Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
" Edzés közben (Futás + Crossfit) a pulzusmérés egy csomószor nem sikeres, mozgatom, tisztítgatom az alját, utána néha sikerül. De szerintem nagyon sok falsot mér, kb 10/5-ször találja el jól a pulzust."
és ezen mit csodálkozol? egy filléres eszközről van szó, sőt ez annak is csak egy mellékes funkciója. lehet venni 15-20k-ért pulzusmérő órát+mellkaspántot, az pontosan mér, én azt használom futáshoz. a mi band-en ez a funció max viccnek jó... -
Djuree
félisten
mi band tools-al el lehet érni vhogy a szöveges sms-t, email-t meg h kiírja ki hív? vagy ha nem akkor mit kell feltennem?
-
Djuree
félisten
esetleg karpánttal a telót beviszed a vízbe (futáshoz régen azt használtam, én is szoktam ügyeletes lenni és akkor elérhető kell legyek, vízben meg még a súlyát se éreznéd). az tudtommal vízálló. bár egy 200k+ -os telót akkor se vinnék vízbe ha egy darabból lenne az egész kiöntve.
-
Djuree
félisten
válasz
AMDaZERG_1 #3028 üzenetére
hát ha szabályozza akkor meg mi volt a kérdés?
-
Djuree
félisten
válasz
m4csk4fogo #3025 üzenetére
akkor a pár100-al jól tippeltem.
annál többel sztem nem érdemes tölteni egy ilyen kis akksit...
-
Djuree
félisten
mi band tools-al miért nem működnek nálam az értesítések? engedélyezve van a gyári app is meg a tools is pedig. folyamatos kapcsolat is megvan. gyári appban minden ki van kapcsolva. droidos teló.
mod: lehet egy restart most megoldotta..
-
Djuree
félisten
vajon a kicsit több mint 22 dolcsira kell majd vámot fizetni? mert 22 eurónál kevesebb tehát nem kéne, de lehet 22 eurónak számolják és akkor kell. mert nem hiányzik....
G4ga: én még nem rendeltem semmit hozzá de egy fém szíjon én is agyalok. be tudod linkelni?
-
Djuree
félisten
hol most a legolcsóbb a mi band 2? külföld is!
venni akarok, gearbesten 24 dolcsi. van ennél olcsóbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest