- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Ugyanez jutott eszembe
Annyira jók a színek és a hangok. Egyedül a Vortok hangját hiányolom, de azt nagyon (ITT). 0:58 nál van a jellegzetes hang
A toxic waste neon zöld színe! HMMMMMMMMMM
És mindezt úgy, hogy beleszőtték a fizikát (hozzáteszem egy-két résznél nem is emlékszem már az eredetire).
-
BalaNce87
addikt
Nekem nagyon bejön. Jó hogy van benne fizika, meg a tüzet is lehet használni fáklyák formájában. Frankók a karakter modellek is, a biztonsági őrökkel aprítottam rendesen habár az egyiket felkapta egy barnacle
Most vagyok a kommandós rész elején. Én csak normálon nyomulok, hardon biztosan kihívás lesz! -
BalaNce87
addikt
Azért az milyen már hogy greenlighton azért szavazott az ember hogy felkerüljön steamre, és közbe sehol sincs.
Rengeteg modot lehet tölteni egyenesen steamről, de lehet később felkerül rendesen, és nem úgy hogy be kell másolni a sourcemod mappába, de ami jelenleg van (torrent más forrás) azt greenlight nélkül is megtehették volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Microsoft Excel topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest