- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pala
veterán
Szerintem ha egy játék igazán jó, akkor az eredeti grafika nemhogy nem zavaró, de kifejezetten kívánatos is!
Magamra nézve ez pl. a Descent-széria / Deus Ex / Undying trióra nézve mindenképpen igaz. Azok úgy szépek, ahogy vannak. És szépek, tényleg, még csak egy HQ textúra-pakknak sem érzem hiányát.
Ebben a Black Mesában meg az a jó, hogy sikerült úgy megszépíteni, hogy az eredeti atmoszféra lényegében megmaradt, és ez szerintem annak köszönhető, hogy a pályák megvilágítása, a fények/árnyékok/színek kb. ugyanolyan hatást keltenek, ebbe - nagyon helyesen - nem nyúltak bele.
-
-
GuruZone
őstag
anno 1998-ban (voltam 14) haveromnál ámultam a HL1-en,
később 2004-ben amikor már saját gépem volt, az eddigi legmeghatározóbb játékélményt kaptam a HL2-től. Soha, semmi nem ért a nyomába. Asszony is csatlakozott később EP1 és EP2-re. Ő is nagyon várja a folytatást
Én is abba a táborba tartozok, akik csak zanzásítva ismerik a HL1 történéseit,
és most megadatik a lehetőség végigtolni szép graffal.Remélem, miután kipörgettem, keresek egy DONATE gombot a fejlesztőknél.
-
JSaN
addikt
Is is, vannak teljesen uj modelek de jopara klaszikus hl2bol van.
Amugy a jatek istenkiraly, orom vele jatszani. Nagyon eredeti hu lett, csomo minden ugrik be sorba. A garfika eleg szep lett, en maxon tolom.a Fizika is sokat hozza tesz a jatek elmenyhez.
Es koszolodnak a fegyverek, most ahogy szet csaptam ezt az ultrahang kutyat.[link]
Eletem csak azert ennyi mert instant hardon kezdtem, eleg nagyot utnek a dogok. De en igy szeretem. -
negro
őstag
A BM forumrol. Persze, h megy a vissza szamlalas. Penteken jon ki a jatek az oldalukrol le lehet majd szedni, lesznek kulombozo tukrozesek es valszeg torrentre is ki kerul de kozben a Steam Green Light -ra is felkerult es kapott annyi szavazatot, h igy onnan is elerheto lesz majd de nem biztos, h a hivatalos megjelenes napjaig sikerul aktivizalni a Steamen is.
-
negro
őstag
Alapjaiban veve egy ingerszegenyebb kornyezet a Half Life -ban es viszonylag hosszu is volt en sose szerettem. Plane mert meg ezen kivul 3 chapter is itt jatszodott ezen a bolygon. Viszonyitva egy Office Complex, Blast Pit, Residue Processing vagy Surface Tension -hoz kepest alig varta az ember, h vegre vissza teleportalhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged