- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Ugyanez jutott eszembe
Annyira jók a színek és a hangok. Egyedül a Vortok hangját hiányolom, de azt nagyon (ITT). 0:58 nál van a jellegzetes hang
A toxic waste neon zöld színe! HMMMMMMMMMM
És mindezt úgy, hogy beleszőtték a fizikát (hozzáteszem egy-két résznél nem is emlékszem már az eredetire).
-
BalaNce87
addikt
Nekem nagyon bejön. Jó hogy van benne fizika, meg a tüzet is lehet használni fáklyák formájában. Frankók a karakter modellek is, a biztonsági őrökkel aprítottam rendesen habár az egyiket felkapta egy barnacle
Most vagyok a kommandós rész elején. Én csak normálon nyomulok, hardon biztosan kihívás lesz! -
BalaNce87
addikt
Azért az milyen már hogy greenlighton azért szavazott az ember hogy felkerüljön steamre, és közbe sehol sincs.
Rengeteg modot lehet tölteni egyenesen steamről, de lehet később felkerül rendesen, és nem úgy hogy be kell másolni a sourcemod mappába, de ami jelenleg van (torrent más forrás) azt greenlight nélkül is megtehették volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gamepad
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Gurulunk, WAZE?!
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest