- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
Abszolút így van.
Nekem szerencsére a Xiaomi cuccok egyáltalán nem kellenek.
Az amúgy is a leg fajsúlyosabb rész a debloat szempontjából.A Google-s sorokat, viszont egy utánanézés után javaslom csak végrehajtani.
PL én törlöm a android autós dolgot is mert nekem nem kell...
még Bluetooth sincs az autóban :)Viszont jól észrevehetően kevesebb a fogyasztás debloat után.
-
-
tomboy0013
veterán
Tudom, hogy van rajta, csak gondoltam cserélem. Ezzel elég gyengén muzsikál az ujjlenyomat olvasó. A nagy ujjamat 2-szer is felvettem, de még így is van hogy negyedére se old fel, vagy 2-3 másodpercig is rajta kell tartanom az ujjam. Ami finoman szólva is a szánalmas kategória. 😄 Lehet csak az ujjam elb...ott, a mutatóra fel szokott szinte mindig oldani. Csak hát ugye nem azzal oldom fel legtöbbször mikor kézbe kerül a teló.
-
JKalo
tag
válasz
tomboy0013 #2394 üzenetére
Igen, használható dupla fóliával is :-)
Elvileg egy folia gyarilag már van rajta a tiedén is. -
tomboy0013
veterán
Van aki üvegfóliával használja a telót? Használható vele az ujjlenyomat olvasó?
-
fujifilm1
senior tag
Az eredeti debloat lista 3 fő szekciót tartalmaz:
1. Android és Google programok. (a lista készítő szerint felesleges appok)
2. Xiaomi specifikus (xiaomi cloud, mindenféle reklám és spy gyanús app)
3. Készülék független appok. (face netflix opera stb)
programokat uninstallál.A 3. szekciót nem másolom ide mert a mi (K30 Stabil eu ) romunkban nincsenek.
A 2. szekció a Xiaomi cloud related appok, - innen rengeteget töröl a script -
Nyilván ehhez viszont fontos hogy ne legyél belépve a xiaomi accountba és ne használd azokat a szolgáltatásokat. ez értelem szerű.
De nekem semmi nem kell ezek közül, és viszont amíg ezek fenn voltak rengeteg feles dolog elindult, zavart, és nyilván aksi fogyást is okozott.
Pl ilyet találtam a com.miui.daemon ra keresve:
[link] Ami azért elég érdekes...1. google szekció a listából sokat töröltem és párat ki kommenteltem, mert nekem kellenek.
Mégis a lista elején meghagytam kikommentelve (NFC, setupwizard, sound picker) - lehet másnak nem kell és akkor csak ki kell venni a kommentet hogy uninstallálja az appot.Amit nyugodt szívvel töröltem az Google/android szekcióból, az az email, browser, printspooler... stb. mert ezeket tudom mik és nem használom.
Itt írtam már régebben a debloat-ról.
Tehát a mostani lista:
#Android apps:
#pm uninstall --user 0 com.android.emergency
#pm uninstall --user 0 com.android.apps.tag
#pm uninstall --user 0 com.android.managedprovisioning
#pm uninstall --user 0 com.android.bluetoothmidiservice
#pm uninstall --user 0 com.android.hotwordenrollment.okgoogle
#pm uninstall --user 0 com.android.quicksearchbox
#pm uninstall --user 0 com.android.bips
#pm uninstall --user 0 com.android.hotwordenrollment.xgoogle
#pm uninstall --user 0 com.android.bookmarkprovider
#pm uninstall --user 0 com.android.calllogbackup
pm uninstall --user 0 com.android.printspooler
pm uninstall --user 0 com.android.stk
pm uninstall --user 0 com.android.browser
pm uninstall --user 0 com.android.email
pm uninstall --user 0 com.android.traceur
#Google apps:
#pm uninstall --user 0 com.google.android.apps.docs
#pm uninstall --user 0 com.google.android.apps.restore
#pm uninstall --user 0 com.google.android.soundpicker
#pm uninstall --user 0 com.google.ar.core
#pm uninstall --user 0 com.google.android.setupwizard
pm uninstall --user 0 com.google.android.apps.tachyon
#Xiaomi/MIUI/Baidu stuff:
pm uninstall --user 0 com.mi.health
pm uninstall --user 0 com.miui.zman
pm uninstall --user 0 com.miui.freeform
pm uninstall --user 0 com.miui.miwallpaper.earth
pm uninstall --user 0 com.miui.miwallpaper.mars
pm uninstall --user 0 com.miui.newmidrive
pm uninstall --user 0 cn.wps.xiaomi.abroad.lite
pm uninstall --user 0 com.miui.miservice
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.mi_connect_service
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.miplay_client
pm uninstall --user 0 com.miui.mishare.connectivity
pm uninstall --user 0 com.miui.huanji
pm uninstall --user 0 com.miui.misound
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.mirecycle
pm uninstall --user 0 com.miui.cloudbackup
pm uninstall --user 0 com.miui.backup
pm uninstall --user 0 com.mfashiongallery.emag
pm uninstall --user 0 com.miui.accessibility
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.account
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.xmsf
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.simactivate.service
pm uninstall --user 0 com.miui.daemon
pm uninstall --user 0 com.miui.cloudservice.sysbase
pm uninstall --user 0 com.mi.webkit.core
pm uninstall --user 0 com.sohu.inputmethod.sogou.xiaomi
pm uninstall --user 0 com.bsp.catchlog
pm uninstall --user 0 com.miui.vsimcore
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.scanner
pm uninstall --user 0 com.miui.greenguard
pm uninstall --user 0 com.miui.android.fashiongallery
pm uninstall --user 0 com.miui.cloudservice
pm uninstall --user 0 com.miui.micloudsync
pm uninstall --user 0 com.miui.enbbs
pm uninstall --user 0 com.mi.android.globalpersonalassistant
pm uninstall --user 0 com.mi.globalTrendNews
pm uninstall --user 0 com.milink.service
pm uninstall --user 0 com.mipay.wallet.id
pm uninstall --user 0 com.mipay.wallet.in
pm uninstall --user 0 com.miui.analytics
pm uninstall --user 0 com.miui.bugreport
pm uninstall --user 0 com.miui.cleanmaster
pm uninstall --user 0 com.miui.hybrid.accessory
pm uninstall --user 0 com.miui.miwallpaper
pm uninstall --user 0 com.miui.msa.global
pm uninstall --user 0 com.miui.touchassistant
pm uninstall --user 0 com.miui.translation.kingsoft
pm uninstall --user 0 com.miui.translation.xmcloud
pm uninstall --user 0 com.miui.translation.youdao
pm uninstall --user 0 com.miui.translationservice
pm uninstall --user 0 com.miui.userguide
pm uninstall --user 0 com.miui.virtualsim
pm uninstall --user 0 com.miui.yellowpage
pm uninstall --user 0 com.miui.videoplayer
pm uninstall --user 0 com.miui.weather2
pm uninstall --user 0 com.miui.player
pm uninstall --user 0 com.miui.providers.weather
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.vipaccount
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.channel
pm uninstall --user 0 com.mipay.wallet
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.pass
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.shop
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.joyose
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.providers.appindex
pm uninstall --user 0 com.miui.fm
pm uninstall --user 0 com.mi.liveassistant
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.gamecenter.sdk.service
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.payment
pm uninstall --user 0 com.baidu.input_mi
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.ab
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.jr
pm uninstall --user 0 com.baidu.duersdk.opensdk
pm uninstall --user 0 com.miui.hybrid
pm uninstall --user 0 com.baidu.searchbox
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.glgm
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.midrop
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.mipicks
pm uninstall --user 0 com.miui.personalassistant
pm uninstall --user 0 com.miui.audioeffect
pm uninstall --user 0 com.miui.qr
pm uninstall --user 0 com.miui.nextpay
pm uninstall --user 0 com.xiaomi.o2oHa az updatert is ki akarod kapcsolni
akkor
pm uninstall --user 0 pl.zdunex25.updater
Ha valamit mégis vissza kapcsolnál, semmi gond ez a parancs:
adb shell cmd package install-existing com.google.android.calendar
A futtatás:
(Elvben root nem kell hozzá.)1. letöltöd pl a "Termux"-ot a playről és oda bemásolod és futtatod.
2. vagy fogod és adb-ből futtatod.az első talán egyszerűbb egy kezdőnek...
-
pilu01
senior tag
Na addig variáltam a Magiskkel EU.deven, hogy fastboottal kellett visszarakni a EAA romot.
Nem figyeltem, és visszazártam a telót.
Akarom nyitni újra, erre megint ad 2 hét várakozási időt!
Ez normális?
Régen újra ki lehetett nyitniha véletlen fastboot rommal visszazártam, eddig minden Xiaomimat. -
Sziasztok!
Ki van nálam kapcsolva az AOD, de mégis 15% körüli fogyasztással szerepel második helyen a kijelző mögött az akksi fogyasztás listában.
Miért?Kössz!
-
Üdv ez a topic kicsit jobban pörög, Poco-m van , de X3.
Kérdés valaki fel tudta tenni a MIUI Dialert a Google féle helyett?
Apk-t letöltöttem, telepítve is, de leáll.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
mgTerminator #2376 üzenetére
Android 11. - EU Stable V12.1.2 - tapasztalatok. röviden:
Én visszaálltam -másodszori kisérletezés után- ismét a v12.0.8 ra, mert ezekkel volt gond:
-Nem működik a full screen gesture alulról felfelé - egyik sem.
-A root - részben működik. terminalban/adb-ben a su lemerevedik.Updateltem a debloat listát. Egyrészt kiszedtem azokat a sorokat ami nekünk a K30-on nincsen az Eu rom-ban (tehát minek lefuttatni)
másrészt kicsit utána olvastam mit csinálnak, és emiatt a google programokból csak tényleg párat töröltem.
A xiaomi programok teljes listájának törlését viszont meghagytam, - és az tényleg rengeteget kigyomlál- mert az bevált, semmi soha nem hiányzott az elmúlt három hónapban a törölt vacakokból. Minden funkció megmaradt, nem találtam olyat hogy vmi misztikusan nem működik.
Ha valakit érdekel a rövidebb debloat lista szóljatok kiteszem ide. -
-
Skillet
addikt
válasz
tomboy0013 #2373 üzenetére
App: night mode. Azt hiszem az első találat a Play áruházban. Leap fitness group. De rengeteg van, sok időzíthető is.
Nekem bevált. Sokat használtam régebben.
Root nem kell. -
tomboy0013
veterán
Akkor újra:
"Nincs valami rejtett menüpont vagy opció arra hogy a kijelző fényerejét éjszaka a csúszka minimumtól is lentebb lehessen vinni? Baromi fényes meg a minimum fényerő is. Az éjszakai módhoz tartozó csúszkát is lehúztam minimumra."Ezzel kapcsolatban új fejlemény:
Arra már rájöttem, hogy a megjelenítés/színséma beállításokon belül ha az RGB színtér piros, zöld és kék csúszkáját lehúzom a minimumra akkor jóval lentebb megy a fényerő az alsó állástól is ami ugye megoldás lenne a dologra. Na most ez nem épp kényelmes, hogy ezt minden este megcsináljam majd reggel vissza. Erre kellene valami automata opció. Root nélkül ne is reménykedjek gondolom. Vagy más fényerő csökkentő megoldás lehetséges?
-
TpS
őstag
Belefutttom egy érdekes problémába. Az egész azzal kezdődött, hogy megváltoztattam a pinkódot, amit elfelejtettem, hogy mire, már túl fáradt voltam. A twrp-ben így nem tudtam a data-t elérni, ahol lehetett volna 5 fájlt törölni, és akkor ezzel a zárképernyő pinkód is törlődik, a simen nincs pinkód.
Ezért feltettem rá a hivatalos gyári globált, majd újra vissza a twrp-t és az eu dev-et.
Viszont a telenoros céges simmel tudtam hívni, de engem nem lehetett elérni, mintha ki lett volna kapcsolva. A sim jó, mert a tabletbe áttéve már működött is.
Megnéztem a mi fiókban, és érdekes módon a telefonom vagy öt pédányban szerepelt. Töröltem mindet, és a telefonban is kijelentkeztem a fiókból, majd újra be, és ezzel rendbe is jött. Érdekes... -
gusthy
veterán
" megveszik valahol Eu területen, ahol a legolcsóbban meg lehet vásárolni és ha gond van akkor ahol vették, oda elküldik és ott a márka pl xiaomi hivatalos szervize javítja" - ezzel azért vannak bajok, mert a készülék az adott országban nem rendelkezik kisker számlával. Az EU egységes piac nem jelenti azt, hogy nem lehetnek régiós (ország-) előírások a gyártók részéről (mint ahogy az USA-ban az államok se egyformák, pl. ott is eltér államonként az ÁFA).
-
Masooo
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #2369 üzenetére
A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.
Ez konkrétan a cég minden eladó telója alatt ott díszeleg a weboldalon.
Az első fele lehet igaz is, a második fele azért nem azt jelenti, hogy a turbado saját szervize végzi a javításokat.
Olvasat kérdése, az enyém mikor olvastam az volt, hogy megveszik valahol Eu területen, ahol a legolcsóbban meg lehet vásárolni és ha gond van akkor ahol vették, oda elküldik és ott a márka pl xiaomi hivatalos szervize javítja. Nehezen látom be, hogy ezt másként lehetne értelmezni.A korrekt mondat inkább ilyesmi lenne.
A készülékek az EU terüléetéről származnak. Azok javítását cégünk, saját szervízháttérrel végzi.
Viszont ez nem hivogató és nem sok marketing értéke van, csak korrekt. Nálam egy korrekt bolt így járna el. Ettől még lehet jó a turbado, de mindig figyelemfelhívó, ha már valahol ferdítések vannak. Jó esetben ez csak a vevők becsábításáról szól. -
Toth_Jani
őstag
Igen a Turbadonál az a lényeg hogy ahol legolcsóbban be lehet hozni az EU területére ott behozzák, és ahol kereslet van rá ott eladják.
A garancia pedig kockázati csere garancia, ha 100-ból 5 darabot visszaküldenek akkor is marad hasznuk, bár csak 15-20 ezret raknak rá darabonként.
És azért a Xiaomi telefonok nem rosszak 5-6 éve már ezeket használom, de még az első (Note 4) is kifogástalanul működik (Másnál). -
Masooo
aktív tag
Egy másik topikból ideteszem:
Egy fogyasztóvédelmis span ma rákérdezett emailben a turbadonál, hogy milyen származásúak a készülékek és a grancia menete mi.
Válaszoltak, ami meglepte.
A származásra:
Az EU-s modell azt jelenti, hogy európai hálózatokon kíválóan működik a készülék , pl a Xiaomi esetén B20 - 800MHz támogatást jelent.
-Ez bíztató, hisz ez a sáv az Eu-ra jellemző bár afrikában is használják itt-ott. Viszont ha a xiaomi ezt minden global verzióban elérhetővé tette, akkor már a szórás nem kicsi a származásra és máris visszaléptünk.
Garancia
Minden termékünk mellé 2 év forgalmazói garanciát biztosítunk díjmentes oda-vissza szállítással és saját szerivizháttérrel.
-Az oldalon pedig ez van kinnt.
A készülék az EU területéről származik, ezáltal minden garanciális eljárásra jogosult, amit a helyi márkák biztosítanak.
Az első ítélet, hogy ez bizony megtévesztő a kapott válasz tükrében és egyben kicsit kormányplakátos (semmitmondó). Átbeszélik és ha kell mélyebben is ránéznek a dologra.
Véleményem, hogy stabilabb mint a zuggsm vonal, de a garancia itt is érdekes.Azt, hogy eredetileg a gyártó a telefont Eu területre szánta e vagy máshová, vissza lehet keresni?
-
mgTerminator
veterán
Feltettem ezt az android 11 alapú MIUI-t.... hát egyelőre csak visszalépést tapasztaltam. Hiába állítok be betűtípust, nagyon sok helyen, pl billentyűzeten is marad ami volt. A másik féltől származó appokat eddig besötétítette, most nem működik...
-
tomboy0013
veterán
Nincs valami rejtett menüpont vagy opció arra hogy a kijelző fényerejét éjszaka a csúszka minimumtól is lentebb lehessen vinni? Baromi fényes meg a minimum fényerő is. Az éjszakai módhoz tartozó csúszkát is lehúztam minimumra.
-
fujifilm1
senior tag
Itt van az official helye : https://github.com/topjohnwu/magisk_files/tree/canary
Azért nem találod mert nem az a neve hogy canary hanem hogy
magisk-debug.zip - ezt kell a twrp bol installálni.
app-debug.apk ez meg magisk manager.
Én úgy mentettem le, hogy Magisk_Canary.zip és Magisk_Manager_Canary.apk
és akkor nem kell keresgélni legkozelebb...Ne kérdezd hogy mit szív mostanában Topjohnwu...
-
fujifilm1
senior tag
Pár napja felraktam az Eu Stable V12.1 -Az Android 11-es verzióját.
-A camera verziója már 4.2
-Ugyan úgy van Call Record a gyári tárcsázóban.
-A VoLTE szintén megy.
-A Root - Magisk canary verzióval, de megy.Olyat olyan hibát viszont tapasztaltam hogy a gesture alulról felfelé húzva középig (az utoljára futó programok listáját hozza elő) szóval hogy ez nem működött. A Nova launcherben viszont van vmi hasonlo az is jó lesz.
De akkor visszaraktam a V12.0.8-at ( ami még Android 10-es), de bootloop lett,
De könnyedén lehetett orvosolni a Data formatálással. (nem wipe!)Most nekifutok még egyszer a V12.1 nek...
-
FNZ
őstag
válasz
szabochris #2352 üzenetére
Én pont tőlük rendeltem. Vasárnap este adtam le a rendelést és pénteken 10kor a kezemben volt a teló.
-
tomboy0013
veterán
válasz
mgTerminator #2348 üzenetére
Remélhetőleg a következő frissítés orvosolja.
-
plejik
addikt
válasz
szabochris #2352 üzenetére
Én a helyedben itthonról rendelném. Elég sokan a Turbado - ról rendelték, többek között én is.
-
szabochris
aktív tag
válasz
szabochris #2327 üzenetére
Sziasztok!
Merjem innen megrendelni a telefont?? -
plejik
addikt
A google play szolgátatások nálatok hány százalékot vesz ki az akku időből, mert nálam többet mint a képernyő... :/
-
mgTerminator
veterán
válasz
Zsoleszhun #2345 üzenetére
Plex-et tudná valaki tesztelni hogy működik e a lejátszás?
-
mgTerminator
veterán
válasz
tomboy0013 #2331 üzenetére
Nekem is ilyen néha, szerintem szoftveres gond.
-
mgTerminator
veterán
válasz
tomboy0013 #2317 üzenetére
Szerintem nekem nem. Pedig elég jó közelre a szemem és minden ilyesmit észreveszek
-
pilu01
senior tag
Üdv,
Az én Miui Global 12.0.2 Stabil romomon, 1.6.1.4-global verziójú téma alkalmazás van.
Volt a Poco F2 telefonom előtt Mi 9T-m, eu.dev rommal.
Azon teljesen más külsejű téma alkalmazás volt, nagyon kevés használható angol nyelvű témával.
Annak a verziószámát nem tudom.
Ma ha lesz időm a Pocora is felteszem az eu.dev romot.
A kérdésem az, hogy a téma alkalmazást le lehet cserélni a Stabil Globálban lévőre? -
Zsoleszhun
addikt
Kijött a heti eu xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_20.9.17_v12-11.zip
CHANGELOG
Settings
Optimization - Revised "Refresh rate" layout
Cleaner
New - Added Tencent engine
Fix - Updating definitions for "Clean Master" engine didn't work
Security
Optimization - New App lock settings layout
Fix - The "Return blank messages" permission didn't work
Notes
New - You can add the title of note now
Clock
Optimization - Changed timer's countdown style -
Sanyesz.
őstag
Urak! A Xiaomi.eu-s ROM hogyan frissíthető? Barátom letöltötte a frissítést, de nem tudja, mi a módja.
-
marcee
addikt
Nagyon köszi! Van egy céges telekom kártyám, olvastam a volte beállítás mizériát, gondoltam jó lenne, de nincs energiám megpróbálni sem, ha ennyire nehezen megy. Most elküldtem a +WIFIHANG-ot a 1414-re és másodperceken belül jött két válasz sms, hogy a vowifi-t és a volte-t is bekapcsolták, indítsam újra a telefont!
-
FNZ
őstag
hááát, ez sem lesz egyszerű majd.
elküldtem az sms-t, majd kaptam is egy választ, hogy a szolgáltatás bekapcsolásához jelszó szükséges.
erről, ennyit. egyelőre tesztelem a 4G-t, azt meglátom később a wifi-t is.(#2330) kano
a kapcsolattartó nem lódított, mert nem is tudta mit akarok pontosan. amit írtam neki, azt a kérésemet továbbított a trékom felé. a trékomosok sz@rakodtak -
Sziasztok!
Szeretett készülékünk esetén milyen előnyei vannak az EU romnak a gyári globallal szemben?
Olvasok sok helyen sokfélét, de nem mind naprakész és nem is vág egybe mind.
Hátha valaki össze tudja szedni a fontosabb dolgokat.
Kössz! -
Disque
aktív tag
Nekem is céges előfizetésem van, amikor felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták a kapcsolattartónak szóljak, de azt sem tudom ki az, elég nagy a cég, meg annyira nem is érdekelt, de most elküldtem a +WIFIHANG-ot próbaképpen, be is kapcsolták, majd 2 óra múlva jött sms hogy a 4G hangot is aktiválták
.
Viszont van digis kártyám is ott van volte ikon is, telekomos kártyámnál viszont nincs ikon.
De van volte mert a híváslistában is látszik, meg a 4g is megmaradt hívás közben. -
r0by
addikt
Eu dev romnál mi a decryptáláshoz szükséges jelszó? Jött ota, de nem tudom emiatt telepíteni.
Nem emlékszem, hogy valahol megadtam volna ilyen jelszót
A beállított pin-t mindenesetre nem fogadja el. -
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #2331 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből:
Az ujjlenyomat olvasó miatt van, K30 fórumon találtam pont rá. Ha kikapcsolom az ujjlenyomat olvasót akkor tökéletes lesz a zárolási képernyő színe is... Hát érdekes, de végre megvan a miértje a dolognak. -
tomboy0013
veterán
Mégis megmaradt a probléma, csak nem olyan erőteljesen. Most minimum fényerőn látszik megint .... Letöltöttem screen test app-ot is, de tökéletesnek tűnik a kijelző. Szóval nem értem mi van a zárolási képernyővel.
De úgy látom egyedi a gond, rajtad kívül senki nem ír rá semmit. -
FNZ
őstag
válasz
akinek kék van (mint nekem), annak az a szebb, mint a szürke
akinek szürke van, annak az a szebb, mint a kék
ezt neked kell eldönteni -
plejik
addikt
válasz
Neten nézz róla videót. Én is az alapján választottam színt. Én fehérre voksoltak és nem bántam meg, nagyon jól néz ki.
-
szabochris
aktív tag
Helló! Hol a legolcsóbb most kintről rendelni vámmentesen?
Illetve kéken gondolkodom, akinek esetleg az van, szép az vagy a szürke jobb?
Mielőtt jönnének az oltások külföldön vagyok nem tudom megnézni de mire hazamegyek már azt akarom otthon várjon.
köszi -
plejik
addikt
válasz
tomboy0013 #2325 üzenetére
Hát érdekes..
-
tomboy0013
veterán
Megvan a zárolási képernyő szín gond. A Megjelenítés/színséma alatt a További beállítások menüpontot állítottam be és ez egyből hozta a problémát magával. Szóval ha aprólékosan akarom személyre szabni a színt az a zárolási képernyő színét elrontja valamiért. Érdekes. Na de így már végre jó.
-
plejik
addikt
válasz
tomboy0013 #2320 üzenetére
Igen, ebből kiindulva akár szoftveres bug is lehet, nézd meg egy standard háttérképpel, hogy ott is ezt csinálj vagy nem.
-
FNZ
őstag
írtam ismét a kapcsolattartónak, hogy már 20 napnál tartunk és szóljon már a kedves tré-nek.
küldtek válaszként a kapcsolattartónak egy linket, hogy ezek a telefonok biztosan 4G képesek és nézzem meg a telefonomat. visszaírtam, hogy kösssz, de ez egy régi szar lista és pl nincs olyan készülék a listában megemlítve 4G képesnek, amit a tré 4G-ként hivatalosan árul és hagyjuk ezt a lista dolgot, másnál simán megy az olyan készülék, ami nekem van. aztán beszélt is velük, hogy nézzék meg.
ÉÉSS kaptam SMS-t kb. 1 óra múlva, hogy aktiválták. ma 2x is volt a hívási problémám, úgyhogy kíváncsi vagyok továbbra is fennáll e 4G-vel is. bár a 4G hívási fícsör és nem fogadási.
kipróbáltam, megcsörgettem a vezetékes telefonomat és ahogy lenyomtam a hívás gombot, azonnal kicsörgött, tényleg nem kellett várni pár mp-et. -
Kicsit off, Poco X3 az F2 mellett más dimenzió. Érezni a snapi 732 butaságát. Hiába nagyobb a Hz a kijelzőn.
-
plejik
addikt
válasz
tomboy0013 #2317 üzenetére
Nekem nem.
-
tomboy0013
veterán
válasz
mgTerminator #2316 üzenetére
Neked nem ilyen?
-
mgTerminator
veterán
válasz
tomboy0013 #2305 üzenetére
Nem a sorozatgyártással van a baj, hanem az éjszakai műszakkal
-
válasz
tomboy0013 #2308 üzenetére
Nemtom mik a gyors elérésű kártyák (Widgetek talán?), de a Gooogle híreket a
Hosszú tap a kezdő képernyőn > Settings > More > Home Screen > Google Discover kapcsolóval tudod kikapcsolni. -
plejik
addikt
válasz
tomboy0013 #2308 üzenetére
Nem a miui 12 be, hanem szerintem csak a Pocoban, mivel ez eleve csak poco launcherrel jött ki. Az mi8 on miui 12 alatt lehetett választani a standard miui felület vagy pcoc között és azon belül azon is hogy google feed vagy gyors elérés.
-
tomboy0013
veterán
A gyors elérési kártyák megszűntek a MIUI12-ben? Ha elsöpröm jobbra a kezdőképernyőt akkor a Google jelenik meg hírekkel.
-
válasz
tomboy0013 #2305 üzenetére
Lehet akkor kétféle van. Az elcsúszott és a tökéletes.
Az 1000 dolláros xiaomi laptopom is kicsit el van csúszva a hajtogatós részen.
-
tomboy0013
veterán
Sikerült kiszúrnom egy apró minőségbeli hibát is: a kamera résznél a hátlap kör kivágása el van kicsit jobbra csúszva. A kamera púp mellett jobbra van egy nagyon apró rés, a többi részén tökéletes a hátlap. Eddig nem volt még telóm ami ne lett volna valami minőségbeli "gond".
A sorozatgyártás átka.
A poén hogy youtube videóba is találtam ilyen példányt, szóval ahogy látom nem egyedi eset. Nálatok tökéletes a hátlap a kamera résznél? -
gusthy
veterán
válasz
szabi__memo #2294 üzenetére
Nem tudom, hogy melyikre gondolsz, a 875 SOC még nincs is forgalomban. A nem Pro változat meg "csak" 775-ös procival jön. Szóval ez a mindjárt ez azért odébb van.
-
tomboy0013
veterán
Azért szeret minimumra véve a fényerőt egy picikét lilulni meg zöldülni a halvány szürke továbbra is (éjszakai mód fényerő is teljesen levéve), bár ezt Samunál is láttam. Meg érdekes ilyenkor az élő háttérkép halványabb része illetve az AoD halványabb része is ami az élő háttérképhez tartozik. Na megha bekapcsolom az éjszakai módot minimum vagy ahhoz közeli fényerőn, belépek a beállítások menübe és lehúzom a MIUI12-es értesítések panelt, a háttérben lévő fehér betűk elhalványodva a háttérben jó rondák, egy pacának tűnnek. Hát az AMOLED se tökéletes sajnos. Na de mondjuk csak minimum fényerőn vannak gondok, azok sem nagyok, sőt valakinek tuti fel sem tűnik csak minden kis szart észreveszek. Anno az F1 alsó bevilágítását is azonnal kiszúrtam. Aztán kicseréltettem másikra ami ugyanolyan volt, beletörődtem és 2 év alatt fel se tűnt többször.
-
Noukoum
veterán
válasz
szabi__memo #2301 üzenetére
Nem elavult, csak a vásárló mindig aktuálisabb terméket fog tudni vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest