- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
t.kristof #7418 üzenetére
A speedshop-nál akksi szokott lenni. Én inkább Nohon-t vettem bele. Az utángyártott ugyan, de megbízhatóbb mint a sok Eredeti(nek hazudott) akksi. Itthon a Greencell amit érdemes megvenni.
Usb portot nem nagyon láttam.Esetleg laptopalkatrészek.hu vagy notebook alkatrészek.hu ott is szokott lenni néha mobil alkatrész.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
t.kristof #7411 üzenetére
Fiam más telefonjánál akkor volt ilyen, mikor a telefonban lévő usb aljzat forrasztása megrepedt (lassan töltött, ki-be csatlakoztatás, másik kábel esetén jónak tűnt), majd hasonló lett: gyorsabban merült, mint töltött kábeltól, töltőtől függetlenül. Az usb csatlakozó (pontosabban az egész panel, amin volt) cseréje óta működik.
Próbáld töltés közben valamerre óvatosan megfeszíteni a kábelt, hátha éppen úgy tartod, hogy működik a töltés. -
-
-
Termi16
őstag
válasz
t.kristof #1027 üzenetére
Ezt inkább te érzed, hogy mennyire vagy "rendetlen" és nyitsz meg egyszerre ezer dolgot, illetve mennyire zavar, ha a telefon lelövi a háttérben futó alkalmazásokat. A 6gb-os verziónál ez előfordulgat, a a másiknál kevésbé.
Meg a dupla tárhely sem rossz dolog, egy-egy fotó lehet 10mb is, egy jó videó is sok helyet foglal. Én épp ezért vettem a 8/256gb-os verziót. -
voncci
aktív tag
válasz
t.kristof #1022 üzenetére
Szerintem nem csalódnál a Pocoban. Kezdetleges apróbb gondok szerintem minden új telefonnal vannak és azt meg, hogy a Huawei jobb lenne fotóban én nem hinném! Eleve nem szeretem a Huawei "olajfestmény" képalkotásat. [itt egy cikk ] ami pont a kamerát dicséri, sok csúcskészülekkel szemben, többek közt P30 pro is alul maradt . Pár évig simán jó készülék, csúcs hardverrel, szerintem jó kamerával , kimagasló üzemidővel , stb.... Ja és Gcam-mel meg
-
Termi16
őstag
válasz
t.kristof #1022 üzenetére
Szia!
Én Huawei Mate 20-ról váltottam 8/256-os Pocora, aztán eladtam, most egy Note10+-t használok, de lehet, hogy egy P30pro-nál kötök ki végül. Amúgy a másik két telefont figyelembe véve gondolom a P30-ból is a Pro modellt nézted, az lenne megfelelő árban.
Kamerában tuti jobb lesz a Huawei, ez 100%, viszont szinte minden másban erősebb a Poco, amiből kimagaslik a nagyobb\notchless kijelző és a szuper akkuidő, meg a jobb processzor is.
A Oneplus mellett pedig a 90hz-es kijelző szól, ha esetleg ez szempont.
Kérdés, hogy számodra melyik a fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged