- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaugheek
tag
Gyanítom többet járattad a Crysis-t mint én, nem is cáfolnék rá az általad állítottakra, bár annyit még hozzátennék, cloak módban könnyen átverhető az Ai. Én cloak nélkül próbálkoztam, kúsztam, próbáltam bujkálni...
Amit te vársz, ahhoz jó fejlesztők, sok idő, és rengeteg pénz kell, de ez manapság nem túl költséghatékony, inkább többlépcsős folyamat. Sokára lesz még az.
Bár ki tudja. Azok a rendszerek kifinomultabbak lehetnek, amik maguktól tanulnak.
Visszatérve a GTA 4 példájára, szerintem egészen valósághűen szimulálja akció közben, ahogy bekerítenek a rohamosztagosok, vagy amikor autóval üldöznek. Egyszer úgy jártam, hogy South Bohan-ben bementem egy sikátorba, ami elágazott sokfelé, és lehetett okoskodni-menekülni, de ezek abszolút bekerítettek, eltorlaszolták az utat autókkal és még fedezékbe is bújtak, habár a tárgyakat nem fordították a saját szakállukra. Ahogy te is említetted ehhez nagyban hozzájárul, hogy nagyobb létszámmal próbál meg leszedni a program. Szóval amikor x oldalról érkeznek az egységek, mindent bedarálnak és nincs egér út, akkor szorul a hurok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest