- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Lehet ha a holdról rendelem előbb ide ér !
Most 80000 ért tudnék venni egy mi note 10 lite ot. 54000 olcsóbb. Nagy a kísértés.
-
Krogoth
senior tag
válasz
tomboy0013 #2045 üzenetére
Olvastam és ezért ajánlottam, csak egy "kicsit" benéztem
Nem tudom mit sikerült olvasnom a mobilexed helyett, amiért mobilexet ajánlottam -
Krogoth
senior tag
válasz
tomboy0013 #2043 üzenetére
Mobilex.hu
-
snecizero
senior tag
válasz
tomboy0013 #2040 üzenetére
Hívtam a gls t és ott egy kedves női hang azt mondta, hogy rossz irányba küldték. Jövő héten tudják csak szállítani. Nagyon kedvesen megköszöntem és szépen elköszöntem.
Tényleg ! Úgy hogy akkor remélem azért két héten belül csak ide ér ! Pont az én csomagomat szúrják el ezt nem hiszem el ! Kéne beszélnem egy rontás levevő emberrel.
Úgy vagyok vele hogy már át sem veszem, de ha már ennyit vártam rá.
-
tomboy0013
veterán
Mobilex természetesen visszadobta a megrendelésem mert nincs a termékből. Szinte éreztem, nem is magyar cég lenne ha reális készletet mutatna a weboldal. Azért megkérdeztem, hogy van-e más színben ha már ők nem ajánlották fel.
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Most rendeltem magamnak egy ilyen telót, ár érték arányban úgy gondolom most a legjobb a piacon. ( OnePus 6 ról váltok)Kérdésem az lenne , hogy normál használattal milyen akkuidőre lehet számolni? 1 napot elmegy gond nélkül?
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Néha csinál olyat a telefon, hogy hívnak, felveszem és hiába beszélek, beszélnek, nem hallok semmit és a túloldalt sem. Ilyenkor letesz, és újra hív azután jó. Más valakinél fordult már elő? Telekomos vagyok, ugyanazt a imk kártyát használom mint ez előző telómban, miui 12.0.3 global van fent. -
Budapesten a 17. kerület környékén meglehet valahol nézni a telefont élőben? Kézbe venni meg ilyenek.
-
-
kano
nagyúr
válasz
szabi__memo #2016 üzenetére
Nem itthonról szállítják.
FZN
Kamuzik ott valaki. Telekom kiemelt ügyfélszolgálat azonnal bekapcsolja és jön is róla SMS, de a Telenor ugyan ez. -
Toth_Jani
őstag
válasz
szabi__memo #2016 üzenetére
Hát a szövegből nem ezt olvasom ki.
"Informálni szeretnénk Önt: Kedves Megrendelőnk !
A mai napon külföldi raktárunk a megrendelését átadta a futárszolgálatnak. Lentebb megtalálja a csomagszámot,..."
A Turbadonál a raktáron nem jelenti azt hogy itt az országban raktáron van, és a +4 nap szállítás is csak a rendelés leadásakor derül ki, a Web oldalon sokkal jobban néz ki a dolog. -
snecizero
senior tag
Múlt héten szerdán rendeltem a turbado tól a telefont. Még mindig nincs itt.
Holnap vagy jövő héten hétfő az esélyes. Azért kicsit lassú ez a kiszállítás.
-
FNZ
őstag
ezek szerint jön valami középkategóriás POCO: A Snapdragon 732G elsőként a Xiaomihez leányvállalata, a POCO építhet okostelefont.
-
TpS
őstag
Ma jött meg a tok az amazonról, ilyet használtam a note 10-en is, az oldal is recés. [link]
-
r0by
addikt
válasz
Graphics #1999 üzenetére
Ez az enyém.
Nem biztos, hogy most innen a legolcsóbb, ellenben mikor én vettem, akkor az volt -
Ma láttam egy új jelöltet is. Bár drágább, de izmosabb és egyedibb is. Zenfone 7pro. Remélem lesz teszt belőle.
-
Noukoum
veterán
válasz
tomboy0013 #1981 üzenetére
Náluk folyamatosan változnak az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest