- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz tomboy0013 #1981 üzenetére
Náluk folyamatosan változnak az árak.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
veterán
Ma láttam egy új jelöltet is. Bár drágább, de izmosabb és egyedibb is. Zenfone 7pro. Remélem lesz teszt belőle.
-
r0by
addikt
válasz Graphics #1999 üzenetére
Ez az enyém.
Nem biztos, hogy most innen a legolcsóbb, ellenben mikor én vettem, akkor az volt -
TpS
őstag
Ma jött meg a tok az amazonról, ilyet használtam a note 10-en is, az oldal is recés. [link]
-
FNZ
őstag
ezek szerint jön valami középkategóriás POCO: A Snapdragon 732G elsőként a Xiaomihez leányvállalata, a POCO építhet okostelefont.
-
snecizero
senior tag
Múlt héten szerdán rendeltem a turbado tól a telefont. Még mindig nincs itt. Holnap vagy jövő héten hétfő az esélyes. Azért kicsit lassú ez a kiszállítás.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Toth_Jani
őstag
válasz szabi__memo #2016 üzenetére
Hát a szövegből nem ezt olvasom ki.
"Informálni szeretnénk Önt: Kedves Megrendelőnk !
A mai napon külföldi raktárunk a megrendelését átadta a futárszolgálatnak. Lentebb megtalálja a csomagszámot,..."
A Turbadonál a raktáron nem jelenti azt hogy itt az országban raktáron van, és a +4 nap szállítás is csak a rendelés leadásakor derül ki, a Web oldalon sokkal jobban néz ki a dolog.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz szabi__memo #2016 üzenetére
Nem itthonról szállítják.
FZN
Kamuzik ott valaki. Telekom kiemelt ügyfélszolgálat azonnal bekapcsolja és jön is róla SMS, de a Telenor ugyan ez.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Miért nem hívja fel a kapcsolattartód a kiemelt üfsz-t? Ott azonnal bekapcsják.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tiédetis
senior tag
válasz INGJOKE #2011 üzenetére
Álomvilág
Minden jó legyen? Volt pár telefonom, de ilyennel még nem találkoztam
Árakkal vigyázni, mert asus sem egységes piacra gyárt. Anno néztem őket, ami olcsóbb volt, azok pl. alapból bré20 mentesítettek voltak.
Támogatottság fontos.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
veterán
Budapesten a 17. kerület környékén meglehet valahol nézni a telefont élőben? Kézbe venni meg ilyenek.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Néha csinál olyat a telefon, hogy hívnak, felveszem és hiába beszélek, beszélnek, nem hallok semmit és a túloldalt sem. Ilyenkor letesz, és újra hív azután jó. Más valakinél fordult már elő? Telekomos vagyok, ugyanazt a imk kártyát használom mint ez előző telómban, miui 12.0.3 global van fent.Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Most rendeltem magamnak egy ilyen telót, ár érték arányban úgy gondolom most a legjobb a piacon. ( OnePus 6 ról váltok)Kérdésem az lenne , hogy normál használattal milyen akkuidőre lehet számolni? 1 napot elmegy gond nélkül?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
tomboy0013
veterán
Mobilex természetesen visszadobta a megrendelésem mert nincs a termékből. Szinte éreztem, nem is magyar cég lenne ha reális készletet mutatna a weboldal. Azért megkérdeztem, hogy van-e más színben ha már ők nem ajánlották fel.
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
válasz tomboy0013 #2040 üzenetére
Hívtam a gls t és ott egy kedves női hang azt mondta, hogy rossz irányba küldték. Jövő héten tudják csak szállítani. Nagyon kedvesen megköszöntem és szépen elköszöntem. Tényleg ! Úgy hogy akkor remélem azért két héten belül csak ide ér ! Pont az én csomagomat szúrják el ezt nem hiszem el ! Kéne beszélnem egy rontás levevő emberrel. Úgy vagyok vele hogy már át sem veszem, de ha már ennyit vártam rá.
-
Krogoth
senior tag
válasz tomboy0013 #2043 üzenetére
Mobilex.hu
-
Krogoth
senior tag
válasz tomboy0013 #2045 üzenetére
Olvastam és ezért ajánlottam, csak egy "kicsit" benéztem
Nem tudom mit sikerült olvasnom a mobilexed helyett, amiért mobilexet ajánlottam -
snecizero
senior tag
Lehet ha a holdról rendelem előbb ide ér ! Most 80000 ért tudnék venni egy mi note 10 lite ot. 54000 olcsóbb. Nagy a kísértés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest