Hétfőn érkezik a Poco X3 NFC

Friss Snapdragonnal, erős kameraszettel és méretes panellel fut be a következő Pocophone

Szeptember 7-én, hétfő délután 2 órakor tartja a Xiaomi a Poco X3 NFC premierjét, amely talán nálunk is piacra fog kerülni.

A dolog érdekessége, hogy pár napja több ázsiai vlogger is kicsomagolta az X3-at, NFC felirat nélkül a dobozon, most viszont egy olyan, azóta törölt videóból mentett képeket a GSM Arena, amelyen szerepel a mobilfizetéshez esszenciális chip sárga jelzése.


(forrás: GSM Arena) [+]

A spanyol rendszernyelv alapján alighanem az európai változat szerepel a képeken 6 GB RAM-mal és MIUI 12 rendszerrel, Android 10-es alapokon. Azt már korábban hallani lehetett, hogy a telefont a frissen bejelentett Snapdragon 732G hajtja majd meg, viszont véleménykülönbség van a kijelzőt illetően. A 120 Hz és a 6,67"-es képátló stimmel, az egyik forrás ugyanakkor AMOLED, a másik IPS technológiáról beszél – az oldalt látható ujjlenyomat-olvasó miatt az utóbbi az esélyes.

Playful Droid
Playful Droid (forrás: https://playfuldroid.com/poco-x3-pricing-leaked-ahead-of-launch/)

Az X3 renderkép formájában is megcsodálható, hátul négy kamerát leleplezve, élén egy 64 megapixeles modullal, az pedig újfent idejekorán kiszivárgott információ, miszerint 33 watton 5160 mAh-s telepet lehet majd tölteni. A Playful Droid a Fülöp-szigeteki árakat is tudni véli: az X3 alapkiadása arrafelé 68 ezer forintba, a 8/256 GB-os prémium kiszerelés pedig 81 ezer forintba kerülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés