- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
Igen, nálam rendben vannak az értesítések, neveket ill. az üzenetek egy részét szépen kiírja (ha akarod a teljes üzenetet is több részletben, de egyszerre csak 18 karaktert).
(#4056) Benyuss: nálam így ment jól a név/üzenet kijelzés.
Ezt a módszert már másik telefonon is próbáltam, ott is gond nélkül, azóta is jól működik. -
LWhite
tag
Ez a Notify.
Én is Mi Fit nélkül használom, szerintem remek. -
LWhite
tag
Így olcsóbb. Igaz nekem 18$ fölött jött ki (5200 Ft), de azért így sem rossz az ár. Sokaknak megérkezett már.
-
LWhite
tag
Én addig állítottam át angolra, amíg a MiFt-ben frissítettem a firmware-t és bekapcsoltam a szöveges kijelzést. Utána töröltem a MiFit-et, telefon nyelve vissza magyarra és a név-és szöveg kiírás megmaradt, minden, amit a Notify-ban állítok szépen látszik a Band-en is.
Ha marad fenn a MiFit és úgy állítod magyarra, akkor nem tudom mi a helyzet, lehetséges, hogy akkor a szöveg kiírás is megszűnik. -
LWhite
tag
válasz sszemtelen #3191 üzenetére
Na igen, az egész üzenetet megjeleníteni itt nem feltétlenül szerencsés. A Notify már tudja (email, viber, akármi), de csak 18 karakterre tördelve, úgyhogy annyiszor rezeg a Band ahány részre sikerül tagolni az üzenetet. Egy hosszabb emailnél nem túl kényelmes.
-
LWhite
tag
válasz sszemtelen #3185 üzenetére
Azért így már sokkal-sokkal jobb az üzenet kiírás a Notify-al (4.10.2).
Ez már eléggé szembarát![ Szerkesztve ]
-
LWhite
tag
válasz AMDaZERG_1 #2815 üzenetére
Kell hozzá a fix is?
-
LWhite
tag
válasz LantosBerry8 #2784 üzenetére
Jól mutat, nekem visszaállítva a nyelvet továbbra sem jelenik meg a név.
-
LWhite
tag
válasz LantosBerry8 #2775 üzenetére
Ehhez először a párosítást meg kell szüntetni?
-
LWhite
tag
válasz LantosBerry8 #2771 üzenetére
Az apkmirror-os 2.2.9-es verziót lehet a play-es-re frissíteni?
Csak azért kérdezem, mert az előbbinél ha visszaállítom magyarra, akkor nem marad meg a hívószám kijelzés. Ha a play-esben megmarad, akkor érdemes lenne cserélni, de a hasonló verziószám miatt nem engedi. -
LWhite
tag
Sziasztok!
Aprón vásárolt (újként hirdetett) 1-2 hét próbagarival rendelkező eszközt érdemes venni vagy picivel olcsóbban külföldi oldalakról? Ha meg akarja adni magát a készülék akkor az 1-2 hét alatt kiderül vagy van itt olyan akinek hónapok után romlott el? Jó az a 7-8-9e Ft azért nem egy mobil ára, de akkor is!
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!