4 chaptert akkor ez jo 12 oras jatek idot jelent legalabb. Nem 5-6 mint egy mai FPS. Nem ragozom de a reszletessege, a fizikaja, az elethusege es hogy a Source-bol kihoztak amit lehetett mert baszott jol nez ki az nem semmi. Sokat dolgoztak vele es meglett az eredmenye. Sejtettem, hogy jo lesz de, hogy ennyire? Pedig en mar evek ota varom es kisertem nyomon igy az elvarasaim is nagyobbak voltak es ennek ellenre
-
negro
őstag
válasz
WongFeiHong #106 üzenetére
Nalam tokeletesen fut. Se egy bug se grafikai hibak, fagyasok, semmi.
-
negro
őstag
Durvan negy ora jatek utan jutottam el a Blast Pit- ig Hard fokozatban! (Igy a fel elet igen talalo mert egyvegbe 30-70 kozotti HP-em van, nehez na) Szoval ez a 10 oranyi jatek ido valos a Lambda Core-ig. Eszement tenyleg milyen jo lett. Megkozkaztatom, h aki nem ismerte az eredetit azt fogja mondani, h jobb mint a HL2.
-
negro
őstag
"Gyerekek" ez vmi kesz. OMFG! Diohejban! A padlon keresem azt amivel eddig ragtam... annyira durvan jol meg van csinalva.
Ismerjuk a sztorit es ez "csak" egy MOD de ez ev jateka lesz!
-
negro
őstag
Torrenten probaljatok mert van isten es 1.0 MB/s
-
negro
őstag
Haat...kemeny 100 mega mar megvan de egyre lassul. Meg 2 ora ha igy jon... de estere csak meglesz
Addig hagyom a gepet es bontok egy sort.
-
negro
őstag
http://cdn.blackmesasource.com/7dc0dc37d4a9e55648ee3f17168c88d1/BlackMesa.7z
Ez lenne a lenyeg de 403, torrent is van de nem aktiv.
-
negro
őstag
Na haza ertem, nezem mi a helyzet es lam a server megroppant
-
negro
őstag
En mar este mindenkepp szeretnem kiprobalni. Elivileg meg Zip -kent lesz elerheto ugy meg 3.1 Gigat kell csak leszedni. Az meg pikk-pakk megvan, illetve torrentrol meg szepen osztjak majd visszafele.
-
negro
őstag
A BM forumrol. Persze, h megy a vissza szamlalas. Penteken jon ki a jatek az oldalukrol le lehet majd szedni, lesznek kulombozo tukrozesek es valszeg torrentre is ki kerul de kozben a Steam Green Light -ra is felkerult es kapott annyi szavazatot, h igy onnan is elerheto lesz majd de nem biztos, h a hivatalos megjelenes napjaig sikerul aktivizalni a Steamen is.
-
negro
őstag
válasz
Plazmacucci #33 üzenetére
Elivleg nem kell. Csak egy 2007-es SDK ami ingyenesen leszedheto a store-bol. De az amugy is fent van ha az embernek meg volt az emiltett orange box vagy Ep2 pl.
-
negro
őstag
Na, kozben epp kiderult mar fel is kerul Steamre.
-
negro
őstag
válasz
#65675776 #28 üzenetére
Mar az mekkora nagy erdeklodest valtott mikor kozoltek, h kiadnak 8 uj kepet ha eleri a fb oldaluk a 20k like -ot akkor lathattak mennyire varjak ezt meg mai napig. 2 hete mikor meg azt se lehet tudni mikor jon pontosan mar majdnem 50 ezernel jart es ez nem semmi. Ebbol mar sokat la tudtak szurni. Most meg mar majd 60k.
Igertek egy 2009-et (ami nagy buko volt akkor mert meg 2010 tavaszat is elviseltek volna a rajongok) azota eltelt 3 ev igy epp ideje volt kiadniuk es ezt ok is tudtak. Meg 1x mondom a Xen -en levo reszek kivitelezese lehet meg +1 ev pepecs munka lenne az pedig mar tul sok. igy viszont mar senki nem fogja banni ha a maradek reszek csak 2013 ev vegere lesznek kesz.
Eliveleg ok az Ep2 -ben levo ficsurokat is kihasznaltak es meg raktak is hozza mivel az atlag juzer gepei is erosebbek mar mint anno igy meg reszletesebb grafikat kapunk majd. Ergo nem az eredeti HDR mentes enginel lesz dolgunk. Az, h a Source -ban mi rejlik azt elegge demonstrata pl. a Dear Esther Mod.
http://www.youtube.com/watch?v=Vza4S9pBN1Q&feature=related
-
negro
őstag
válasz
#65675776 #26 üzenetére
Szerintem ezt inkabb ugy kell felfogni, hogy majd idovel jon hozza az Episode Xen mint anno a HL2-hoz az Ep1.
Ha varnak vele meg, amig elkeszul a maradek 4 chapter, akkor lehet csak jovo ilyen korra adtak volna ki. Addigra meg ki tudja? Lehet jon a HL3 uj Source 2.0 engine -el es akkor mar a BM a Source 1.0 -val elavult lesz. Most meg, bar mar nem mai gyerek, meg jol nez ki mindig.
-
negro
őstag
2005 -ben kezdtek el csinalni, igy mar inkabb 7-8 eve keszul. Jo magam 2006 -tol figyeltem rendszeresen hol tart.
A HL2 -ben 12 resz volt... A Lambda Core a (HL1)Black Mesa -ban a 14. chapter, szoval eleg hosszu lesz ez igy is! Hard nehezsegen viszem majd vegig ne legyen konnyu dolgom. Messze a 7vege, kb mintha a Half - Life 3 jonne ki annyira varom ezt most.
"Irigylem" is most azokat a suhancokat akik az eredeti HL1 -et nem probaltak, most meg majd amolyan filmes stilusban kapnak egy elozmenyt a HL2 es epizodjaihoz kb. olyan minosegben, mintha maga a Valve fejlesztette volna a jatekot.
-
negro
őstag
Alapjaiban veve egy ingerszegenyebb kornyezet a Half Life -ban es viszonylag hosszu is volt en sose szerettem. Plane mert meg ezen kivul 3 chapter is itt jatszodott ezen a bolygon. Viszonyitva egy Office Complex, Blast Pit, Residue Processing vagy Surface Tension -hoz kepest alig varta az ember, h vegre vissza teleportalhasson.
-
negro
őstag
Anno mikor volt, hogy ujra toltam az eredeti HL1-et a Xen-ig vittem vegig es kesz. En szemely szerint nem banom annyira, h nem lesz benne most. Nem ert volna annyit, hogy teszem azt csak jovo tavasszal adjak ki ezert. De varom mar a penteket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged