- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Elertem a Lambda Core-ig! Nem tudtam letenni. Csak ismetelni tudom magam milyen eszement jo jatek lett ez. Reg ereztem ezt mar...regi motorosok talan ertik mirol beszelek mert ilyen egy kibaszott jo PC-es jatek. Nem csak a nosztalgia miatt mert igy is, h a sztorit ismerem es 28 vagyok itt az elo pelda, hogy lehet olyan jatekot csinalni ami lebilincseli az embert akar egy jo film csak epp itt a a foszereplo maga a jatekos es ez, magambol kiindulva mar jo 10 oraja tart. Ha hozza vennenk a maradek 4 chaptert akkor ez jo 12 oras jatek idot jelent legalabb. Nem 5-6 mint egy mai FPS. Nem ragozom de a reszletessege, a fizikaja, az elethusege es hogy a Source-bol kihoztak amit lehetett mert baszott jol nez ki az nem semmi. Sokat dolgoztak vele es meglett az eredmenye. Sejtettem, hogy jo lesz de, hogy ennyire? Pedig en mar evek ota varom es kisertem nyomon igy az elvarasaim is nagyobbak voltak es ennek ellenre
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest