-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
bach66
tag
Az előző kérdésemre valaki?
Senki sincs, aki a Mi Band Tools-t használja, és jól működik neki az SMS kijelzése?Előtte a Notify-t használtam, s most is azt használnám, de újabban többször eldobta a bluetooth kapcsolatot, így megbízhatatlanná vált, ezért próbálom a Mi Band Tools-t.
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
Volna 1-2 kérdésem,kérlek ne küldjetek el a pi..ba mert,éppen elég volt,hogy a play-röl nem tudok megvásárolni egy nyamvadt 700 ft-os appot mert nem fogadja el a maestro kártyámat, a paypal fiókommal sem bírtam rábeszélni.
Röviden akkor ma jött meg az eustockos kütyüm,rátettem a mifit gyári appot,ez egy dolog.
Tud-e a cuccos nem fogadott hívást ,sms-t stb,vizuálisan is kijelezni ,mert most csak rezgéssel értesít ami számomra nem elegendő,zajos munkahelyen meló közben nem veszem észre."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan app amivel a bejövő hívást fel lehet venni/elutasítani a karkötővel? -
FingR86
őstag
Én úgy látom, ez még mindig élő akció:
nekem is ezzel érkezett, nem kértem hozzá tracking-et sem mégis adtak azt is.
-
FingR86
őstag
a GAMISS-os 18$ már nem él ? Nekem még annyiért jött januárban.
-
Kn0rB
csendes tag
Sziasztok!
Honnan lehet kintről megbízhatóan rendelni? tinydeal-en és banggood-on nézem, most 26-28 dollár körül van, nem tudom az át fog-e csúszni vámon :/ szerintetek? az eu-s raktárak kifogytak :/ -
bach66
tag
Aki a Mi Band Tools-t használja SMS kijelzésre, tudna segíteni?
Az a problémám, hogy az SMS ikon után kezdené megjelentetni a szöveget, de rögtön kikapcsol a képernyő. Nincs idő elolvasni.
Mit kell beállítani, hogy tovább mutassa a szöveget? -
andrisbandi
őstag
válasz Sutee89 #3677 üzenetére
Tapasztalatlan kollégáknak félrevezethető lehet az ilyen igény felhozása;
"Sportolás közbeni pulzusmérés"
- Sem a Miband, sem a sokkal drágább, de ezen az elven működő pulzusmérők nem tudnak pontosan mérni mozgás közben.Arra még mindíg a mellkaspántos pulzusmérők valók.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Sutee89
aktív tag
válasz Kutykurutty7 #3673 üzenetére
Kutykurutty7 és oris:
Köszi a választ mindkettőtöknek. Írtam azért a Notify&Fitness app fejlesztőjének is erről, hátha a jövőben megoldható a dolog. A válasza:
Hi Peter,
without phone connected with band, app can only collect steps data. Heart data can't be tracked due to mi band firmware limitations.
I agree with you, it's a limitation, I hope they will made a change on firmware to allow this feature (like sleeping assistance)
Thank youEzek szerint valóban nincs különbség a manuális és automata mérések tárolása között, remélhetőleg egy új firmware-rel aktiválják ezt a funkciót.
Kézzel indítani a pulzusmérést meg elég kivitelezhetetlen (főleg úszásnál, amikor a víztől amúgy is össze-vissza érzékel).
-
oris
aktív tag
válasz Kutykurutty7 #3673 üzenetére
A kézzel indított pulzusmérést tárolja és szinkronizálja. Próbáld ki.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz Sutee89 #3667 üzenetére
A Mi Band 2 nem képes arra, hogy eltárolja és egy idő után szinkronizálja a pulzusmérés eredményeit a telefon felé. Csak a telefonnal való folyamatos bluetooth kapcsolattal tud bizonyos időközönként (automatikusan) pulzust mérni.
[ Szerkesztve ]
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
hattrickuser
aktív tag
válasz Criminal017 #3670 üzenetére
Hálás köszönetem a gyors válaszért!
Az említett B0-ra már van vevőm, akkor már rendelem is ezt a típust!Nem tudtam hogy fogalmazzak, de most hogy "mondod"
-
Criminal017
őstag
válasz hattrickuser #3669 üzenetére
Elég röviden válaszolnék, az összes kérdésedre igen a válasz.
Karlendítés?!
-
hattrickuser
aktív tag
Egy kis tapasztalati információra lenne szükségem, talán tud valaki segíteni. Előre is köszönöm!
Egy Huawei B0-t cserélek le. Alapvetően 2 funkció miatt van szükségem rá. Egyrészt az óra kijelzése fontos számomra (ne kelljen mindig elővenni a méretes telefont a zsebemből pl. mikor buszon ülök), illetve maximális hangerő mellett is lemaradok alkalmanként egy bejövő hívásról - üzenetről, a zajos munkahelyemen. Az említett B0 jó lett volna, de nagyon érzéketlen a kijelzője (erre mindenki panaszkodik). Zavaró volt, hogy minden kézlendítésnél bekapcsolt, így csak érintésre történő képernyőmegjelenítés volt beállítva, de azt meg minden 10-ből 5 alkalommal érzékelte. Ez így használhatatlan számomra sajnos.
Ennél a típusnál be lehet állítani, hogy csak az érintőgomb megnyomására aktiválja az óra kijelzőjét (karlendítésre ne)? Illetve az érintőgomb érzékenységére nem lehet panasz, tökéletes?
A bejövő hívásokra, üzenetekre, illetve a megadott app-okra a kijelző bekapcsolásán kívül megfelelően erős a rezgése is? -
andrisbandi
őstag
válasz IceMan101 #3604 üzenetére
A probléma;
- Nem lehet párosítani a Mifitben, mert azt írja ki; egy másik személy használja.
- Ennek jelentése; már párosítva van egy fiókkal.Ez arra való funkció (és nem hiba), h más nem tudja használni a pántot. Mert csak egy Mi fiókkal használható.
- Nincs köze az eszközhöz amin/amiken a Mifit van.
Ezek felhőbe mentett adatok.Belépek egy teljesen más eszközön ugyan abba a Mi fiókba, és párosíthatom, használhatom is a pántot ezzel az új eszközzel...
- Ha mégis azt írja ki a telód;
"A karkötő egy másik személyhez van párosítva. Választassa le vele és próbálja újra!"
Pedig ugyan azzal a Mi fiókkal akarsz belépni, sőt
egy másik eszközön, ugyan ezzel a Mifiókkal belépve már le is választottad a Mifitben...
- Akor csak arra tudok gondolni, h a felhő számára nem történt meg a leválasztás. Pl nem volt internet ezen az eszközön a leválsztáskor.A telefon saját topikjában kellene rákérdezni a szakiktól, ha a telón amúgy minden szoftver gyári.
(Módosított Androidhoz és nem playes appokhoz nagy adag szerencse kell a rendes működéshez, a hozzáértésen felül.)
Vagy belépve a telefon topikjába; jobbra fennt találod a keresőt.[ Szerkesztve ]
-
Sutee89
aktív tag
válasz Sutee89 #3603 üzenetére
Sziasztok!
Erre esetleg valaki?
Néhány sporthoz egyszerűen nem tudom magammal vinni a telót. Nem tud olyat a karpánt, hogy elindítok egy tevékenységet, adott időközönként mért pulzust, közben mér lépésszámot, és mikor ismét telefonközelben vagyok (bluetooth on), akkor szinkronizál és kiértékel? Bluetooth nélkül nem működik az automata pulzusmérés?
-
Tündike25
tag
válasz albandy #3659 üzenetére
Szia! Köszi a gyors választ!
Az érintés figyelés kötés bekapcsolására gondolsz? Csináltam mintát a Hivasnemitas kapcsolohoz, amit a tesztnél fel is ismer, de élesben hiába nyomogatom a gombot nem csinál semmit csörgés alatt... Ráadásul a Miband minden gombnyomásra rezeg ezután.. Hogyan állitsam be?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ios 10 , es iphone 6s alatt akarnank hasznalni ezt a csoda karkotot de nem jelez hivasnal( neha igen de tobbszor nem) pedig ez az opcio fontos lenne. Nalam droidon nincs ilyen problema hibatlanul rezeg minden bejovo hivasnal. Van valakinek 5lete mit lehetne tenni?
3njoy the Lif3
-
albandy
tag
válasz Tündike25 #3657 üzenetére
- úgy tudom az értesítések kijelzési ideje nem állítható ,sajnos, sztem is rövid ideig mutatja
"És arra van lehetőség h a Miband gombjának lenyomásával mondjuk elnémitsam a telefon csörgést?"
igen a mi bandage nevű appalNirvatti : nem tudom nekemmost fent van a mi bandage próbáld ki , de nekem anélkül is működött ....
[ Szerkesztve ]
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Be lehet állítani vhogy, h az értesítések ikonjai (pl sms) hosszabb ideig jelenjenek meg a kijelzőn és ne csak pár másodpercig?
És arra van lehetőség h a Miband gombjának lenyomásával mondjuk elnémitsam a telefon csörgést?
Köszi! -
DaDa
senior tag
Érdekes dolog történt. Most vettem észre, hogy a nem érzékeli a gomb ha hozzáérek. gyári Mi fit és Notify and fitness van fent. Mindkettőt töröltem újratelepítettem, telót újraindítottam. Sőt még firmware frissítés is lefutott de semmi. Minden működik rajta a gombon kívül. Reggel még munkába menet jó volt. Nem merem leválasztani mert az újrapárosításhoz kell a gomb. Így legalább jelez. Most nincs nálam a töltő bölcső de otthon rádugom hátha kap egy löketet. Esetleg más ötlet?
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
-
Wesder
félisten
A Mi Fit is kiírja a neveket, csak angol nyelvű mobil kell hozzà.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
felixo
őstag
Megvettem a Tools-t.
Alvás monitorozás van benne ?
Ha igen, akkor hol találom ?Redmi Note 9
-
evooo
aktív tag
Mi toolsba meg lehet oldani, hogy ne kerdojelet irjon ekezetes karakter helyett?
-
Boresz
tag
válasz Exelsior24 #3620 üzenetére
Szia!
Mi Bandage hívófél megjelenítés: ott van hogy további információk: Beállítások/Szöveges ikon beállítások, majd a Leírás részben le van írva részletesen, röviden:
- telefon nyelve legyen angol
- Mi Fit indítása
- megvárod míg a firmware frissül
- visszaállítod a telefon nyelvét magyarrakész.
-
felixo
őstag
Tudnátok pár képet mutatni a hívó nevének kijelzéséről ?
Erősen gondolkozom a Tools megvásárlásán.Redmi Note 9
-
HoaryFox
őstag
-
Boresz
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék aki már használta, az üzenet tartalmának megjelenítése mennyire hasznos funkció, tényleg élvezhető x üzeneten keresztül elolvasni egy beérkező üzenetet, vagy csak nekem fura ez?
És ha több email, messenger üzenet is jön akkor 1 percig villog a karkötő?
-
HoaryFox
őstag
Jelentem, 3.0-s Mi Band Tools és tökéletesen megjelennek az értesítések valamint a kontakt nevek. Mi Fit is fent van azért
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
felixo
őstag
Talán a Mi Fit-ben is megcsinálják ezt.
Redmi Note 9
-
bigdady
nagyúr
válasz gyulavezir #3625 üzenetére
De akkor nem keveredik ossze a kijelzés?
-
Tibko8
senior tag
Ja és még ha Messenger viberen (vagy bármi máson) jön üzenet akkor annak tartalmát is kiírja.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
bigdady
nagyúr
Mi band tools használatához töröljem a mifit alkalmazást?
-
Tibko8
senior tag
Mi Band tools most frissült és most már nem a telefonszámot írja ki ha hívnak ha nevet is és nem kell mokolni semmit.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
felixo
őstag
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha szeretném, hogy a híváskijelzésnél kiírja a nevet is azt hol kell beállítani a Mi Bandage programban, mert olvastam hogy 2 lehetőség van, 1. vagy átállítom a telefon nyelvét angolra és akkor a MI Fit alap programban bekapcsolom, vagy pedig a 2. lehetőség, hogy a Mi Bandage-et használom és ebben bekapcsolom, le is töltöttem ezt a Mi Bandaget és egy helyen be is kapcsoltam benne, de mégsem írja ki a neveket.
Aki használja ezt a Mi Bandaget légyszi írja le hogy kell pontosan, plusz még azt hogy ebben a MI Bandage-ban hol lehet Appok-at hozzáadni hogy azok értesítéseit kijelezze. Köszi.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
drag
tag
válasz gyulavezir #3617 üzenetére
Szuper. Kellett állítgatni vmit vagy csak frissítés után egyből tudta?
Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Dome 1080p, Xiaomi Mi Box3, Xiaomi Stratos, Xiaomi Mi Robot, Xiaomi Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 9S
-
oris
aktív tag
válasz gyulavezir #3617 üzenetére
Valamint üzenetek szövegét is kiírja (messenger, viber...).
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
gyulavezir
aktív tag
Mi Band Toolsra is megjött a névkijelzés, most már perfekt.
Csak ajánlani tudom! -
tahepa
senior tag
Bandavezér alkalmazással működik az email-sms stb értesítés.A másikkal van valami probléma nálam.
-
Silentfrog
veterán
válasz Silentfrog #3613 üzenetére
Gondoltam letörlöm a Mi fit-et és jratelepítem. Mikor bejelentkeznék elutasít. Jelszó emlékeztető a telefon számomra meg is jön a kód. Telsz szám új kóddal próbálkozok sikertelen. ilyen volt már valakinek?
-
IceMan101
újonc
válasz andrisbandi #3605 üzenetére
Hali !
Igazad van ! Bocsi ! Nem akartam senkit félre vezetni ! Szóval ezt írja ki amikor a Mi Fit programmal párosítani szeretném : A karkötő egy másik személyhez van párosítva. Választassa le vele és próbálja újra !
Ilyenkor mit tudok tenni ? Köszönöm a segítséget még 1x !!!
-
Silentfrog
veterán
Pár napja telepítette a telefon a Mi fit frissítését. Azóta ha meg szeretném nyitni az alkalmazást akkor firmware-t szeretne frissíteni de nem tudja, sikertelen lesz. Kinyomom és kezdi előlről, és persze nem tudja frissíteni.
Ilyenkor mit tudok tenni hogy tudjam használni az alkalmazást? Eddig mindig sikeres volt a Miband frissítése ,de most nem. -
andrisbandi
őstag
válasz Exelsior24 #3611 üzenetére
Gondolom csak tesztelve, hibátlanként adják el.
De én egy drágább telóval jártam hasonlóan. Este kicsomagolva még jó volt, reggelre meg "magától" elromlott a kijelzője.... Visszaküldtem, vissza is fizették.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Exelsior24
aktív tag
válasz 2thletme2day #3602 üzenetére
Banggood-on olvasgattam a negatív értékeléseket és ott vannak olyan leírások pár, hogy volt akinek pár nap alatt tönkrement a kijelző vagy alapból nem is működött mint nálad. Esetleg még volt olyan akinél az akksija volt hibás és 1-2 nap alatt folyton lemerült.
Amúgy találtam róla egy robbantott ábrás képet és a gomb és a kijelző ugyan azon az elektronikai kis panelen van rajta, szóval ha valami gond van azzal a panellal, akkor szerintem előfordulhat, hogy se a kijelző, se a gomb nem reagál semmire. Valószínűleg hibás a tiédnél ez a panel, vagy valamiért meghibásodott.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
tahepa
senior tag
Eddig volt öröm.
Az email értesítések megint nem működnek....furcsa kicsit de ma jelezte a program ( Notify& Fitness ) az újabb frissítési lehetőséget és azóta kuka az értesítés funkció. Nem frissítettem de nem is értesít emailokról , sms -ről....csak a telefon hívásokról.[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz AMDaZERG_1 #3607 üzenetére
nem értem miért nyúlnak hozzá egy már működő dologhoz, azt elb*szva
gondolom itt is ugyanúgy mozgás alapján, gyorsulásmérő figyeli és érzékeli az elalvás/ébredés időpontját, mint az 1es verzióban. Az elalvást legalább nekem jól lövi be, csak az ébredés nem megy még neki[ Szerkesztve ]
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz FingR86 #3606 üzenetére
Én is tapasztalom az alvás figyelésének pontatlanságát, de volt olyan FW+SW mikor véleményem szerint jobb volt. Mostanában a Notify is szerencsétlenkedik alvás terén. Szerintem az FW van kicsit eltolva, vagy mikor milyen hangulatában van a karkötő
Ma mindkét program mellényúlt.
A Fit szerint 03:44 -kor aludtam el, ami valóságban 04:30 körül lehetett a Notify szerint meg 05:46 -kor aludtam el.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
FingR86
őstag
kicsit olyan furi érzés ez a karkötő dolog...
a 2-es verzión javult a lépés számlálás, de az alvás elemzés meg sokkal pontosabb értékeket mutatott az 1-es verzio esetében. Nem értem miért nem lehet a kettőt egybe gyúrni vhogy.
ma reggel 6kor felkeltem és kislattyogtam a wc-re, aztán meg 50 percet forgolodtam az agyban amíg meg nem szólalt az ébresztő.
rajtam volt mind2 karkötő. az 1-es verzión bekapcsolva az intelligens ébresztés, és mivel észlelte hogy ébren vagyok, nem is jelzett csak pontosan 06:50kor, amikor az ébresztő is jelzett a telon.
a 2-es verzió meg azt mondja hogy 6:50kor keltem fel. Azt se tudja hogy 6 orakor már ébren vtam meg még ki is mentem.
szóval az 1es verzió sokkal pontosabb alvás elemzés tekintetében. lépés szamlalasban pedig a 2-es verzió a pontosabb.
olyan nehéz dolog lenne ezt a fejlesztőknek össze gyúrni?
na meg újra vissza tenni a mi fit-be az intelligens ébresztést. 1 héten keresztül ébredtem a 2es verzióval, de minden bajom volt mikor fel kellett kelni. Állítottam rajta külön progival intelligens ébresztést is, de a telo doze módja úgy kilőtte mint a sicc.2 napja újra elő vettem az 1es verziót, és azóta frissen és üdén ebredek.
-
andrisbandi
őstag
válasz IceMan101 #3604 üzenetére
Ilyenről még nem volt infó.
- Csak olyanról, h "másik személy használja".Egyszerre csak egy Mifiókkal lehet párosítani.
Az eszköz mindegy.
A lényeg, h ugyan azzal a Mifiókkal kell belépni az új eszközön is. Egyből párosodik és működik.Másik fiókkal csak úgy lehet használni, he elötte a Mifitben leválasztja az ember.
Próbáld meg másik telóval. Ha azzal okés, akkor a pánt jó.
-
IceMan101
újonc
Sziasztok !
A problémám a következő ! Van egy Mi band 2 órám meg egy Xiaomi Redmi 3s telefonom. A telefonra fel van telepítve a Mi fit program. Viszont amikor párosítani szeretném akkor azt írja ki, hogy szüntessem meg a párosítást mert egy másik készülékkel már párosítva van. Ez igaz is volt még akkor amikor megvettem, mert kipróbáltam a Tablet készülékemmel. Akkor még nem volt meg a telefonom. De most hogy van már telefonom hozzá így azzal szeretném használni. De nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baj. Többször próbáltam már azt is hogy a tablettel újra telepítem és leválasztom. Az sikerült is. Csak a Mi Fit program nem hajlandó rendesen működni.
Előre is köszönöm a segítségeteket ! -
Sutee89
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap elvittem focizni a karpántot. Google Fit appban bekapcsoltam a foci tevékenységet, majd letettem a telót. Mi Fit-ben nem állítottam semmit.
Lett 11 ezer lépésem, de sajnos csak sétálásként regisztrálta a Mi Fit (ezt az adatot kapja meg a Google Fit). Utólag nem is tudom módosítani, hogy a séta az valójában futás volt (még ha szakaszos is). Direkt mértem meccs közben pulzust is (összesen ötször) 120-140 között. Az elégetett 110 Kcal szerintem nem valós
Van valami mód, hogy telefon nélkül felismerje a pánt, ha futok, mérjen folyamatosan pulzust?
A "Viselkedés címkézés" mi pontosan? Ha megtanítom a pánttal, hogy milyen, ha focizom, később felismeri magától?Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Exelsior24 #3600 üzenetére
Ha kijelző hibás akkor az érintős gomb sem működik? Mi fittel való párosításkor amikor megtalálja a bandet kiírja, hogy érintse meg a gombot. Erre sem reagál semmit akárhogy is tapogatom. Ahogy elnéztem a kijelző és az érzékelők gomb nem egybe van.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!