- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
" Edzés közben (Futás + Crossfit) a pulzusmérés egy csomószor nem sikeres, mozgatom, tisztítgatom az alját, utána néha sikerül. De szerintem nagyon sok falsot mér, kb 10/5-ször találja el jól a pulzust."
és ezen mit csodálkozol? egy filléres eszközről van szó, sőt ez annak is csak egy mellékes funkciója. lehet venni 15-20k-ért pulzusmérő órát+mellkaspántot, az pontosan mér, én azt használom futáshoz. a mi band-en ez a funció max viccnek jó...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
nem tudom, azt nem ismerem.
sszemtelen: nekem ez a mi band tools nem annyira tetszik. lehet jobban jártam volna a másikkal. ez nem tud szöveges értesítéseket...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
mi band tools-al el lehet érni vhogy a szöveges sms-t, email-t meg h kiírja ki hív? vagy ha nem akkor mit kell feltennem?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
esetleg karpánttal a telót beviszed a vízbe (futáshoz régen azt használtam, én is szoktam ügyeletes lenni és akkor elérhető kell legyek, vízben meg még a súlyát se éreznéd). az tudtommal vízálló. bár egy 200k+ -os telót akkor se vinnék vízbe ha egy darabból lenne az egész kiöntve.
[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
a leírásában ez áll. én nem próbáltam csak azt írtam ami a hivatalos közleményében van.
hatótáv nekem 20-25 méter kb.
igen visszacsatlakozik.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
hol dolgozol te bakker h s7 edge a céges teló? én örülnék egy nokia 3310-esnek is.
nem vizálló az óra sztem, vagyis csak fröccsenő viz ellen véd...
amúgy erősen rezeg, futás közben is simán érzem.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz AMDaZERG_1 #3028 üzenetére
hát ha szabályozza akkor meg mi volt a kérdés?
-
Djuree
félisten
válasz m4csk4fogo #3025 üzenetére
akkor a pár100-al jól tippeltem. annál többel sztem nem érdemes tölteni egy ilyen kis akksit...
-
Djuree
félisten
sztem a mobiltöltő túl sok árammal tölti. az olyan 1000mA körül szokott lenni, ennek meg nagyon kis akksija van, az usb sztem pár 100mA-nél nem tölti többel, azzal töltsd.
-
Djuree
félisten
mi band tools-al miért nem működnek nálam az értesítések? engedélyezve van a gyári app is meg a tools is pedig. folyamatos kapcsolat is megvan. gyári appban minden ki van kapcsolva. droidos teló.
mod: lehet egy restart most megoldotta..
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
vajon a kicsit több mint 22 dolcsira kell majd vámot fizetni? mert 22 eurónál kevesebb tehát nem kéne, de lehet 22 eurónak számolják és akkor kell. mert nem hiányzik....
G4ga: én még nem rendeltem semmit hozzá de egy fém szíjon én is agyalok. be tudod linkelni?
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
hol most a legolcsóbb a mi band 2? külföld is!
venni akarok, gearbesten 24 dolcsi. van ennél olcsóbb?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone