- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #178 üzenetére
Ja, azt én is nézem, hogy tépi rendesen az SSD-t.
-
zaugheek
tag
válasz
Plazmacucci #170 üzenetére
Nálam csinált olyat, hogy kilépett, (1x) meg pár alkalommal amikor mentettem, vagy új pályára értem nem írta ki azt, hogy [loading] vagy Saved... ennyi "bugot" véltem fölfedezni.
Hol van már a folytatás? Xent akarok. Most! -
Armahun
addikt
válasz
Plazmacucci #168 üzenetére
Igen w7 64, 5 giga ram-mal
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Plazmacucci #158 üzenetére
Ezt csak azért mondod, mert az idő megszépítette az eredetit.
Magamból kiindulva így 2012-ben nem hinném, h első indítás után nem lépnék ki azonnal az eredetiből. Főleg a szuper flashlight effektet meglátva.
Nagyon jó játék, de rá is fért a felújítás, ezzel adva még egy esélyt az újrajátszásnak. -
negro
őstag
válasz
Plazmacucci #33 üzenetére
Elivleg nem kell. Csak egy 2007-es SDK ami ingyenesen leszedheto a store-bol. De az amugy is fent van ha az embernek meg volt az emiltett orange box vagy Ep2 pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest