- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Elertem a Lambda Core-ig! Nem tudtam letenni. Csak ismetelni tudom magam milyen eszement jo jatek lett ez. Reg ereztem ezt mar...regi motorosok talan ertik mirol beszelek mert ilyen egy kibaszott jo PC-es jatek. Nem csak a nosztalgia miatt mert igy is, h a sztorit ismerem es 28 vagyok itt az elo pelda, hogy lehet olyan jatekot csinalni ami lebilincseli az embert akar egy jo film csak epp itt a a foszereplo maga a jatekos es ez, magambol kiindulva mar jo 10 oraja tart. Ha hozza vennenk a maradek 4 chaptert akkor ez jo 12 oras jatek idot jelent legalabb. Nem 5-6 mint egy mai FPS. Nem ragozom de a reszletessege, a fizikaja, az elethusege es hogy a Source-bol kihoztak amit lehetett mert baszott jol nez ki az nem semmi. Sokat dolgoztak vele es meglett az eredmenye. Sejtettem, hogy jo lesz de, hogy ennyire? Pedig en mar evek ota varom es kisertem nyomon igy az elvarasaim is nagyobbak voltak es ennek ellenre

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest