- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mindent megprobaltam, komolyan mindent.
-
Nirvatti
tag
-
szpali
addikt
válasz #04441088 #3094 üzenetére
nagy kár volt, munkatársam pont ma szenvedett a mi fit+fw frissítés után az újra csatlakozással.
a hup.hu-ról ezt linkelte nekem:
"Re: MiBand 2
HozzászólásSzerző: Criminal017 » 2016.10.02. 12:08Próbáld még meg ezeket:
Újraindítod a telefont, utána wifi, bluetooth, gps be. A Band legyen jó közel a telefonhoz, majd próbáld meg szinkronizálni. Ha nem megy, próbáld meg a Mi Fitben leválasztani az eszközt és utána újra csatlakoztatni.
A telefon bluetooth menüjében ugye nincs párosítva a Band? Ne legyen, mert bekavarhat."
illetve ez:
"Re: MiBand 2
HozzászólásSzerző: Black » 2016.10.02. 16:26Köszi a segítséget. BToolkit: Bluetooth Manager-rel ki tudtam törölni a listából most már kapcsolódik a MI fithez rendesen."
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
törölt tag
Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik eddig segíteni próbáltak. Több mint 3 nap hülyülés után sem sikerült párosítani a MiBand 2-t a egyetlen telefonnal sem. Már tényleg minden lehetséges megoldást megpróbáltam, felül leírtam miket, ma rászántam 3-3,5 órát, átolvasva miui fórumot, semmi nem segített. Anno sima 1-es MiBand-em fél évig hibátlan volt, volt rajta okos ébresztés, elég pontosan mért mindent, de eladtam, mert olyan helyen dolgoztam, ahol nem lehetett rajtunk semmi karkötő, nyaklánc, stb.
Ideges lettem, mert erre a szutyokra elég sokat vártam, sok jó tesztet olvastam róla, de számomra nevetséges, hogy a külföldi fórumot olvasva több ezer ember küszködik ezzel a hibával és a nyomorult Xiaomi egy szaros diagnosztikai részt nem tudott beleépíteni a Mi Fit app-ba. MiRouteren megy. Komolyan bármi baj van vele 1-2 perc és megoldja a problémát. Oszt új IP-t, átírja az átjárókat, megcsinál mindent, ha főzni, c*pni tudna es hozna sört a boltból feleségül is venném. De, hogy ezen tényleg semmi nincs. Egy menüpont amivel mindent gyárira lehetne állítani, egy csatlakozási mód, amivel gépen lehetne átírni rajta a dolgokat, resetelni vagy bármi...nevetséges.
Akkor telt be véglegesen a pohár, amikor Mi live chaten leírtam az indiai csávónak, hogy helyileg hol vagyok, mi a MAC adress-e a bandnek, mikor és honnan vettem, meddig használtam, meddig bírta az akksija, kb. még azt is, hogy anyám mikor született és milyen fasza pörköltöt tud összedobni nokedlivel, aztán betolta, hogy bocsika a hatszáznyolcan kérdésért, nem US ügyfél vagy, nem segítek neked, csumi.
Itt jött ez az a pillanat, hogy kimentem, rágyújtottam(mármint cigire, nem az indiaira a házat, nem szabad ilyenekre gondolni), kivittem a kis kapszulát, rátapostam vagy 20x, utána kalapáccsal elegyengettem a még épen maradó részeket, hogy legyen szimmetrikus a kicsike, aztán kidobtam a kukába, bár így visszagondolva MiBand matricaként eladhattam volna egy Mi fannak 200 Ft-ért.[ Szerkesztve ]
-
csavi43
csendes újonc
válasz sszemtelen #3085 üzenetére
Én azt javaslom, hogy mint írva is van a notifybe az Mi Fitben kapcsolj ki minden értesítést és akkor szerintem jó lesz.
-
csavi43
csendes újonc
Alkalmazások fülön üzenetekbe lépj be és ott válaszd ki a display fület, majd show notification text bekapcsol és utána contact name bekapcsol, ha azt is akarod jelezze ki kitől jött plussz új verzióban az is beállítható, hogy egész üzenetet írja ki. Én azt nem probáltam
[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
Az mitől lehet hogy nem hajlandó a Notify appból semmi értesítést megkapni? A MiFit-es "MiBand keresése" gomb is csak egy bő 10-15 sec után kezdi el rázni az órát..:/
-
bigdady
nagyúr
válasz szabonagyur #3082 üzenetére
Mi HR-el,tudsz folyamatos pulzust mérni. Más nincs
-
ZolkoW
őstag
Heló! úton van egy ilyen karperec, már régóta szemeztem vele. Igazából páromnak lesz, de ez most mindegy. régen se, meg most sem találtam olyan pántot hozzá, ami eredetinek tűnik, és az a szín, mint a gyári képeken a zöldes színű.. ti tudtok esetleg megbízható forrást? ha lehetett volna, eleve olyannal kértem volna a fekete helyett, de ha a közeljövőben tudnék szerezni, az is jó. köszi előre is.
Utángyártott sincs kizárva, de a fotók alapján bénább színűek... fémet nem szeretnék.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
szabonagyur
félisten
Hali,
Mától van nekem is...
iPhone mellé van más alkalmazás is amivel megy? Vagy csak a MiFit? Összefoglalót néztem, ott Androidról van csak szó.
-
bg612
tag
válasz csavi43 #3079 üzenetére
az hogy lehetséges vajon, hogy az általad leírt eljárás végigcsinálása után a hívó fél nevének kijelzése működik, az sms és más üzenetekre viszont csak az ikon jelentkezik? valamit rosszul csináltam esetleg?
erre van esetleg valami 5leted? vagy valakinek?[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
Azóta azért eltelt 6 nap és sehol semmi nyoma. Szóval ez nem a "majd napok múlva megjelenik mindenkinek" kategória volt hanem ahogy sejtettem a "felkerült de le is vették gyorsan" mert: A. túl nagy hiba volt benne B. véletlen a mistore-os verziót rakták fel play-re (is). Apkmirror-on is csak a mistore-os van fent és ha eddig nem került fel akkor szerintem a 2.2.10-ből már nem is lesz play-es, majd talán a következő verzióból.
-
csavi43
csendes újonc
Nekem így sikerült 2.2.9-cel kiírást beüzemelni 4 db mi band 2-n. unpair majd mi fit leszed . Google play-es 2.2.9 feltesz (nekem nem playes verzió volt előtte hanem apk mirrroros). újrapárosítás. Mi Fitben minden kikapcsolva (bejövő hívás, ébresztés, riasztás, tétlen figyelmezetés és egyébben is minden off) Ezekután mind a négynél müködött a Notify -ben beállítva a kijelzést hívás és sms is . Egyik telefont (redmi note 3) újra kellett indítani a müködéshez, a többinél müködött anélkül is (2 samsung meg egy lg).
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz hudyfiu #3076 üzenetére
nekem azonban kell a mi fit app is megszokásból meg a notify írja, hogy csak akkor megy korrektül ha van eredeti app Sőt szerintem csak akkor megy. Viszont most felraktam a 2.2.10 mifitet míg angolon volt a nyelv és telepítés után bekapcsoltam notifyben a hívás jelzést és most mutatja úgy is, hogy a Mi fit appban magyarra visszaállítva továbbra sem látszik az átkapcsolási lehetőség. Így most a Notify-n bekapcsoltam a hívásjelzést ami tényleg azonnal jelez nem kell 3 sec. Érthetetlen de működik.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz hudyfiu #3074 üzenetére
Köszi de már rengeteg módszerrel próbálkoztam, aztán elment a kedvem a továbbiaktól. Ha jól emlékszem muszáj volt letörölnöm a mi fitet mert nem engedte rá telepíteni a 2.2.7.4-re a 2.2.9-et csak törlés után. Az igaz, hogy arra nem emlékszem, hogy előtte állítottam-e vissza magyarra vagy nem. ha lesz egy kis időm lecsekkolom.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Skod
aktív tag
Sziasztok!
Péntek óta van nekem is ketteském. Beállítottam a Smart Lock-ot... Amíg hatótávolságon belül vagyok nincs is gond vele teszi a dolgát. (Ilyenkor párosítja a gyári bt-al) Amint hatótávolságon kívülre megyek lecsatlakozik és utána nem akar visszacsatlakozni addig, amíg a gyári bt-ból nem törlöm a párosítást. Van erre valami megoldás mert kissé bosszantó a dolog. (Telefon Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 )
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz sszemtelen #3070 üzenetére
Én a gyáriban használom a hívás értesítőt ami ugye 3 sec után megy. A Notifyben ezt a funkciót kikapcsoltam sőt a teljes hívásra sincs semmi beállítva notifyben. Nekem a mi fit 2.2.7.4-van fent mert abban magyar nyelvre visszaállítva is ott marad a lehetőség a név kijelzésre hívásnál. A 2.2.9 és 2.2.10-esetében ez eltűnik és a Notify sem tudja visszahozni.
-
DaDa
senior tag
Elvileg igen...van egy olyan opció benne a beállításokban, hogy "stabil kapcsolat" ami ebben segít. Észrevételem szerint eddig mindig jelzett ha újra telefon közelbe kerültem de volt amikor csak 1-2 perc múlva.
-
DaDa
senior tag
válasz sszemtelen #3066 üzenetére
Én megvettem mind a kettőt. A tools-t 1 óra után töröltem. Persze ízlések de lassan 2 éve a Notify-t használom és teljesen korrekt, jó program.
-
Djuree
félisten
nem tudom, azt nem ismerem.
sszemtelen: nekem ez a mi band tools nem annyira tetszik. lehet jobban jártam volna a másikkal. ez nem tud szöveges értesítéseket...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Ma megérkezett ez a drágaság, az 1S-t váltja. Korábban a MiFit+MiBandTools-t használtam, viszont most felmerült bennem egy kérdés:
A MiBand2-höz melyik a jobb program a MiFit mellé? A Notify+Fitness, vagy a MiBandTools?Köszönöm!
-
szpali
addikt
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
csavi43
csendes újonc
válasz #04441088 #3054 üzenetére
Nekem is ezt csinálta az egyik mi band. Sajna azt kell mondjam neked ez már kuka. Még megpróbálkozhatsz a mi fix-el, de ha azzal sem tudod csatlakoztatni akkor ki is dobhatod. Nekem is látta a bluetooth, de csatlakozni mésem lehetett hozzá és ezt javítani sem lehet. Póbáld ki másik telefonnal, mert ha azzal is ezt csinálja akkor biztosan a band a rossz.
Nálam 5 bandből egy szaródott így el.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
mi band tools-al el lehet érni vhogy a szöveges sms-t, email-t meg h kiírja ki hív? vagy ha nem akkor mit kell feltennem?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vtechun
veterán
Sziasztok! iPhone és mi band 2 páros. Nagyon szépen jelzi mostanában már a hívásokat, sms-eket, Facebook értesítést, előző kettő esetében kiírja azt is, hogy ki hívott, stb.
Viszont most azzal idegesít, hogy hajnalban 4:49-kor ébreszt. Pedig ezt az időpontot már ki is töröltem az appból. Szóval, csak 1 db. időpont van benne, ami 5:59, de ma is 4:49-től 10 percenként zaklatott.
Másnak nem volt hasonló?
Arra gondoltam, hogy valahogy a törléskor esetleg bekapcsolva maradt a 4:49-es időpont, aztán amikor töröltem, a mi bandban benne maradt. Most meg ugye már nincs ilyen időpont, aztán figyelmen kívül veszi, szinkron esetében.Egyébként ilyen elmulasztott hívás, SMS jól jönne, ha pl. akkor érkeztek ezek, amikor nem volt közel a két eszköz, akkor, ha hatótávba kerül, akkor jelezzen.
-
V.Stryker
nagyúr
Mindenki megkapta már a 2.2.10-et? Nekem még mindig nem hozza a play.
-
-
törölt tag
válasz Criminal017 #3053 üzenetére
Megpróbálom összeszedni.
Szóval, amik már történtek:-Bluetooth kikapcsol, Bluetooth bekapcsol.
-Telefon újraindít.
-MiFit újratelepít.
-Notify-vel próbálni párosítani.
-Bluetooth szolgáltatás leállít, cache törlés.
-Itt ajánlott appal megpróbálni párosítani: nRF Connect for Mobile
-Bluetooth scanner-el megtalálni a MAC címet és azt beírva párosítani.
-Rákeresve a hard és factory resetre azok alapján minden megoldás.'Solution 1
Grab your Mi Band 2 and your Phone.
Then, from your device go to Settings, scroll down and find the Apps option.
Now, scroll down again but this time you need to find ‘Bluetooth Share’. Now from the “Bluetooth Share” option you need to tap on the Force Stop and Clear Data/Cache buttons.
In the end, try to pair your Phone with Mi Band 2.
Solution 2If the first solution does not hard reset Mi Band 2 then check the solution from below.
Grab your Mi Band 2 and Power On your PC.
Now, with the help of USB Cable make a connection between your Mi Band 2 and yor Personal Computer.
Then, try to pair with your phone from away.'MiFit-ben:'Couldn't pair. Restart Bt and try again'
Telefon BT-nál látja az eszközt, de párosítani ott sem tudom.
Nagyon szépen megköszönném, ha valaki írna egy megoldást, amivel sikerülne újra életre kelteni a párosítást. Amúgy Xiaomi-hoz méltóan szerintem illett volna MiBand-ekhez is egy diagnosztikai rész, mint pl MiRouter-ben van. Bármi baj az itthoni nettel, 2 kattintás és megoldva. Ehhez képest ezt a karkötőt sehogy nem tudom életre kelteni. Az akksi 95 %-on amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Senkinek nincs ötlete hogy tudnám párosítani a MiBand em? Mindent kipróbáltam már.
-
Djuree
félisten
esetleg karpánttal a telót beviszed a vízbe (futáshoz régen azt használtam, én is szoktam ügyeletes lenni és akkor elérhető kell legyek, vízben meg még a súlyát se éreznéd). az tudtommal vízálló. bár egy 200k+ -os telót akkor se vinnék vízbe ha egy darabból lenne az egész kiöntve.
[ Szerkesztve ]
-
Vízálló, azzal nincs gond, de az 50 méter valszeg túl sok a BT-nek, és a víz is bezavar, erősen csökkenti a BT jelét (egy bizonyos mennyiség teljesen blokkolja, pontosabban elnyeli, mert a BT is mikrohullám).
(#3046) Zalaym: ez van, ezt tudja egy filléres eszköz. Ha komolyabb funkcionalitást szeretnél, okosórát kell venned.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Nirvatti
tag
válasz #04441088 #3032 üzenetére
Hello,
Nekem a nRF Connect for Mobile programmal sikerült működésre bírni és azóta sikerrel csatlakozik és szinkronizál.
-
-
Djuree
félisten
a leírásában ez áll. én nem próbáltam csak azt írtam ami a hivatalos közleményében van.
hatótáv nekem 20-25 méter kb.
igen visszacsatlakozik.
[ Szerkesztve ]
-
Zalaym
tag
Értem, köszi a válaszokat!
Arra keresek még választ, hogy ha a karkötő csatlakoztatva van a telefonhoz, majd eltávolodok vele annyira, hogy lecsatlakozik és ezután újra megközelítem, akkor automatikusan visszacsatlakozik-e a telefonra, illetve a visszacsatlakozáskor küld-e értesítést (rezeg-e a karkötő), hogy a lecsatlakozott időben a telefonon volt 1 nem fogadott hívás és jött 1 SMS?
Vagy csak az aktívan csatlakozott idő alatt ad jelzéseket?
-
VMatteo
őstag
válasz sszemtelen #3036 üzenetére
"ház előtt mentem el, és rezgett a karkötő" elég perverz
Tisztelet a Gépésznek!
-
sszemtelen
őstag
IP67-es a karkötő. Elvileg lehet vele úszni is, még ha ezt hivatalosan nem is mondják. Ha az 1S-sel lehetett, akkor ezzel is lehet.
"IP67 splash resistant
Rinse hands or shower with Mi Band 2 without
worry. Mi Band 2 is durable and resistant against
water splashes, sweat, cosmetics, dust, and more."A hatótáv olyan 10-15 méter, de függ a közbe eső falaktól is. Nekem volt rá példa hogy a ház előtt mentem el, és rezgett a karkötő, miközben a telefon bent volt.
(#3034) Djuree: Nálunk is vannak irodisták akik S7 Edge-t igényeltek cégesként.
[ Szerkesztve ]
-
Zalaym
tag
-
Djuree
félisten
hol dolgozol te bakker h s7 edge a céges teló? én örülnék egy nokia 3310-esnek is.
nem vizálló az óra sztem, vagyis csak fröccsenő viz ellen véd...
amúgy erősen rezeg, futás közben is simán érzem.[ Szerkesztve ]
-
Zalaym
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak ezt a jó kis órát, de a problémám a következő:
Egy Galaxy S7 EDGE-el szeretném majd használni és arra kéne, hogy a hívásokról értesítsen úszás közben.
Olyan a munkám, hogy ha ügyeletben vagyok, telefonon el kell tudjanak érni, vagy legalább is 1-2 percen belül vissza kell hívjam a diszpécsert. Elméletileg a legegyszerűbb megoldás az, hogy magát a telefont karpánttal vigyem magammal a medencébe, mert úgy is bírja elvileg, de ezt jobb szeretném elkerülni, túl nagy, zavarna. Arra gondoltam, hogy ez az óra szépen jelezné ha hívásom van és akkor a rajtkőnél hagyott telefonhoz kiúszom. De 50 méteres a medence és nem tudom, hogy ekkora távon elveszti-e a jelet, vagy sem? Illetve még az is elégséges megoldás lenne, ha két hossz között mikor megközelítem 1-2 méterre a telefont, akkor jön meg az értesítés a nem fogadott hívásról, vagy kapott SMS-ről. Ez megoldható?Illetve mennyire erősen rezeg a jelzésekkor? érezni lehet aktív sport közben is, vagy nem biztos, hogy észreveszem? A másik telefonom (privát) egy Redmi 3S Prime, amit szeretek és jobbára azzal lenne összekötve, csak az úszás esetén kellene a céges (Samsung) értesítéseit jeleznie.
Őszintén szólva ennyi pénzért ezt találtam a legjobb megoldásnak és még tetszik is a kütyü.
-
törölt tag
Tegnap ota ezt csinalja a Mi Band 2-m.
Volt mar telefon újraindítás, Bluetooth ki, be...Mi Fit ujratelepites, de nem oldotta meg. Parkosított eszközök közül is töröltem, de nem párosul újra.
Mit tehetek?Szerk.:
Mi Fit appban sikerült törölni a párositast, de ujra az se csatlakozik.
'Couldn't pair. Restart Bt and try again'
Bt ki, be szinten nem oldja meg...[ Szerkesztve ]
-
Tök mindegy mivel töltitek, mert szabályozza az áramfelvételt. Kb 2 óra, mire feltöltődik, bármivel is töltitek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Djuree
félisten
válasz AMDaZERG_1 #3028 üzenetére
hát ha szabályozza akkor meg mi volt a kérdés?
-
AMDaZERG_1
senior tag
Figyeljetek már miről beszéltek
Ennek az akkuja 70mAh!!! Hogy a francba töltené már 100-200mAh -val a töltő, hát még 1A
Saját maga szabályozza a töltőáramot! És nem tölt még 100mAh -val sem.
Megsúgom, hogy 2A töltőre szoktam dugni, ami nem azért történik, hogy 3 perc alatt feltöltődjön, mivel mint írtam saját maga szabályozza az áramfelvételt, ami nem több 100mAh-nál.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Djuree
félisten
válasz m4csk4fogo #3025 üzenetére
akkor a pár100-al jól tippeltem. annál többel sztem nem érdemes tölteni egy ilyen kis akksit...
-
Djuree
félisten
sztem a mobiltöltő túl sok árammal tölti. az olyan 1000mA körül szokott lenni, ennek meg nagyon kis akksija van, az usb sztem pár 100mA-nél nem tölti többel, azzal töltsd.
-
Goxi
tag
Kérdés: igaz az, hogy standard 1-es mobiltelefon hálózati töltőfejjel nem szerencsés tölteni? Akitől kaptam azt mondta hogy csak laptoppal...
-
bg612
tag
válasz _Moriarty_ #3016 üzenetére
köszi. akkor még próbálkozom. a bandage nekem nincs fent. reméltem, hogy a tools-al vagy a Notify-al meg tudom oldani (ha már fizettem érte )
-
Atilla001
senior tag
az utolsó frissítés óta rosszul méri az alvást. Nem fogja fel ha leteszem fürdés előtt. Onnan van alvás. de a kettő között órák telnek el. 5 eseményből 1x jelez, a többinél nincs kapcsolat. Órám meg van több. Egyre megbízhatatlanabb a cucc nekem...
Védd a természetet!
-
Boresz
tag
válasz _Moriarty_ #3016 üzenetére
Szia!
Örülök, ha összejött. Végül is most melyik app-ot használod csak a Mi Fit-et vagy mellette még a Notify, Bandage?
-
Silentfrog
veterán
Végre nekem is kiírja a nevet végre a band. Felraktam a Notify-t a play áruházból, átállítottam a telefont angolra, feltoltam rá a 4.10.0. verziót, bekapcsoltam a Notif-ben a hívásoknál a bejövő hívásoknál a kijelző neveket. Visszaállítottam a telefont magyarra és végre kiírja a karkötő a neveket. Eddig nálam csak ez működött.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz andrisbandi #3015 üzenetére
És mikor nullázódik a lépésszám és egyéb adatok a Bandről? Ha újra párosítom ?- jah akkorAmúgy mindent megcsináltam amit mondtál és nem jó. MIkor párosítom a Mi Fit-ben, keresi, megtalálja, rányomok.... írja,hogy párosítás, megy körbe a vonal, majd kiírja,hogy nem sikerült.
Másodjára sikerül neki ,de szakadozik a kapcsolat.
[ Szerkesztve ]
-
-
_Moriarty_
aktív tag
Bocsi, most ellenőriztem, csak hívásnál írja a nevet, de nekem ennyi elég is. Viszont ezt mindig írja. Amúgy kb. 3x csináltam végig a folyamatot, állítgattam, bluetooth ki-be, telefon újraindítások, majd egyszer csak ez a része megbízhatóan működik.
Bluetooth csatlakozási problémám reggel többször volt, most úgy tűnik stabil. Eddig ilyen nem volt, a Bandage-ra gyanakszom emiatt. -
andrisbandi
őstag
válasz V.Stryker #3009 üzenetére
...resetelni a bandet?...
- A Mifitben párosítás megszüntetése számít reszetelésnek.
De elötte érdemes minden egyéb pántos programot teljesen legyalulni.Majd végül a Mifitet is mindenestül letörölni.
Teló újraindítása.Ezután a Play-es Mifitet telepíteni. Így tökéletesen kell működnie.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
chatran
őstag
iPhone-osoktól kérdezném, nálatok is megbízhatatlan mostanában az ébresztés? Szerencsére, ha be van állítva akkor ébreszt, viszont a kikapcsolt ébresztéseknél is jelez.
Például ma 6-ra volt beállítva az ébresztő, tegnap meg 8:30-ra. Tegnap este csak a 6-os ébresztést állítottam be, a többi ki volt kapcsolva. Ennek ellenére mégis "ébresztett" 8:30-kor is.Unpair/pair és a telefon bt menüjéből való törlés már megvolt, de nem segített.
Korábban nem volt ezzel gond, úgy látszik visszafejlődött a frissítésektől.
Nálatok is ilyen?
-
bg612
tag
válasz _Moriarty_ #3007 üzenetére
és végül mivel sikerült rábírnod a működésre? milyen beállításokkal? nekem csak a nevet írja ki hívásnál. azt is csak hébe-hóba
-
V.Stryker
nagyúr
Valami trükkel lehet alapra állítani, resetelni a bandet? Újraindítani esetleg?
-
-
Boresz
tag
válasz V.Stryker #3001 üzenetére
Akkor lehet nálad van valami baj, nem használsz többféle Mi Band2 kezelő app-ot is egyszerre ugye (a gyári mellett lehetőleg csak egy legye telepítve)?
Gond szokott lenni még a hibernáló alkalmazás Greenify, xposed framework és egyéb buherátor programok helytelen beállítása.
-
G4ga
őstag
válasz chatran #2993 üzenetére
ebben egy kis gonoszságot éreztem most
én pusztán annyival magyaráznám, hogy ami felkerül app storba annak mennie kell, mert felkerülhetet.
én, ennyi elönyét látom az ios-nek.
Ellenörizve vannak mielött felkerülnek.
Andriadra boldog boldogtalan fejleszthet és tölthet fel appot... -
V.Stryker
nagyúr
Úgy veszem észre, minden harmadik féltől származó app összeb@sz mindent nálam. Most a Mi Bandage... az egy dolog, hogy nem akart működni, de hogy leszedtem, a Mi Fit is meghülyült, folyamatosan eldobja a kapcsolatot a Mi Band-el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- EAFC 25
- További aktív témák...