- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz bigdady #5439 üzenetére
a Mi Fit angol nyelvre állítva kiírja a nevet, de ha visszaállítod magyarra, akkor megint nem, szóval csak akkor jó ha angolon is hagyod. más progiknál mindegy a nyelv. a Mi Fit-tel egyszerre is tudnak működni, általában úgy használjuk, hogy a Mi Fit-ben minden értesítést kikapcsolunk, a másikban meg be. ha a Mi Fit szolgáltatásaiból semmi nem kell és a másik progi nem igényli hogy az is fent legyen, akkor uninstallálható, de ezt ki kell próbálni hogy úgy is működik-e.
a fórum hozzászólásokból ítélve elég rapszodikus a Band működése, van akinek soha semmi hiba, van akinek egyik pillanatról a másikra a következő firmware frissítésig abszolút használhatatlan a Band.
-
Tiger.
nagyúr
válasz bigdady #5439 üzenetére
A bandage az szar, arra jó hogy ha megszakadt a teloval a kapcsolat akkor jelez a karkötő szinte egyből, de utána le is lehet törölni, nálam volt hogy működött volt hogy nem, szóval az nem jó.
Ez a másik az ékezeteket leszámiíva jó.Nem kell bántani a telefont maradhat magyaron, csak a fitben kell ki kapcsolni a hivásjelzést, utána felrakod a toolst ami 800ft ott beállítasz mindent ami neked kell és utána jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
dorika87
őstag
válasz bigdady #5020 üzenetére
Magyar a Mi Fit már egy ideje IOS-en, (legfrissebb: 2.4.2) ezért kell nyelvet állítani a hívófél nevének kijelzéséhez, de ennek a folyamatát pár hozzászólással fentebb le is írtam, hogy az új pántnál, hogy tudtam kijeleztetni vele a hívó nevét.
Természetesen be kapcsoltam a funkciót, de ez nem segít, ezért kell a telefon nyelvét angolra állítani aztán vissza magyarra, és az megoldja.Saját tapasztalat:
IOS: 10.3.1 (iPhone 6 Plus)
Firmware: 1.0.1.50
Mi Fit: 2.4.2[ Szerkesztve ]
AlzaPlus+ 20%-os kedvezménykód éves előfizetésre: frRzXVqQJTeZ
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bigdady #4230 üzenetére
És Amazonon se. Van mindegyiknek saját pay rendszere, saját védelemmel. Ali féle ügyintézés nekem jobban bejött, mint a paypal.
Benyuss: Ez szélesebb, mint a gyári? Hol vetted, ha szabad tudni?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Shany0811
tag
válasz bigdady #3575 üzenetére
Sokan panaszkodtak arra h új készülék esetén nehézkes, körülményes az újra belépés ( gondolom készülékváltás volt ), illetve nem tudtak kijelentkezni a fiókból, esetleg újat készíteni ( lehet hogy sok esetben maga a user volt a béna, én mint kívülálló mondom ezt aki nem rendelkezik MI fiókkal)
Volt akinél a szinkronizáció okozott gondot naptárral, eseményekkel ( ebben az esetben a készüléken lévő verzió bug-ra gyanakszom ) -
szpali
addikt
válasz bigdady #3557 üzenetére
alul notififications
bal fent callvagy
kinyitod az összefoglalót és legörgetsz az utolsó előtti sorhoz
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
bg612
tag
válasz bigdady #3239 üzenetére
nem arra mondtam. az egy másik karkötő, másik programmal. azt csak azért raktam fel, mert az sem vonalkód szerű. az egy gagyi karkötő.
a 3óra valamennyi mélyalvás a 10-ből az viszont reális. azt méri az mi band 2. csak az a problémám, hogy míg a, mi fit nem látja az éjszakai kimászkálást, a Notify meg azt gondolja hogy 1-2 perceket mélyalszom...
rendes (munkanapok) alvás esetén nekem is 2 óra körüli mélyalvás szokott kijönni. most kivételesen "adtam az alkotmánynak"... -
DaDa
senior tag
válasz bigdady #3152 üzenetére
Á feladtam, marad a 2.2.7.4 azzal működik. A 2.2.9-el 1 napig ment aztán elindítottam rajta valami teljesen mást és egyből elfelejtette kiírni Az ördög nem alszik
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
-
chatran
őstag
válasz bigdady #2914 üzenetére
Itt csak annyit mutat, hogy hány napja van meg folyamatosan a kitűzött lépésszám és hány napig értem el folyamatosan a célt.
Én arra gondolok, hogy egy rekord napon mondjuk elértem 20000 lépést. Hol tudom megnézni, hogy mikor volt ez a rekord és pontosan mennyi lépés tartja a rekordot? -
LantosBerry8
senior tag
válasz bigdady #2833 üzenetére
Sikerült felvennem a kapcsolatot a fejlesztővel, aki adott egy PayPal fizetési linket, amin keresztül sikerült megvennem a pro verziót!
Viszont!
Hogyan tudom azt elérni, hogy a band jelezze az email, sms, fb, line értesítéseket? Továbbá, hogy hívás esetén ne mutassa azt, hogy 950 a pulzusom? -
SztiviVander
őstag
válasz bigdady #2458 üzenetére
hordozhatós vérnyomásmérő vagy ekg? rajtam volt tavaly 24 órás vérnyomásmérő (kár hogy akkor még csak az 1a-m volt), de a kiértékelésnél kiderült hogy ha nem fexel 24 órán át akkor az is éppúgy tud marhaságokat mérni (vagy egyáltalán nem tud mérni) mint bármi más. az ekg az talán kevésbé allergiás a mozgásra. most egy darabig ment a band2 negyed órás mérésekkel band tools-al (ami ráadásul most már minden mérésnél kétszer mér egymás után) és kb minden 10-15. mérés volt olyan aminél gyanúsan alacsony vagy magast pulzust logolt.
-
szpali
addikt
válasz bigdady #2227 üzenetére
Létezik a xiaomi kínálatában levegő minőség mérő, és november 10én lesz valami termék bejelentés is
http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-teases-home-air-quality-tester/[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Tibko8
senior tag
válasz bigdady #2227 üzenetére
Levegőből
Nem tudom. Miért azt is méri? Milyen rejtett funkció ez hogy augusztus óta nem láttam még?
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
R a y
senior tag
válasz bigdady #2006 üzenetére
Újítás: ha a karotokat elforgatjátok a tengelyetek körül, akkor úgy is tudjátok az infokat váltani, úgy hogy nem nyomjátok meg a kapacitív gombot.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Zoty4
őstag
válasz bigdady #1527 üzenetére
En nem ertem miert rinyal minden androidos h milyen zart az ios, kb minden ertelmes program megjelenik iosre is, sot meg az emberek nagyobb szazaleka hajlando is fizetni egy programert, es nem csak lewarezolja az apkt ugyebar
Azt se teljesen ertem miert ilyen ostoba a gyari app, ott van etalonnak a fitbit, masoljak le es elegedett lennek. Jelenleg megvan par honapja a miband2 es nagyon nem erzem jo vetelnek mert kb meg tudom rajta nezni az orat, amit a masik kezemen levo automata oran is. Pulzust meg nyomkodni kell h merje mar meg. Jelen allas szerint vicc kategoria szamomra, pedig a design, anyaghasznalat, megoldas remek lenne, a fitbit charge hr utan ami szejjelmalt, de tudasban a kanyarban sincs ez a szar[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz bigdady #1176 üzenetére
Végre. Már pont írni akartam hogy a dátum kijelzes hiányzik. Most már csak androidra is megkene jönnie.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
-
malnabokor
senior tag
válasz bigdady #1164 üzenetére
Köszönöm szépen!
Mennyire megbízható, beérkezik minden ezekről? (vagyis látom, nincsenek beállítva az appok, de a hívás, sms, email azok rendesen működnek?)
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
andrisbandi
őstag
válasz bigdady #1087 üzenetére
Androidon bt hiba volt az oka, h egyszer jelzett, egyszer meg nem. Repülő módból visszakapcsolva a telót döglődött a bt kapcsolat.
Mióta nem használok repülő módot nincs ilyen probléma.Próbáld ki, h kikapcs-bekapcs után megkapod e az értesítéseket.
Ha igen, az gyaúsan bt hibára utal a telefon részéről.Nekem csak Z1C-vel, gyári Loli 5.1-el ratyiskodott a bt.
Vettem egy olcsó kínai dual simes A5 Easy-t, azzal tökéletes volt mindíg, repülő mód után is...Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Tibko8
senior tag
válasz bigdady #1052 üzenetére
Annak kéne de nekem azzal sem teszi fel pedig egy ideje azt a verziót használom.
-
bigdady
nagyúr
Rájöttem miért nem jelzett fb és emailt a miband.
Nem elég az appoknak bekapcsolni az értesítéseket iphonon hanem az értesítési központban való megjelenítés kapcsolót is be kell kapcsolni. Nekem email es fb esetén ez nem volt behúzva
Megírom a supportnak ha már birkák voltak és nem tudtak segíteni csak mutogattak... -
Benyuss
tag
Androidon a tools miatt van okosébresztő, így a fix ébresztést nem használom. Egyszer viszont kipróbáltam és rájöttem a trükkjére is.
Most többször is rápróbáltam és ez megy a MiFit által beállított ébresztőkön is.
A csuklód mozgatására kikapcsol az ébresztő. (kör-körös mozdulattal, mintha egy kulcsot forgatnál csak nagyon gyorsan.[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
Androidon "1s esetén", és gondolom a Mi band 2-nél is maga a pánt végzi az okos ébresztést.
A teló és az aktiváló program csak addig kell, amíg
1. a Mifitben kikapcsolod az ébresztést
2. Mi band toolsban, vagy Notifyben beállítod az okos ébresztést
Ennyi.Szerintem almás telóval is működne ez a módszer. Arra gondolok, h egy androidoson beállítani, de elötte Iphone Mi fitjében is ki lenne kapcsolva az ébresztés. Így az ébresztéshez nem nyúlna.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
soldner
tag
Szintén.
Vagyis pont ezekkel a dátumokkal jön nekem is a Bangoodról.
Szerintem 8-án nem adták fel. Se neked, se nekem, se másnak.
Egyszerűen csak megírták a csomagszámot amit ők generálnak.
Ha jól emlékszem a weboldalon a terméknél ott volt az információ, hogy várhatóan július 13-án lesz belőle ismét raktáron.
Most azt jelzi a Bangood oldala, hogy van raktáron. Tehát hamarosan aktiválódik majd a csomagszám és benne lesz a rendszerben.
Még itt lehet figyelni, sokszor pontosabb infót ad mint a mi Postánk.
http://www.17track.net[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
"okos ébrsztés"
Beállítod pl 06:00-ra, akkor figyeli az eszköz egy fél órás intervallumban mikor vagy a legéberebb stádiumban, és akkor ébreszt fel. Ebben az esetben 05:30 és 06:00 között, pl 05:35-kor."smart alarm"-két a playen találsz ilyen progikat telóra, ki lehet próbálni.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- Kriptovaluták és az adózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...